2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12948826 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

Şampiyonluk istiyorsak Demba'yı satıp Fernandao'yu alalım Töre'yi satıp Volkan Şen'i alalım Sosa'yı satıp Ekici'yi alalım ne de olsa rakamları çok iyi :D
kimseyi satmadan babel cisse ve vidici alalım bak neler oluyor gelcek sene :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

kimseyi satmadan babel cisse ve vidici alalım bak neler oluyor gelcek sene :D
Bana Babel deme abi :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Arkadaşlar babel beşiktaşta ya. gelir mi gelmez mi falan demeyin.

Çevrimdışı Kadir G.

Babel olcayı akalayamaz. Töre atamıyor diyorsunuz diğer kanatta atamayacak. Ba gidecek. Oh oh 45 gol is coming

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

Senin Konop alternatifin Babael ise o koltukta oturma.

O scout denen ekipte oradan bir zahmet ayrılsın.

O transferlerle ilgilenenlerde oradan bir zahmet kopsun oradan.

Kocaman dünyada Babel'den başka oyuncu bulamadım. Bravo harika bize.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Onur Can

Töre'yle Volkan'i karsilastirmak resmen Gökhan'in yeteneklerine hakarettir. Gökhan dünyanin en iyi 30-40 kanat oyuncusundan biridir desem pek karsi cikan olmaz herhalde. Takima katkisi inanilmaz. Sneijder ile birlikte ligin en büyük yetenegi. Volkan ilk 150'ye girer mi, buna kaç kisi katilir?

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

Açık alanda dinamik oyunda etkili olduğunu gördüğümüz oyuncuları çok iyi zannediyoruz.

Büyük takıma gelip de bloklar arası mesafe daralıp set oynamak gerektiğinde o oyuncular yokoluyorlar.

Volkan Şen tam olarak budur. Töre durarak kalçasını yaslayarak al ver yaparak her türllü oyun planında oynayabilir.

Volkan'ı duran oyunda taç çizgisinde içeri 1 metre sokmazlar. Fark asıl olarak budur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Babel'in yerine Lazaro alınsın. Koskoca scout başkanımız var Babel'den başka birini bulamamış mı. Wyscout'ıda vardı başkanın halbuki.
[ Son Düzenleme: 22 Haziran 2015, 02:28:46 Samet Ç ]

Çevrimdışı Efe

Dzudzsak  :D
keşke alsalar ama zor görünüor babel daha rahat transfer edilebilecek oyuncu öncelik stoper ve sağ bekte anladığım kadarıyla sola belki kimseyi almazlar alacaklarsada konuşulan bu 3 isimdden  biri olsun  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kadir G.

Düşün adam gibi scout yok olduğunu farz edelim adamlar bulacak takip edecek ama alıp almamaya fikret orman karar verecek şaka gibi valla. İkinci yd

Çevrimdışı Çağrı

İtalyan bir sportif Direktör, Udinese'nin Scout ekibinden 2 kişi ve onların getireceği 3-4 scout.

Reçete de bu.

Devamında transfere zerre karıştırtmayacak tabi ki sportif direktör yönetimi dokunursa istifa etmekle tehdit edecek sıfır esneklik.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Açık alanda dinamik oyunda etkili olduğunu gördüğümüz oyuncuları çok iyi zannediyoruz.

Büyük takıma gelip de bloklar arası mesafe daralıp set oynamak gerektiğinde o oyuncular yokoluyorlar.

Volkan Şen tam olarak budur. Töre durarak kalçasını yaslayarak al ver yaparak her türllü oyun planında oynayabilir.

Volkan'ı duran oyunda taç çizgisinde içeri 1 metre sokmazlar. Fark asıl olarak budur.

Beşiktaşı izledik.

Beşiktaş ilk golü atmakta mı zorlandı bu sezon, yoksa ikiyi üçü bulup rahatlamakta mı? Bunun cevabı senin yazdığın şeyin tam cevabı.

Çevrimiçi Samet Ç

Bir sd getiremediler 1 yıldır. Getirdiklerinin de işine karışıyorlar nerede kaldı kurumsallık benim gözümde azizden yd den farkı yok. Ki o aziz bile doğru yolu buldu.

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaşı izledik.

Beşiktaş ilk golü atmakta mı zorlandı bu sezon, yoksa ikiyi üçü bulup rahatlamakta mı? Bunun cevabı senin yazdığın şeyin tam cevabı.

Beşiktaş ikisinde de çok zorlandı. Hücum olan her şeyde zorlandı bu sene Bilic sağolsun.

Ama dikkat edersen o ilk gol hep sağ taraftaki turuncu kafanın hareket alanından, 2.pasından ya da doğrudan asistinden geldi.

Soldan oluşan hücum nerdeyse sıfır.

Sosa topu aldığı anda hep Töre'yi aradı. Bunları Volkan ile yapamazsın, yapamdılar da zaten Trabzon'da bile.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

bazı yorumları gördüm görmez olaydım ben gökhan törenin yerinde olsam çeker giderdim haketmiyor beni bu taraftar  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Kadir G.

Gezinirken şunu buldum bi kötü oldum. :D

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Senin Konop alternatifin Babael ise o koltukta oturma.

O scout denen ekipte oradan bir zahmet ayrılsın.

