2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12958060 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Kaçırdım çok mesaj vardı. Formalara kimin ismi yazılıyormuş öyle bir şey okudum :D
Yok zaten sessiz düşündüm merak etme :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Baba1903

Milosevic'E Tottenham'dan 4-5 milyon euroluk teklif geldi haberleri var doğru mu?

Çevrimdışı Onur Can

Gökhan'in yetenekli olmadigini kimse söyleyemez ama Konoplyanka ve Dzudsak gibi Oyuncularin Gökhan'dan cok daha verimli olduklarini görmek icin hic bir Istatistige gerek yok. sadece gol ve asist sayisi icin de konusmuyorum. Oyuna katki olarak da ayni sey gecerli.

bu istatistikleri kim neye göre yapmis anlamis degilim. acikcasi bana fazlasiyla sacma geldi.

Bak iste Avrupa ligi'nde gol olsun, asist olsun, savunmaya destek olsun, hava topu kazanmak olsun, ileri dogru pas olsun, pozisyon yaratma olsun her konuda üstün adam. Konoplyanka da Dzsudzsak da Töre'nin yarisi kadar istatistige sahip degiller. Zaten oyun olarak da Töre üstünlügünü sahaya yansitan biri, Konoplyanka'yla Dzsudzsak da o da yok. Ben de bunu anlatmaya çalisiyorum.

Tek fark Konoplyanka Töre'den çok sut çekiyor ama o da genellikle aut veya taç oluyor bizim Veli gibi. Arada bi denk gelirse gol oluyor. Bana Allah askina neden onlar gibi oyuncularin takima daha verimli oldugunu anlatir misin?

Çevrimdışı Ozan E.

Milosevic'E Tottenham'dan 4-5 milyon euroluk teklif geldi haberleri var doğru mu?
Haberlere gore stoper kalmayacak takimda :) İbrahim Toramana bile teklif gelecek

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adam atmadı imzayı ne yapacaktın boğazına bıçak dayayıp imza mı attıracaktın?

Olaylara objektif bakmayın bilin. Ben de eleştiriyorum ama şöyle eleştiriler görünce ister istemez savunma durumuna geçiyorum bu nedir ya. Adamı göndersen sıkıntı göndermesen sıkıntı adam imzalamaz suçlusu sn olursun imzalar yine suçlusu sen olursun.

Kusura bakmayın ama herşeyin bir adeti vardır.
Sonuçta biz 12 milyon eurodan olduk mu? Adam bedavadan elimizden gitti mi? Tüm bunları yaparken bu yönetimde bu adamlar var mıydı? Biz daha neyi tartışıyoruz. Hem adamı göndermiyorsun bir kesim taraftarı mutlu edicem diye öbür tarafta sezonun ikinci yarısında tek maç oynatmayıp kendinle çelişiyorsun. Bu adam yönetimini yapamamaktır. Bunun nesini eleştirmeyeceğim ben?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Renton

:kop: :kop: :kop: :kop:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Necmi

Hala iddia ediyorum, 1 allahın kulunu satamayacağız.

Bakın satmayacağız demiyorum, satamayacağız.
Ba nın satılmasını bir gram istemiyorum satılmazsada üzülmem

Çevrimdışı Tolga

Ba nın satılmasını bir gram istemiyorum satılmazsada üzülmem
Ben de :ok:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı yigitcan1903

31 Ağustos'a daha çok var
O son saniye gerilimlerini olmadan olmaz  :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Bu bizim kulüpteki kişilerin durmadan birilerine hakkını helal etmemesi yeni moda oldu herhalde. :D

Çevrimdışı forzatunga

Bak iste Avrupa ligi'nde gol olsun, asist olsun, savunmaya destek olsun, hava topu kazanmak olsun, ileri dogru pas olsun, pozisyon yaratma olsun her konuda üstün adam. Konoplyanka da Dzsudzsak da Töre'nin yarisi kadar istatistige sahip degiller. Zaten oyun olarak da Töre üstünlügünü sahaya yansitan biri, Konoplyanka'yla Dzsudzsak da o da yok. Ben de bunu anlatmaya çalisiyorum.

