2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12948821 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Onur Can

Yahu kardeşim koskoca sezon 7 maçta 1 gol atan adamla o iş yürümez bakın göreceksiniz. bu adam bundan fazlası olmayacak.

Bu adam belki de tek hücum opsiyonuydu ona rağmen rakamlar bunlar. Beni de korkutan bu.

43 maç 9 gol? asagi yukari 4 maçta 1 gol eder? 11 asisti ekledin mi? 43 maç 20 gol'e dogrudan etki oldu mu? Bi de bunun üstüne 7-8 direkten dönen top'u yok mu? Birçok gol'ün de Gokhan'in asisti veya golü olmasa da, o'nun sayesinde olusan pozisyonlardan gelmesini hesaba kattin mi (örnek: Liverpool golü, Töre top'u 25 metre tasiyip Ba'ya veriyor, ordan kisa topuk pasi Tolgay'a ve gol)? Etti mi sana asagi yukari 2 maçta 1 gol'e dogrudan 1 gol'e de uzaktan etki? E niye 7 maçta 1 diyorsun?

Allah askina elimizdeki yetenegi görün. Gökhan'in karakteri biraz daha futbolcu karakteri olsa,  Türkiye topraklarina sadece Sampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile oynamak için gelirdi. Ki, ben o karakterinin de gittikçe düzeldigine inaniyorum, Çalhanoglu olayindan dolayi.

Çevrimiçi Samet Ç

Töre bu sene en azından 10 gol 10 asist yapacak. Bu burada dursun sezon bitince alıntı yaparım. Tabi satılmazsa.

Çevrimdışı talha

Kono'nun alternatifi Babel görenler Gökhan'ı satınca alternatifini Volkan görecek diye ödüm patlıyor.  :bawling:

Yönetimde gram akıl varsa ATM harbiden teklif götürdüyse Jimenez ve Oliver Torres'i kiralık isterler 1 yıl. Bu iki çocuk ATM için yeterli olmayabilir ama bizim lig için uçak görevi görürler.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı sosyalkartal

Töre bu sene en azından 10 gol 10 asist yapacak. Bu burada dursun sezon bitince alıntı yaparım. Tabi satılmazsa.
töre bizde değil fb gs de olsa öve öve bitiremiyorlardı
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ya he he deyin gecsin arkadaslar. Tutturmus bi volkan sen söyle volkan sen böyle. Volkan'in iyi futbolcu oldugu yerde gökhan töre lionel messidir.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Atkar

Rüzgar Sağnak'ın bahsettiği FRANCIS CAGIGAO nasıl SD'dir ? Tanıyan eden var mı hangi piyasaya hakim asya brezilya 😁

Çevrimiçi Samet Ç

Rüzgar Sağnak'ın bahsettiği FRANCIS CAGIGAO nasıl SD'dir ? Tanıyan eden var mı hangi piyasaya hakim asya brezilya 😁
Arsenal'de scoutluk yapıyor yanılmıyorsam.

Çevrimdışı Kadir G.

Rüzgar Sağnak'ın bahsettiği FRANCIS CAGIGAO nasıl SD'dir ? Tanıyan eden var mı hangi piyasaya hakim asya brezilya

Piyasayı geç sd olsa yeter kıvamındayız.

Çevrimdışı Kadir G.

Atletide arda çok mu gol atıyor asist yapıyor o da var. Artı olarak gökhan ardadan daha yetenekli. Karakter bazında ikiside sorunlu.

Çevrimdışı sosyalkartal

bu scoutluk işleri boş işler bir örnek vereyim seneler önce veysel eskişehirdeylen porto ve marsilyadan 2 tane scout geldi veyseli izleyecekler o maçta veysel bir çoştu görseniz gareth bale gibi sağdan atıyor soldan geçiyor soldan atıyor sağdan geçiyor bizim türk scoutlar olsa hemen alalım diye harekete geçerdi adamların verdiği bilgi takım oyunu yok nerde durcağını bilmiyor diyip almadılar :))
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Kadir G.

