2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12948270 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

2 sene önce Galatasaray maçında frikiği direkten dönmüştü.

O gün Muhammed de direkten döndü aslında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Beşiktaş’ın transfer gündeminde yer alan Ukraynalı yıldız oyuncu Konoplyanka için Sevilla, son bir hamle daha yapıyor.

Siyah beyazlıların Konoplyanka transferindeki en büyük rakiplerinden biri olan Sevilla, Ukraynalı oyuncudan vazgeçmiyor.

İspanya basınında yer alan habere göre; Sevilla yetkilileri, Konoplyanka için son kez Ukrayna’ya gidecek ve öncelikli hedefi olarak transferi bu hafta bitirmeye çalışacak.

Marca’da yer alan haberde, Premier Lig ve Türkiye’den oyuncu için baş döndürücü teklifler olduğu ve Sevilla’nın buna rağmen Konoplyanka’yı ikna etmeye çalıştığı yazıldı.

Çevrimdışı Kadir G.

Benim anlamadığım noktada sevilla hani bitirmişti oyuncuyu neden anlaşma yok. Birde babası kararımızı bekleyin derken aynı anda imza mı atıyormuş?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bence Sırf o zaman Fb istiyor , Oraya gitmesin diye 1,7 milyon € ya sözleşme uzatıldı pektemekle !! Hani Fb ye Bonservisle satalım diye düşünduler ama işler bekledikleri gibi olmadı ! Pektemekle 1,7 milyona sözleşme uzatılamsının başka bir açıklaması O-LA-MAZZ , Aylardır düşünüyorum bu sonuca vardım :bandit: @Çağrı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Benim anlamadığım noktada sevilla hani bitirmişti oyuncuyu neden anlaşma yok. Birde babası kararımızı bekleyin derken aynı anda imza mı atıyormuş?
Hala biten birşey yok o transferde :)

Çevrimdışı GÖRKEM

Şenol Hoca iyi bir eğitmen, öğretmen. Doğrudur bir çok oyuncunun parlamasına da sebep olmuştur. Lakin "sihirli bir değnek" ile dokunuyormuş muamelesi yapmayın.

Bu takımda temel öğrenimlerini geliştirebilecek bir kaç oyuncu var. Kerim Frei, Oğuzhan, Tosun, Atınç gibi. Onun dışında kalanların en fazla oyun şablonlarından mütevellit performansları gelişir.

Sürekli gelecek sezon için transfer yetersizliğinde yada ismi soru işaretli oyuncuların geleceği ile ilgili belirsizliklere, Şenol hoca adam eder demek biraz fazla ütopik.

bunu kimin yazisina cevap olarak yazdigini bilmiyorum ama sunu söylim ki ben sadece Kadroyu yetersiz bulmuyorum. Senol Hoca'dan da cok fazla bir beklentim yok. TD ancak sihirli degnek ile dokunursa basari olabilir demenin anlami = olamaz.

Çevrimdışı ahmetx

Babel de olmadı @Armağan Bozkurt

Alıntı
İngiltere Premier Ligi'ne dönmenin uygun bir seçenek olmadığını dile getiren Babel, bir dönem Liverpool'da birlikte forma giydiği Steven Gerrard ile Amerika Major Ligi (MLS) takımlarından LA Galaxy'de yeniden biraraya gelmek istediğini söyledi. Gençliğinden beri Amerika'nın kendisi için özel bir yer olduğunu dile getiren Babel, "Şartlar uygun olursa bir MLS takımında forma giymek isterim. Bu Steven Gerrard'ın ekibi olursa, daha özel olur" diye konuştu.

Hollanda'ya dönmenin kendisi için iyi olacağını da söyleyen Babel, bu ekibin sadece profesyonel olduğu Ajax olabileceğini vurguladı ve "Başka bir takımda oynamak istemem" ifadelerini kullandı.

İngiltere Premier Ligi'ne dönmenin kendisi için şu an mümkün olmadığını vurgulayan Babel, "İngiltere, futbol oynamak için harika bir ülke ve her zaman dönmeye hazırım. Ancak döneceğim takımda kendimi iyi hissetmeliyim. Ancak şu anda ve gelecekte de İngiltere'ye dönebileceğimi zannetmiyorum" demekle yetindi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı atalay

bunu kimin yazisina cevap olarak yazdigini bilmiyorum ama sunu söylim ki ben sadece Kadroyu yetersiz bulmuyorum. Senol Hoca'dan da cok fazla bir beklentim yok. TD ancak sihirli degnek ile dokunursa basari olabilir demenin anlami = olamaz.