Tek fark Konoplyanka Töre'den çok sut çekiyor ama o da genellikle aut veya taç oluyor bizim Veli gibi. Arada bi denk gelirse gol oluyor. Bana Allah askina neden onlar gibi oyuncularin takima daha verimli oldugunu anlatir misin?

komşunun tavuğunu kaz görmede üstümüze yok bir de kendi oyuncumuzu küçük görürüz hep.medya yıllardır bunu pompalayınca sünger gibi çekti beyinler.

Çevrimdışı Necmi

Sonuçta biz 12 milyon eurodan olduk mu? Adam bedavadan elimizden gitti mi? Tüm bunları yaparken bu yönetimde bu adamlar var mıydı? Biz daha neyi tartışıyoruz. Hem adamı göndermiyorsun bir kesim taraftarı mutlu edicem diye öbür tarafta sezonun ikinci yarısında tek maç oynatmayıp kendinle çelişiyorsun. Bu adam yönetimini yapamamaktır. Bunun nesini eleştirmeyeceğim ben?
oynatmamak ne demek kelimeleri işine geldiği gibi kullanıyorsun adam çıkıp oynamadı ne yapacaktın oynatmak için
satılması gerekiyordu satmadılar bu hata elbette ama buda taraftar baskısından oldu. ama oynamak istemeyen adamı sahaya sürüp takımı on kişimi oynatacaksın.
Mesela şimdide taraftar Törenin satılmasını istemiyor tamam satılmasın seneye ben oynamayacağım dediğinde de kimse yönetimi suçlamayacak ama.

Çevrimdışı TØLGA

Bu bizim kulüpteki kişilerin durmadan birilerine hakkını helal etmemesi yeni moda oldu herhalde. :D
o parayı helal etmiyorummmmmmm q7 ile başladı  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

Kaptan bombalamıs baskanı yonetimi
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sevinç naraları atıyorsunuz toraman futbolu bıraktı diye de, o dilinizden düşürmediğiniz, saha içi duruşu olan, rakibe tek başına kafa tutan, Takım arkadaşlarını koruyan bir adam Toraman vardı son zamanlarda. Oda gitti, iyice helvaya döndü takım bilmiyorum farkındamısınız.

Çevrimiçi Samet Ç

o parayı helal etmiyorummmmmmm q7 ile başladı  :icool:
  Başkan güzel akım başlatmış :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Şükür bi veterandan kurtulduk
Tebrik ederim Şenol Hocam  :claps:

Çevrimdışı TØLGA

İbrahim toroman futbolu bırakıyormuş hayırlı olsun
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Sevinç naraları atıyorsunuz toraman futbolu bıraktı diye de, o dilinizden düşürmediğiniz, saha içi duruşu olan, rakibe tek başına kafa tutan, Takım arkadaşlarını koruyan bir adam Toraman vardı son zamanlarda. Oda gitti, iyice helvaya döndü takım bilmiyorum farkındamısınız.
2012'den beri yok zaten abi o yüzden önemi yok
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Yalnız fark şurada.

Toraman agresif ama kalitesi belli olan bir oyuncuydu

Bize hem kaliteli hem de agresif oyuncu lazım.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ba satılmasın töre satılmasın o satılmasın bu satılmasın diyenlerin çok değil 1 sene önceki mesajlarını bulup okusanız, bizim porto gibi olmamız lazım dediklerini, hemde her birinin bunu dediğini görürsünüz.

Bizim porto olabilmemiz için binlerce fırın ekmek yememiz lazım. Direk sahipleniyoruz adamları, fernandesi satanı bizde satarız bilmem ne. Şimdi de ba için yapılıyor aynı şeyler. Akıllanmayacağız.

Çevrimdışı Ozan E.

Herseye ragmen yillarin emegi var. Guzelce toren yapilip gonderilmeliydi Sivok gibi. Hak ediyordu

Çevrimdışı forzatunga

son zamanlarda dediğin 2 senedir yoktu zaten, vardı ama yoktu.Önce biraz yetenekli olsun sonra sahada duruş sergilesin, Toraman baya kötü oyuncuydu.