2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12951328 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alparslan

Volkan Şenmi. Allah yazdıysa bozsun :evillol:

Çevrimdışı Efe

Ligin en iyi yerli savunması denilen serdar azizi nasıl patates etmiş ya birebirde  :lol: :lol:
aynen kono mono hava babel alınsın abi adam tam bizim istediğimiz tip bire bir kaldımı kaybettin adama karşı şansın çok az sağda töre solda babel kanatlardan yıkarız rakipleri bu adam kasımpaşada nasıl oynar hala çözemedim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Volkan şen, şu zamanda Töreden daha iyi.

Töre 4-5 yaş daha küçük. Kendini geliştirirse, volkan şen seviyesine ulaşır. Potansiyeli var

Çevrimdışı mert_

Volkan şen, ne sezon geçirmiş be kardeşim.  :claps: :claps:
1.47'de attığı gol töbe est. rakibe saygısızlık :D

Çevrimdışı Alparslan

Ayrıca şunu ifade etmek istiyorum. Bizim eğer geçen sezon elimizde gol atan bir orta saha oyuncusu olsaydı kesin şampiyon olurduk. Sosa iyi oyuncu lafım yok ama gol atabilen bir orta saha değil. Bize forvet arkası oynayabilen ve kilit maçları çözen bir adam lazım aslında. Eksikliklerimize rağmen böyle bir oyuncu olsaydı en az 10 puan fazlamız olurdu. Tabi Atiba ve Veli'nin yetersizliğini biliyoruz. Üst düzey bir ön libero tadından yenmezdi. Ama şu da bir gerçek. Hepimiz burda konuşuyoruz ama kasada metelik yok bunu bilmemiz lazım.

Çevrimdışı JoseDemba

Babel ceza içindeki kaybolma sorunumuzu kökten çözer fenerde sowun gördüğü görevin daha iyisini yapar bence Mitro-Babel Cisse-Babel farketmez  :ok:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Tolga

Ayrıca şunu ifade etmek istiyorum. Bizim eğer geçen sezon elimizde gol atan bir orta saha oyuncusu olsaydı kesin şampiyon olurduk. Sosa iyi oyuncu lafım yok ama gol atabilen bir orta saha değil. Bize forvet arkası oynayabilen ve kilit maçları çözen bir adam lazım aslında. Eksikliklerimize rağmen böyle bir oyuncu olsaydı en az 10 puan fazlamız olurdu. Tabi Atiba ve Veli'nin yetersizliğini biliyoruz. Üst düzey bir ön libero tadından yenmezdi. Ama şu da bir gerçek. Hepimiz burda konuşuyoruz ama kasada metelik yok bunu bilmemiz lazım.
O oyuncu Danny'ydi ama almadık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Alparslan

Töre 4-5 yaş daha küçük. Kendini geliştirirse, volkan şen seviyesine ulaşır. Potansiyeli var
Volkan Şen nasıl Töre'den daha iyi. Töre'yi küçümsemeyelim lütfen. Potansiyeli bence çok fazla bir oyuncu ve kendini biraz daha geliştirirse çok önemli takımlarda oynayabilecek bir yetenek. Ama öce kafa yapısını düzeltmesi lazım.

Volkan Şen nasıl Töre'den daha iyi. Töre'yi küçümsemeyelim lütfen. Potansiyeli bence çok fazla bir oyuncu ve kendini biraz daha geliştirirse çok önemli takımlarda oynayabilecek bir yetenek. Ama öce kafa yapısını düzeltmesi lazım.

Sayın abim farklı birşey söylemiyorum, potansiyeli mevcut ama geliştirmesi lazım diyorum. açık ve net birşey var, volkan şen kadar skora endeksli oynamadı 2 sezondur. Sıçrama patlama yapar mı? bilmiyorum pek ümidim yok tek ümidim, şenol hoca ile çalışabilecek olması.

Çevrimdışı Alparslan

O oyuncu Danny'ydi ama almadık.
En çok üzüldüğümde bu oldu zaten. Bizim başkan Sosayla Dany nasıl aynı oyuncular diyebilir aklım almıyor. Sosa iyi oyuncu kabul ama hangi büyük maçı çözebildi. Bakınız Sneijder. Adamın her derbide golü var.

Çevrimdışı Tolga

Sayın abim farklı birşey söylemiyorum, potansiyeli mevcut ama geliştirmesi lazım diyorum. açık ve net birşey var, volkan şen kadar skora endeksli oynamadı 2 sezondur. Sıçrama patlama yapar mı? bilmiyorum pek ümidim yok tek ümidim, şenol hoca ile çalışabilecek olması.
Volkan Şen de bu sezon iyi oynadı ondan önceki sezonlarda Trabzon'daki performansı ortada.

Çevrimdışı Alparslan

Potansiyelini kullanmadığı konusunda hem fikirim. Oyun tarzı çok fazlasıyla Robben'i andırıyor. Ve Robben olmasa bile ona yakın olabilecek bir oyuncu ileride. Ama Volkan Şen'le mukayese etmem ben. Volkan Şen büyük takımlarda oynayamaz. Gitti zaten ne oldu biliyoruz. İkinci bir Serdar Özkan olur bizde. 

Çevrimdışı Tolga

En çok üzüldüğümde bu oldu zaten. Bizim başkan Sosayla Dany nasıl aynı oyuncular diyebilir aklım almıyor. Sosa iyi oyuncu kabul ama hangi büyük maçı çözebildi. Bakınız Sneijder. Adamın her derbide golü var.
Ben anlamıyorum zaten bazı şeyleri.

