2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12958124 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Sevinç naraları atıyorsunuz toraman futbolu bıraktı diye de, o dilinizden düşürmediğiniz, saha içi duruşu olan, rakibe tek başına kafa tutan, Takım arkadaşlarını koruyan bir adam Toraman vardı son zamanlarda. Oda gitti, iyice helvaya döndü takım bilmiyorum farkındamısınız.
Toraman takımda kamplaşma yaratan
Aybaba gibi hizipçi kişiliğiyle ün yapmış
Beğenmediği hocanın kuyusunu kazan bi herifti
Teşekkür bile etmiyorum
Bu takımın son kaptanı İbrahim Üzülmezdir

Çevrimdışı TØLGA

Herseye ragmen yillarin emegi var. Guzelce toren yapilip gonderilmeliydi Sivok gibi. Hak ediyordu
ibrahim üzülmeze yapılmadı bu klüpte birşey toromana beklemeyin derim
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı GÖRKEM

Ba satılmasın töre satılmasın o satılmasın bu satılmasın diyenlerin çok değil 1 sene önceki mesajlarını bulup okusanız, bizim porto gibi olmamız lazım dediklerini, hemde her birinin bunu dediğini görürsünüz.

Bizim porto olabilmemiz için binlerce fırın ekmek yememiz lazım. Direk sahipleniyoruz adamları, fernandesi satanı bizde satarız bilmem ne. Şimdi de ba için yapılıyor aynı şeyler. Akıllanmayacağız.

:claps: :claps: :claps:

tebrik ediyorum.

Çevrimdışı atalay

Toraman'ı hiçbir zaman oyuncu olarak beğenmeme rağmen; eğer söyledikleri doğru ise yanlış yapılmış.

Sivok'a düzenlenen vedanın bir benzeri yapılabilir.

Şu kulüpte son 15 yılda iyi şekilde ayrıldığımız oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

Not: Toraman'ın futbol dışı karakterini de beğenmem.

edit: Toraman ile İ.Üzülmez olayında ipler koparılmalıydı.
[ Son Düzenleme: 21 Haziran 2015, 16:23:59 atalay ]

Çevrimdışı Ozan E.

ibrahim üzülmeze yapılmadı bu klüpte birşey toromana beklemeyin derim
O da dogru. Uzulmez gibi canla basla mucadele eden oyuncu zor gelir

Çevrimdışı Tolga

Kusura bakmayın ama bu kulübe İ.Üzülmez'in, İ.Toraman'dan daha fazla emeği geçmiştir.

Ona bile doğru düzgün tören yapılmadıysa geriye kalan hiçbir oyuncuya da yapılmamalıdır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Okuyorumda Ba 14 lere satılıyor, cisse geliyor, Nyon geliyor , stoperler geliyor, kaleye Neto gelirse sizi kesiyor falan . Güzel kardeşlerim sevgili ağabeylerim titreyin ve kendinize gelin alınacak adam Babel  sağbeke ve stoperede Motta tarzı satın alma opsiyonlu kiralık tabiri caizse çöptür. Maddi durumumuz buna imkan veriyor. Ama konuşmak güzel tabiiki bende zevk alıyorum , nacizane uyarım dikkate alır almazsınız '' kendinizi inandırmayın . ''

birde biri tweeter da yazmış, Şener durumu etik olmaz artık FB le ilişkilerimiz için diye bazı yöneticiler dillendiriyormuş şeklinde, o yöneticiler gitsinler FB forması giyip azizi yalasınlar , sonra gidip diego ribasla boğazla çay içerler.!!!!

Çevrimdışı yigitcan1903

Hiçbir şey düzenlenmesin Toraman'a
Tam kişiliğine layık bi uğurlama olmuş
Verdiği zarar yetti
Güle güle!

Çevrimdışı GÖRKEM

komşunun tavuğunu kaz görmede üstümüze yok bir de kendi oyuncumuzu küçük görürüz hep.medya yıllardır bunu pompalayınca sünger gibi çekti beyinler.

özellikle sezonun ikinci yarisinda tamamen farkli bir Gökhan Töre izlemisiz.

Çevrimdışı Renton

Okuyorumda Ba 14 lere satılıyor, cisse geliyor, Nyon geliyor , stoperler geliyor, kaleye Neto gelirse sizi kesiyor falan . Güzel kardeşlerim sevgili ağabeylerim titreyin ve kendinize gelin alınacak adam Babel  sağbeke ve stoperede Motta tarzı satın alma opsiyonlu kiralık tabiri caizse çöptür. Maddi durumumuz buna imkan veriyor. Ama konuşmak güzel tabiiki bende zevk alıyorum , nacizane uyarım dikkate alır almazsınız '' kendinizi inandırmayın . ''

birde biri tweeter da yazmış, Şener durumu etik olmaz artık FB le ilişkilerimiz için diye bazı yöneticiler dillendiriyormuş şeklinde, o yöneticiler gitsinler FB forması giyip azizi yalasınlar , sonra gidip diego ribasla boğazla çay içerler.!!!!