O transferlerle ilgilenenlerde oradan bir zahmet kopsun oradan.

Kocaman dünyada Babel'den başka oyuncu bulamadım. Bravo harika bize.
Yav ne scout'u
Scout olsa şu durumda olur muyduk?
Sağ bek transferi martta biterdi

Beşiktaş ikisinde de çok zorlandı. Hücum olan her şeyde zorlandı bu sene Bilic sağolsun.

Ama dikkat edersen o ilk gol hep sağ taraftaki turuncu kafanın hareket alanından, 2.pasından ya da doğrudan asistinden geldi.

Soldan oluşan hücum nerdeyse sıfır.

Sosa topu aldığı anda hep Töre'yi aradı. Bunları Volkan ile yapamazsın, yapamdılar da zaten Trabzon'da bile.

Yahu kardeşim koskoca sezon 7 maçta 1 gol atan adamla o iş yürümez bakın göreceksiniz. bu adam bundan fazlası olmayacak.

Bu adam belki de tek hücum opsiyonuydu ona rağmen rakamlar bunlar. Beni de korkutan bu.

Çevrimdışı Çağrı

Yahu kardeşim koskoca sezon 7 maçta 1 gol atan adamla o iş yürümez bakın göreceksiniz. bu adam bundan fazlası olmayacak.

Bu adam belki de tek hücum opsiyonuydu ona rağmen rakamlar bunlar. Beni de korkutan bu.

Yahu olay sadece gole bağlanır mı? Olcay mı bu adam? Bu adam attığın 50 golün doğrudan içinde senin sadece attığı attırdığı olarak bakılır mı.

Tonla asist öncesi pası vardır bu adamın bu sezon. Bu adam Avrupa Liginin en değerli kanat oyuncusu seçildi.

Sola Babel gelsin Töre'nin performansı daha da artar. Sen devamlı bir adama atarsan topu o adamdan 90 dk verim de alamazsın sürekli adamın tepesine bindik.

Adamın nereden nereye döneceğini bir nokta sonra ezberliyor rakip alternatif lazım o oyuncu da Babel.

Yanlış anlaşılmasın meraklısı değilim ama Dzsudzsak adını bile duymadığımız için Babel.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Zaten sözleşmesine 6 ay kala cüzi bir bonservisle Dzsudzsak'ı da alamıyorsak biz bu arada kimse buraya hiçbir mevkide Babel'den büyük isim yazmasın.

Dzsudzsak büyük fırsattır Beşiktaş için şuan. Çok büyük fırsat.

Alırsan Töre'nin her sene 15 gol 15 asist yapanını kadroya katmış olacaksın.

Alamıyorsan da bana bir kişi bahane yazmasın artık. Sadece alamadığın için alamayacaksın başka bir sebepten değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Tek opsiyon olduğu için rakibin önlemi daha sıkı olmuyor muydu? Sivas maçını tekrar izleyin neler yapmış görün. Sank arkasında serdar değil gökhan var sanki geripas atiba ile oynamıyormıçuş gibi çok keskin eleştiriyorsunuz.

Yahu olay sadece gole bağlanır mı? Olcay mı bu adam? Bu adam attığın 50 golün doğrudan içinde senin sadece attığı attırdığı olarak bakılır mı.

Tonla asist öncesi pası vardır bu adamın bu sezon. Bu adam Avrupa Liginin en değerli kanat oyuncusu seçildi.

Sola Babel gelsin Töre'nin performansı daha da artar. Sen devamlı bir adama atarsan topu o adamdan 90 dk verim de alamazsın sürekli adamın tepesine bindik.

Adamın nereden nereye döneceğini bir nokta sonra ezberliyor rakip alternatif lazım o oyuncu da Babel.

Yanlış anlaşılmasın meraklısı değilim ama Dzsudzsak adını bile duymadığımız için Babel.

Ya ne avrupa ligi allah aşkına. açın bakın her hafta başka başka adamlar seçildi, ne var bunda.

Asist öncesi pasmış da bilmemneymiş. Asist öncesi pası ersan da yapar, alır verir sosaya sosa yapar asisti ne ala.

Aldığı topların %70ini ezmiş harcamış adamdır töre. Çektiği şutların %60-70 i kaleyi bulmamış adamdır töre. Abartın durun, zaman hangimizi haklı çıkartacak göreceğiz.

Çevrimdışı Çağrı

Ya ne avrupa ligi allah aşkına. açın bakın her hafta başka başka adamlar seçildi, ne var bunda.

Asist öncesi pasmış da bilmemneymiş. Asist öncesi pası ersan da yapar, alır verir sosaya sosa yapar asisti ne ala.

Aldığı topların %70ini ezmiş harcamış adamdır töre. Çektiği şutların %60-70 i kaleyi bulmamış adamdır töre. Abartın durun, zaman hangimizi haklı çıkartacak göreceğiz.

http://tr.eurosport.com/futbol/uefa-avrupa-ligi/2014-2015/avrupa-ligi-nin-en-iyi-11-inde-gokhan-tore-de-var_sto4758059/story.shtml

Adam kupa tamamlandığında Avrupa Liginin en iyi 11'ine seçildi daha ne yapsın asıl sana el insaf be adam  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli