2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12949010 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Bir ara sivasta mehmet yıldız vardı.volkan da o hesap  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Misal Törenin gol attığı takımlar, akhisar konya Bursa erciyes

şenin gol attığı takımlar trabzonspor Fenerbahça Galatasaray

Hani biraz da nereden baktığınıza göre değişir olay. Benim nazarımda volkan şen olmuş bir adamdır, töre olabilecek bir adamdır.

Çevrimdışı Tolga

G.Töre bugün A.Madrid'den teklif alırken Volkan ile kıyaslamak bile hatadır. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Gökhan Töre A.Madridte oynar diyoruz hepimiz volkan şen için söyler misin aynısını?

Ben madridde oynayamaz diyorum. Alırlar kiralarlar bir alt klasman takımlara. espanyoldu getafeydi vs.

Çevrimdışı GÖRKEM

Küçük takımın büyük topçusu volkan..

Sanki Töre sürekli juve inter milan manu chelsea napoli bayern ile oynuyor da volkan başakşehir antep mersin sivasla maç yapıyor.

Aynı ligdeler işte, daha ala kıyas şekli mi var.  :lol:

teknik ve hiz olarak arada büyük bir fark yok. Volkan daha kivrak ama özellikle Oyun zekasi acisindan cok kötü.

Töre'de cok zeki bir Oyuncu degil ama Volkan'dan yine de iyidir. ayni zamanda daha kuvvetli.

G.Töre bugün A.Madrid'den teklif alırken Volkan ile kıyaslamak bile hatadır. :)

Gökhan törenin bugün avrupadan teklif almasının tek ve yegane sebebi leverkusen ve chelsea alt yapısıdır.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Misal Törenin gol attığı takımlar, akhisar konya Bursa erciyes

şenin gol attığı takımlar trabzonspor Fenerbahça Galatasaray

Hani biraz da nereden baktığınıza göre değişir olay. Benim nazarımda volkan şen olmuş bir adamdır, töre olabilecek bir adamdır.
töre candır adamdır, volkan sen madamdır
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı GÖRKEM

İsla-Toloi-Braz-Glen Johnson da var.

Isla ve Johnson'u biliyordum da glmeyecekleri söyleniyordu.

Braz ve Toloi'yu bilmiyordum. bilgi icin tesekkürler.

Çevrimdışı Tolga

Ben madridde oynayamaz diyorum. Alırlar kiralarlar bir alt klasman takımlara. espanyoldu getafeydi vs.
Madem öyle Volkan'ı da alıp denesinler ayrıca Töre'nin orada oynamayacağının da garantisi yok ben de tam tersi oynayabilir diyorum :)

Arda giderken de kimse bu seviyelere geleceğini düşünmüyordu.

Çevrimdışı Kadir G.

Volkan Şen milli takımda başı kesilmiş tavuk gibi dolanırken gökhan töre gayet iyi katkı veriyordu.

Sorunlu olur olmaz bir sezonluk saman alevi için elimdeki değeri kötüleyemem. Tribüne gitmeye gerek yok mantıklı düşününce gökhanı volkanla karşılaştırmaya sokmak abes, görülüyor.

O bir türlü açamadığımız brugge defansına gökhanın nasıl gol attığını da biliyoruz. Volkanın yapmasını geçtim aynısını robben yapınca millet mest olur.

Çevrimdışı Tolga

Isla ve Johnson'u biliyordum da glmeyecekleri söyleniyordu.

Braz ve Toloi'yu bilmiyordum. bilgi icin tesekkürler.
:ok:

Çevrimdışı ergin

Bence Volkanın bu seneki performansında Şenol hocanın etkisi de var Bilic öncelikle savunmayı düşündüğünden gollerde orta saha oyuncularının adı geçmez oldu gökhan töre dışında kimse ceza sahasına penetre olmaya cesaret edemez oldu özellikle Olcayı ikinci bir bek gibi kullandı

Çevrimdışı Kadir G.

Bu volkan şen çikuraya niye patlayamamıştı yahu. A.L nin en performanslı kanadı seçilen adamdan o kadar iyiymiş.

Bu volkan şen çikuraya niye patlayamamıştı yahu. A.L nin en performanslı kanadı seçilen adamdan o kadar iyiymiş.

Bu mantıkla şenol hocayı yarın kovalım?

Çevrimiçi Samet Ç

Töre'nin de Volkan Şen ile falan karşılaştırıldığını gördüm ya ölsem gözüm açık gitmez. Demba - Fernandao karşılaştırması da yapıldı daha önce onu da unutmayalım.  :)

Çevrimdışı Kadir G.

Bu mantıkla şenol hocayı yarın kovalım?

Başka isimlere atlamaya gerek yok. Taktiği hoca verir. Sen ismi duyulmamış takıma gol atmaya giderken hocan ayağına yapılmaz.
Öyle karşılaştırmaya böyle mantık.

7 maçta 1 gol ortalaması tutturmuş bir kanat forveti, üstelik takımda neredeyse tek hücum opsiyonu olmuş kanat forveti bana istediğiniz kadar pohpohlayın, ben yemem. Benim adım külyutmaz.  :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Geçen sene de Töre mi Olcan Adın mı meselesi olmuştu Olcan'da Volkan gibi bir sezon geçirmişti Töre de bu seneden daha kötüydü. O Olcan'a ne oldu büyük takıma gidince patladı. Trabzonspor'da başaramamış adamların adını Beşiktaş ile anıyoruz yazık.

Çevrimdışı Kadir G.

7 maçta 1 gol ortalaması tutturmuş bir kanat forveti, üstelik takımda neredeyse tek hücum opsiyonu olmuş kanat forveti bana istediğiniz kadar pohpohlayın, ben yemem. Benim adım külyutmaz.  :kop:

Al bi ye :D

Çevrimdışı GÖRKEM

Töre'nin ciddi bir Karakter sorunu var. Bugüne kadar gittigi her Takimdan adeta tekmeyle kovuldu. Profesyonellik hic yok yapisinda.
pek degisebilecegini ben de sanmiyorum. muhtemelen sonsuza dek büyük yetenek olarak kalacaktir. bu Kafayla Atletico'yu birak Levante de bile oynayamaz.
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 02:10:46 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Kadir G.

Geçen sene de Töre mi Olcan Adın mı meselesi olmuştu Olcan'da Volkan gibi bir sezon geçirmişti Töre de bu seneden daha kötüydü. O Olcan'a ne oldu büyük takıma gidince patladı. Trabzonspor'da başaramamış adamların adını Beşiktaş ile anıyoruz yazık.

Komşunun tavuğu komşuya kaz görünür.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi Samet Ç

Şampiyonluk istiyorsak Demba'yı satıp Fernandao'yu alalım Töre'yi satıp Volkan Şen'i alalım Sosa'yı satıp Ekici'yi alalım ne de olsa rakamları çok iyi :D

Ben şen i daha çok şenol hoca bizde diye istiyorum. tutmuş bir ten uyumu varsa, bu devam etsin. Bahsedilen rakamlar doğruysa töre için 10-12 satılsın. Töre giderse Şen gelsin istiyorum. Şenol hocanın kilit, asgari 2-3 oyuncusunu istiyorum takıma.

Bursadan geldiler bizde birşey yapamaz demeyin. Beşiktaş forması bile üstüne katma değer demektir bu adamların.

Çevrimdışı ErmanS

Abi pirlo topcu degil diyen bi arkadasim vardi. Onu hatirlattin bana