2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12948143 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Freee Mbia alınabilirdi fakat o alınamazsa Atibayşla uzatmak mantıklı olurdu

33 yasindaki Atiba'Dan daha faydali olacak Oyuncuyu illa ki bulurdun. uzatilmasi her yönden yanlisti. daha dogrusu Yönetim'den Taraftara fazla bir beklentiye girmeyin mesaji oldu.

Çevrimdışı atalay

Rosenborg, Muhammed Demirci'yi beğenmemiş.  :kop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

asıl sıkıntı kaleci ve geri 4 lüde fener ve gs ile aramızdaki en büyük fark o bence kaybettiğimiz nokta orası ama hala kalitesi artırılmıyor.

Çevrimdışı GÖRKEM

Ben atibanın fizik durumunda bi gerileme görmedim hemde 33 değil 32 yasında. ne yalan söyliyeyim ve kaldıgı şartlara bakılırsa kimisi Mbia diyor neredeyse 3 katı maliyet Mbiada 29 yasında değildir yani atiba Mbia ya göre daha cok oyunun içinde Mbianın atibadan defansif yönde katkısı daha fazladı bide ekstra hava topu.

Velhasıl Atibanın kalması iyi oldu bu takımda yedekte bile dursa yedekte onun gibi oyuncunun durması bence avantajdır.  tecrübeli ve işini iyi yapan birisi.

bence ŞEnol hocanın sisteminde Veli onemli rol oynayacak  ileri 5 li önceki yıllara gore daha cok hücumu düşüneceğinden dolayı velinin daha fazla mucadele etmesi gerekecek.

Atiba'yi yedek olarak düsünüyorsan tamam. ama ön libero transferi söz konusu olmadigi icin öyle degil. Atiba nin fiziksel düsüsü var. uzun bir sezonu artik kaldiramaz. yasi 32 olan ve 25 gibi oynayan Oyuncular vardir ama Atiba özellikle ligin ikinci yarisinda en az 35 gibi oynadi.

ben Mbia'nin alinmasina da karsiydim. o bölgeye Avrupa'da tonlarca Oyuncu var. Bek mevkisi gibi degi. iyi Bek avrupa da bile zor bulunuyor. Defansif orta saha icin illa ki bir tane bulurdun.

Veli'yi zaten tamamen yetersiz olarak görüyorum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Vay arkadaş , kimse begenmiyor cocuk amatör kümede bile oynayacak kapasiteye ulasamadı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Atiba'yi yedek olarak düsünüyorsan tamam. ama ön libero transferi söz konusu olmadigi icin öyle degil. Atiba nin fiziksel düsüsü var. uzun bir sezonu artik kaldiramaz. yasi 32 olan ve 25 gibi oynayan Oyuncular vardir ama Atiba özellikle ligin ikinci yarisinda en az 35 gibi oynadi.

ben Mbia'nin alinmasina da karsiydim. o bölgeye Avrupa'da tonlarca Oyuncu var. Bek mevkisi gibi degi. iyi Bek avrupa da bile zor bulunuyor. Defansif orta saha icin illa ki bir tane bulurdun.

Veli'yi zaten tamamen yetersiz olarak görüyorum.
Bahsettigğn On libero eskiden vereyim ornegi : Federico Guinti
Bugünden örnek vereyim : De Jonk ! De Jonk gelse Çok iş yapar , Orta sahaya Agrasif ve Mücadeleci adam lazımdı De Jonk biçilmiş kaftan fakat bizde sezon boyu en az 7-8 kez kırmızı kart görür NET ! Ayrıca Türkiye'ye geleceginide Zannetmiyorum De Jonkun...
Yaşa takılma Atiba çok mucadeleci savunmayı toparlayan adam bizde atiba , Her yere koşuyor 25 yaşındaki gençlerden daha çok koşup mücadele ediyor...
Ernstte Geldiginde 32 yaşındaydı Ama bizi Şampiyon yaptı , Keza Yusufta öyle 34 Yaşındaydı bize geldiğinde ve O 2 Adam bizi Şampiyon yaptı...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Şaka gibi ama 2-3 yıl içinde futbolu bırakacak sanırım.

Gerçekten sonunda jiletleyecek kendini bitecek ızdırabı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Veli meli duymak istemiyorum artik arkadas, Besiktasta yedek olamayacak adamlar takimin önemli parcasi olarak gösterilmesine sinir oluyorum. Veli, pektemek, ismail, cenk gönen, tolga, ersan gibi isimlerden kurtulmak lazim, artik yeter.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

ysariusta

• Ziyaretçi

hayir satilmasindan bahsetmiyorum. Tolgay'in "beni Fenere alin" diye haber göndermesinden bahsediyorum.

eger dogruysa...
O pektemekti

Çevrimdışı ahmetx

Şaka gibi ama 2-3 yıl içinde futbolu bırakacak sanırım.