Danny'i almadık şimdi fellik fellik sol kanat arıyoruz.

Çevrimdışı Kadir G.

Volkan Şen törenin potansiyeline ulaşmaya çalışsın o kadar da değil.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Volkan sen törenin tükürügü olamaz.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş. Beşiktaş tarihinde, tribünler birisini ya çok sever şişirir, yada ne yapsa yaranamaz. Ortası yoktur.

Misal olcay, ne yapsa yaranamaz sınıfındandır, Töre dünyanın en iyisidir.
Sosa Dünyanın en iyisidir, Serdar kurtuluş ne yapsa yaranamayacak sınıfındandır.  :lol:

Çevrimdışı Tolga

Oyuncuları değerlendirirken sezonluk değerlendirmemek lazım.

Aynı Volkan Şen önümüzdeki sezon da bu sezonki kadar etkili olabilecek mi göreceğiz.

Gökhan ile Volkan'ı ben de kıyaslamam.Gökhan Töre oyun zekası ve saf yetenek anlamında kesinlikle Volkan'dan çok daha üstündür.

Çevrimdışı Alparslan

Arkadaşlar Töre'nin tek eksiği takım oyununa yatkın olmaması bence. Pas verilecek yerde vermiyor ve sürekli içeri kat ediyor. Rakiplerde bunu ezberledi. Azıcık akıllı oynasa çok fazla etkili olur.

Çevrimdışı velikavlak12

Volkan Şen ama gelirse biz pek şen olamayız. anadolu topçusu büyük takımda tutmaz töre ile kıyas edilemez töre kalite volkan şen anadolu yıldızı kucuk takımın büyük topçusu.

Çevrimdışı GÖRKEM

su anda kesin olarak ilgilendigimiz sadece Nyom, Britos ve Vlaar var bildigim kadariyla. gündemde olan baska Sag Bek ve Stoper var mi acaba?

Çevrimdışı Alparslan

Kuzguna yavrusu şahin görünürmüş. Beşiktaş tarihinde, tribünler birisini ya çok sever şişirir, yada ne yapsa yaranamaz. Ortası yoktur.

Misal olcay, ne yapsa yaranamaz sınıfındandır, Töre dünyanın en iyisidir.
Sosa Dünyanın en iyisidir, Serdar kurtuluş ne yapsa yaranamayacak sınıfındandır.  :lol:
Olcay konusunda katılıyorum. Herkes Olcay'ı eleştiriyor. Ama bana bu istatistikleri gelen adam yapacak mı acaba? Bir kalemde silip atamazsınız kolayca. Ben süper oyuncudur demiyorum. İstikrarlı değil kabul ediyorum ama katkısı çok fazla oldu bugüne kadar. Geçen sezonun 2.yarısında tamamen yoktu kabul ederim.

Küçük takımın büyük topçusu volkan..

Sanki Töre sürekli juve inter milan manu chelsea napoli bayern ile oynuyor da volkan başakşehir antep mersin sivasla maç yapıyor.

Aynı ligdeler işte, daha ala kıyas şekli mi var.  :lol:

Çevrimdışı Tolga

su anda kesin olarak ilgilendigimiz sadece Nyom, Britos ve Vlaar var bildigim kadariyla. gündemde olan baska Sag Bek ve Stoper var mi acaba?

İsla-Toloi-Braz-Glen Johnson da var.

Çevrimdışı ümer

Bana göre Kaliteli ligler , Epl , Bundes liga ve la liga ...
Fransa lig 1 , İtalya ve Hollanda liglerini kesinlikle beğenmiyorum
Fransa'dan PSg yi çıkar bizim lig daha kaliteli bunu şuan için söylüyorum tabi çünkü ne Marsilya nede Liyon eski guçlerinde değil, İtalyan futbolu zaten bitmiş okey donuyor , Orayı da ayakta tutan Juventus :bandit:
Hollanda ligine Gelince Belkide Dünyanın en zevkli ligi , Avrupada hiçbir ligde bu kadar Gollu maçlar izlyemessin :D Her maç 4-6 Gol garantili, Ne kadar Amatör bir lig olduğu buradan belli :bandit
Bizim ligi çok düşük goruyorsunuz fakat bence Avrupanın en zor liglerinden birisi bizim lig , Tamamen fiziki Mucadeleye bağlı bir lig , Hakemler Adil olsa Ligin gerçek kalitesi ortaya çıkar ama hakemler kaliteyi duluşuruyor , Biraz adil olsalar ne biz ne Gs nede fb hiçbir sezon 70 puanı bile göremez :bandit:
Rezalet bir ligimiz var diyorsunuz ama Avrupadan gelen her futbolcu buranın gerçekten çok zor bir lig olduğunu söylüyor, Demekki biz oynayanlardan daha iyi biliyoruz ...
Biz hakeml3re rağmen 70 puan aldik bizi gese febe ile aynı mi goruyosun

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı velikavlak12

Küçük takımın büyük topçusu volkan..

Sanki Töre sürekli juve inter milan manu chelsea napoli bayern ile oynuyor da volkan başakşehir antep mersin sivasla maç yapıyor.

Aynı ligdeler işte, daha ala kıyas şekli mi var.  :lol:

Gökhan Töre A.Madridte oynar diyoruz hepimiz volkan şen için söyler misin aynısını?