Kişisel yazmadım; böyle bir genel görüş var.

Şenol Hoca bireysel performansı yukarı çekmez. Oyuncu ister; şablon yada oyun tavrı, oyuncunun performansını yukarı çeker.
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 14:49:03 atalay ]

Çevrimdışı Çağrı

Konolinin babası büyük yetenek çıktı adam baya futbolcunun menajerliğini alır artık oğlundan daha yetenekli  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Hala biten birşey yok o transferde :)
sonuna kadar EPL yi zorluyor jenya
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

Dzsudzsak da olmazsa yeni transferimiz Kerim Frei diyecekler ve almayacaklar bakın görün  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi MUSTAFA_

Konolinin babası büyük yetenek çıktı adam baya futbolcunun menajerliğini alır artık oğlundan daha yetenekli  :evillol:

Bize imza attıracak kadar yetenekli mi daha görmedik ama  :evillol:
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 14:45:55 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi MUSTAFA_

Dzsudzsak da olmazsa yeni transferimiz Kerim Frei diyecekler ve almayacaklar bakın görün  :kop:

O yöne doğru gidiyoruz sonumuz hayır olsun  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tolga

Muhammed zamanında Barcelona'ya gitmiş olsaydı bugün çok üst seviyede bir oyuncu olurdu diye bir iddiam yok ama Avrupa'nın orta sınıf takımlarında çok rahat oynayabilecek seviyeye gelebilirdi.

En büyük hatayı kariyerinin en başında burada kalarak yaptı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Babel Gelir  :bandit: :ishock: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Bize imza attıracak kadar yetenekli daha görmedik ama  :evillol:

Adam bizi sallamıyor başından beri biz sadece pazarlık malzemesiyiz.

Ha ne olur, çok uzattınız der Sevilla ve Liverpool sırtını döner genç adama o zaman apışıp kalır beni alın diye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

İş sadece babasındaysa şansımız daha fazla. Parayı seçebilirler.

Çevrimiçi MUSTAFA_

Adam bizi sallamıyor başından beri biz sadece pazarlık malzemesiyiz.

Ha ne olur, çok uzattınız der Sevilla ve Liverpool sırtını döner genç adama o zaman apışıp kalır beni alın diye.

Hadi inşallah   :) (Son umut kırıntısı :iblush:)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı GÖRKEM

Kişisel yazmadım; böyle bir genel var.

Şenol Hoca bireysel performansı yukarı çekmez. Oyuncu ister; şablon yada oyun tavrı, oyuncunun performansını yukarı çeker.

Senol Hoca'nin oyun anlayisi büyük ölcüde bireysellige dayali. taktikle fazla ugrasmadigi icin Oyuncular daha serbest oynuyorlar. performanslarinin zaman zaman artmasinin bas sebebi bana göre budur.

Çevrimdışı Tolga

Ochoa haberleri çıkmış acaba doğruluk payı nedir.

Çevrimiçi Samet Ç

Kasımpaşa ile 2013'te üç yıllık sözleşme imzalayan ve ismi Beşiktaş ile anılan Ryan Babel, Amerika'ya veya Hollanda'ya gitmek istediğini açıkladı.

İngiltere Premier Ligi'ne dönmenin uygun bir seçenek olmadığını dile getiren Babel, bir dönem Liverpool'da birlikte forma giydiği Steven Gerrard ile Amerika Major Ligi (MLS) takımlarından LA Galaxy'de yeniden biraraya gelmek istediğini söyledi. Gençliğinden beri Amerika'nın kendisi için özel bir yer olduğunu dile getiren Babel, "Şartlar uygun olursa bir MLS takımında forma giymek isterim. Bu Steven Gerrard'ın ekibi olursa, daha özel olur" diye konuştu.

Hollanda'ya dönmenin kendisi için iyi olacağını da söyleyen Babel, bu ekibin sadece profesyonel olduğu Ajax olabileceğini vurguladı ve "Başka bir takımda oynamak istemem" ifadelerini kullandı.

İngiltere Premier Ligi'ne dönmenin kendisi için şu an mümkün olmadığını vurgulayan Babel, "İngiltere, futbol oynamak için harika bir ülke ve her zaman dönmeye hazırım. Ancak döneceğim takımda kendimi iyi hissetmeliyim. Ancak şu anda ve gelecekte de İngiltere'ye dönebileceğimi zannetmiyorum" demekle yetindi.

Ntvspor

Çevrimdışı Kemal

okocha emekli olmadı mı ya ?

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Messimizi beğenmemişler :)