Gerçekten sonunda jiletleyecek kendini bitecek ızdırabı.
biz gönderelim aynı sonu pektemek bekliyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Norveç basınında yer alan habere göre; Rosenborg’un Muhammed Demirci’nin istediği ücreti kabul etmemesinden dolayı anlaşma sağlanamadı.

Norveç basını, “Türk Messi geri dönüyor” manşetiyle haberi duyurdu.

eğer durum böyleyse farklı biraz :)

Çevrimdışı Kadir G.

karaktersiz demeyelim. profesyonel olmamasi diyelim. yetenegini almanlar da gördü. isteksiz ve hic hirsi olmadigi icin tutmadilar. kendini gelistirmeye acik olmadigini gördüler.

Tolgay dan bahsediyorsun değil mi?

Çevrimdışı GÖRKEM

Veli meli duymak istemiyorum artik arkadas, Besiktasta yedek olamayacak adamlar takimin önemli parcasi olarak gösterilmesine sinir oluyorum. Veli, pektemek, ismail, cenk gönen, tolga, ersan gibi isimlerden kurtulmak lazim, artik yeter.

:claps:

Çevrimdışı Anıl

Freee Mbia alınabilirdi fakat o alınamazsa Atibayşla uzatmak mantıklı olurdu
Stopere Vlaar - Britos veya Vlaar-zambrano ikilisini alabilirsek savunmadaki sıkıntıyı çozeriz..
Sola Babel veya Dzutsak dan birini mutlaka almalıyız ..
Ba Giderse kesinlikle Mitrougluyu istemem vereceği katkı Almeidadan hallice olur :bandit:
Benim Forvet tercihim Elkeson...
Abi ne Elkeson'u ya..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şenol hoca muhammed Demirciyi Yola sokarmı soruları başlayacaktır..

Şenol hoca futbolcuların gelişmesini ve performansını artırıyor ama bizde iyi Tamirci Gözüyle bakar olduk hocaya ..

Çevrimdışı Çağrı

Norveç basınında yer alan habere göre; Rosenborg’un Muhammed Demirci’nin istediği ücreti kabul etmemesinden dolayı anlaşma sağlanamadı.

Norveç basını, “Türk Messi geri dönüyor” manşetiyle haberi duyurdu.

eğer durum böyleyse farklı biraz :)

Böyleyse daha da aptal.

Adam olma şansını paradan dolayı tepiyor beyimiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

O pektemekti

heryerde Tolgay yaziyor. eski Yönetici Celal Kolot da söylemis. emin misin Pektemek oldugundan?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Böyleyse daha da aptal.

Adam olma şansını paradan dolayı tepiyor beyimiz.

Eee adama zamanında, hem de bu yaşta aylık 5000 lira bağlarsan o da beğenmez azını :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

heryerde Tolgay yaziyor. eski Yönetici Celal Kolot da söylemis. emin misin Pektemek oldugundan?
Bende Pektemek diye biliyorum :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Eee adama zamanında, hem de bu yaşta aylık 5000 lira bağlarsan o da beğenmez azını :)

Ne aylık 5000 i :D

Aylığı 50.000 Muhammed'in  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Anaaa doğru ya :o_o: :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yıllık 600 bin tl ye oynuyor ..

yukarda demek istediğim  Aptallık değil  ben yetenek acısında diyorum hani begenilmeyen futbolu değil demek için söyledim.

Çevrimdışı atalay

Şenol Hoca iyi bir eğitmen, öğretmen. Doğrudur bir çok oyuncunun parlamasına da sebep olmuştur. Lakin "sihirli bir değnek" ile dokunuyormuş muamelesi yapmayın.

Bu takımda temel öğrenimlerini geliştirebilecek bir kaç oyuncu var. Kerim Frei, Oğuzhan, Tosun, Atınç gibi. Onun dışında kalanların en fazla oyun şablonlarından mütevellit performansları gelişir.

Sürekli gelecek sezon için transfer yetersizliğinde yada ismi soru işaretli oyuncuların geleceği ile ilgili belirsizliklere, Şenol hoca adam eder demek biraz fazla ütopik.

Çevrimdışı Kadir G.

Adam her hesabından yalanladı üstüne Beşiktaşlılıkla ilgili tonla açıklama yaptı millet futbolcusuna değil saçma sapan konuşan birine inanıyor.

Böyle haberler çıkmasa aa tolgay ne yetenekli oyuncu. Yalan haber varsa tolgayın gelişmeyeceğini almanlarda anladı o yüzden gönderildi denir. Doğru onlar gönderdi ama sözleşmesi bitecek adamı parayla almamız yalan dolan.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Rosenborg T.D. Ingebrigtsen: ''Rosenborg'da oynayabilmesi için fiziki durumunun çok iyi olması gerekiyor. Ancak o bu açıdan iyi değil.''