Bak iste Avrupa ligi'nde gol olsun, asist olsun, savunmaya destek olsun, hava topu kazanmak olsun, ileri dogru pas olsun, pozisyon yaratma olsun her konuda üstün adam. Konoplyanka da Dzsudzsak da Töre'nin yarisi kadar istatistige sahip degiller. Zaten oyun olarak da Töre üstünlügünü sahaya yansitan biri, Konoplyanka'yla Dzsudzsak da o da yok. Ben de bunu anlatmaya çalisiyorum.
Tek fark Konoplyanka Töre'den çok sut çekiyor ama o da genellikle aut veya taç oluyor bizim Veli gibi. Arada bi denk gelirse gol oluyor. Bana Allah askina neden onlar gibi oyuncularin takima daha verimli oldugunu anlatir misin?
kapasite olarak evet ikisindende iyi ama oyuna katkı olarak bir olcay değil malesef
bunuda göz ardı etmemek gerekiyor Şenol hocayla birlikte oyuna katkı veren bir oyuncu haline dönüşürse
o zaman 30 rakamlar telafuz edilir.
bir gerçeği görmek getrekiyor tribüne oynamak yerine takıma oynamalı
adamın yaptığı topu almak sürmek sonra ceza yayı üzerine dönmek ve şut imkanı aramak bulamazsada ara pas vermek
daha çizgiye inip orta yaptığını görmedim sanırım yada kanatlardan orta yaptığını bizim en büyük eksikliğimiz kanatların orta yapmaması
Töre çizgiye inmez
Töre orta yapmaz
Töre ceza sahası içine girmez
yani aslında kanat oyuncusunun yaptığı hiç bir şeyi yapmıyor
topu çok fazla tutuyor kaptırdığında çok tehlikeli atak yememize sebep oluyor bunlar kötü yanları
iyi yanlarıda bekine çok fazla yardım eden bir kanat oyuncusu onun sayesinde serdar göze batmadı
çok rahat adam geçiyor karşısında kaç kişinin olduğunun önemi yok
şutları bayağı düzeldi ve etkili çektiği şutlar hep çerçeveyi buluyor ama gol bölgesine uzak oynaması gol sayısını düşürüyor
ceza sahasına girerek oynasa çok penaltı alacak bir oyun yapısı var Taraftarla bağ kurabiliyor
eksiklerini giderirse çok üst düzey bir kanat forvet olur ama daha tam değil şu haliyle bile Konoplyanka'yla Dzsudzsak dan bence çok daha iyi ama
ölçü bu olmamalı Töre bence PL nin üst seviye takımlarında rahatlıkla oynayabilecek üst düzey bir oyuncu sadece kusurları var ve düzeltebilir
düzeltmelide bu şekilde orta seviye takım oyuncusu olarak futbol hayatını bitirir. bir yıldız değil ama üst seviye yıldız olacak bir oyuncu