Ceza sahasına bakın. Rakip arsenal. Anadolu maçlarında bir kişi duruyorduk.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu scoutluk işleri boş işler bir örnek vereyim seneler önce veysel eskişehirdeylen porto ve marsilyadan 2 tane scout geldi veyseli izleyecekler o maçta veysel bir çoştu görseniz gareth bale gibi sağdan atıyor soldan geçiyor soldan atıyor sağdan geçiyor bizim türk scoutlar olsa hemen alalım diye harekete geçerdi adamların verdiği bilgi takım oyunu yok nerde durcağını bilmiyor diyip almadılar :))
:kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Volkan şen, Robbenden de iyidir.  :kop:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Hahahahaaha
Doğru mu bu?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adamlar bi araştırmışlar.. Almadılar :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

zaten o işler tekmaç izlemekle olmaz bu 1

ikincisi her maç izleyn adamda scout olamaz.

bu avrupa'da çalışan bir scout abimiz vardı oun roportajı vardı o derdi. türkler kendilerini çok çabuk havaya sokuyor diye. işin ayağı öyle değil. bu işe ciddi eğitim lazım. ama netten gram bilgi bulamadım scoutlukla ilgili.

o yüzden sen fikret demirer ile falan yürümez. arsenal'İn udinese'nin atm'nin scout ekibinden birini getireceksin başa koyacaksın adam yetiştireceksin. ya da porto ile anlaşacaksın brifingverecekler senin ekibine. öyle ben scout kurdum hadi oyuncu bulalımla yürümez.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Paylaşmamak olmaz :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

90. dakika da Gökhan'ın ortasına Demba kafayı koyabilseydi şuan çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik :bawling:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Biliçi niye eleştirdik sezon boyunca..

Açın bakın, Beşiktaş-Karabük maçında 90+6 da cenkin golünde içerde kaç kişiyiz.

Cenk-pektemek ve sivok. O kadar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi hücum oyununu oynamayı bilmiyodu bizim takım :)

Renkliler top kenarlara geldiği zaman en az 3 kişi oluyor "gol bölgesinde". Biz kalabalık olsak bile gol bölgesinde olmuyoduk.

Buraya bi foto atmıştım. İçerde 2 stoper ve 5 tane fbli vardı kale ağzında :)

Biz atıyoduk Demba'yı stoperlerin kucağına, ondan sonrada adam formsuz diyoduk. Buna rağmen adam 27 gol attı.

Çevrimdışı Kadir G.

90. dakika da Gökhan'ın ortasına Demba kafayı koyabilseydi şuan çok farklı şeyler konuşuyor olabilirdik :bawling:

Şu maçtaki tek hücum planımız oğuzhana top atmak onunda gökhanla topu buluşturmasıydı. Tolga ayağının dibinden geçen topa müdahale edebilseydi penaltıya kadar yolu vardı valla. Yine de güzel deneyim oldu. Keşke o eşiği atlayabilseydik. Maç sonu wenger derin bir nefes alıp koltuğunda kalkma anını hiç unutmayacağım. :D

Çevrimdışı Kadir G.

Takım için değil kendi için oynatıyordu, böyle oldu. Mesela ben avrupada edin terzicten yararlandığını düşünsem de ligde hiç dikkate almadığını düşünüyorum. Adam reklamını yaptı gitti o kadar.

Çevrimdışı Aykutt

Sol kanattan gelen çılgın Ryan Babel taraftarı Vodafone Arenada coşturacak.inş

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu haber gerçek olsun Allahım :pray: :pray:

İşte bu şartlar altında yönetim, sol kanat için Ukrayna ekibi Dnipro ile sözleşmesi ay sonunda bitecek Konoplyanka ile temaslarını sürdürüyor. Fakat bu oyuncuya Liverpool ve Sevilla’nın da talip olması transferi zora sokuyor. Yönetimde konuşulan isimlerden biri de Dinamo Moskova’dan Balazs Dsudzsak.

Macar futbolcunun kulübüyle sözleşmesinin yıl sonunda bitecek olması nedeniyle Kartal, uygun bir fiyata transferi bitirmeyi amaçlıyor. Eğer Demba Ba da iyi bir fiyata elden çıkarılısa transferde eli güçlenecek olan yönetim Dsudzsak konusunda daha emin adımlar atabilecek.

Çevrimdışı Onur Can

Bu arada Senol Günes'in orta saha'da Veli'yi kesin kullanmak istedigi soyleniyor. Ben de çok begeniyorum Veli'yi. Kadro kurarken onu da yazmak gerekicek demektir. Veli-Tolgay-Sosa orta sahasini herhalde geçen sezon hiç izlemedik degil mi? Bu orta saha kurgusuyla hangi maçta oynadigimizi hatirlayan varsa hatirlatsin lütfen. Bence sahane olur.

Bi sol kanat, stoper, sag bek ve kaleci alinacak. 4 transfer. Ba giderse bir de golcü transferi- 5 transfer. Kampin baslamasina 12 gün var. Haydi hayirlisi.