Mehmet topuz formasiyla icsinler cayida saka gibiyiz ya
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben inanmıyorum abicim söylenenlere, kamplaşma yaratmışta, takım içinde olanları saha dışına yansıtmışta..

ee şuan takımda yokmu bu isimler.

Kötü oyuncuymuş, agresif olsa ne olurmuş falan filan. Ne oldu, savunmaya vlaar skrtel ismini duyuncamı kötü oldu toraman.

Senelerce oynamış, kaptan olmuş adam, bu adamı kaptan yapan hocalarda mı, kamplaşma yanlısı vs?

3 sene önce gitmiş, sağolsun arkadaşlar hatırlatmış, ben geçen sene devre arası gitti biliyordum.

Arkadaşım zaten o gittiğinden beri takım içinde sahada gerekli agresyona sahip değiliz diyorum. Veliyi döverler, bizimkiler izler, hocanın üstüne yürürler bizimkiler oyuncuları sakinleştirir, sahada dayak yeriz, kalkıp özür dileriz. Sonra vay efendim çok yumuşak başlıyız bilmem ne. E tabi öyle oluruz, helva gibi adamlarla doldurdular kadroyu.

Ne başarı var ne kupa var.. Alın size Toramandan çok daha yetenekli oyuncular.

Çevrimdışı burak gül

Toraman mesleğine saygı duymayacak şekilde yaşıyordu.
O göbekle kusura bakmayın abilik yerine tesislerde Gurme olarak görev yapabilirdi

91 doğumluyum ve Toramanlı kadro 1 şampiyonluk kazandı
Eğer bir karakter arıyorsak o İbrahim Üzülmezdir
Futbolu bırakmıştır ve Ağzını açmamıştır
Demirörenin yanında başkan kalemimizi kırdı demiştir

Bu kulüpte öncelikle Üzülmez'e jübile yapılmalı yeni stadyumda

Unutmayalım ki Kendin takım arkadaşlarını Quaresmayı medya önünde harcayan isimdir İBRAHİM TORAMAN
Googleden tarayın çıkar önünüze arkadaşlar
Ya çok iyi Beşiktaşlı yada gerçekten kötü bir karakter Toraman ben çözemedim bu herifi ve önemsiz geliyor bana

Çevrimdışı ozan062

suraya bak adama neler soyleniyor

su var ben toramanın her yaptıgı hareket sonrasında trilyonlarca küfür ederdim
cnk gereksiz ve manasız işler peşindeydi hep...
en son onu son sampiyonluktaki goluyle hatırlıyorum o değişik uzaktan sutuyla
onun haricinde zerre anımız yok fakat su var
yonetim bilic denen simdi hakaret etmeyimde o kişiye ve nicesine ne ugurlamalar yaptı yaptırdı
bi telefonla bile haber etmiyorlarsa ki tvlerde o cok iyi besiktaslı deyip adama haberi bile baskası vasıtasıyla bildiriyorsun...
yazıklar olsun fikret orman ve ekibine...kızılacak sey varsa onlarda bu yonetimdir..hiçbir seyin dengesini bulamıyorlar arkadas
ya hep yap yada hiç yapma
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Arkadaşlar, toraman dönsün diyen yoktu zaten..

Ama her göndermek istediğimiz oyuncu ile kavgalı yada küs ayrılmanın mantığı ne allah aşkına.

Hepsiyle aynı ya.

Q7 yi öyle yolladık, fernandesi öyle yolladık, Ernst i öyle yolladık, üzülmezi öyle yolladık vs vs.

Ne gerek var. Bu adamlar sana belki 10 belki 20 sene sonra fayda sağlayabilecek bile adamlar. Neden herkesi itin bi tarafına sokup yolluyorsun.

Neden toramanla sözleşme uzattın da adamı yolladın madem böyle yapacaksın.

Seversin sevmezsin, ben Q7 yi hiç sevmem ama gönderiliş biçimi yanlışsa eleştiririm.

Çevrimdışı Hasan Akten

Ben inanmıyorum abicim söylenenlere, kamplaşma yaratmışta, takım içinde olanları saha dışına yansıtmışta..

Kötü oyuncuymuş, agresif olsa ne olurmuş falan filan. Ne oldu, savunmaya vlaar skrtel ismini duyuncamı kötü oldu toraman.

Senelerce oynamış, kaptan olmuş adam, bu adamı kaptan yapan hocalarda mı, kamplaşma yanlısı vs?

3 sene önce gitmiş, sağolsun arkadaşlar hatırlatmış, ben geçen sene devre arası gitti biliyordum.

Arkadaşım zaten o gittiğinden beri takım içinde sahada gerekli agresyona sahip değiliz diyorum. Veliyi döverler, bizimkiler izler, hocanın üstüne yürürler bizimkiler oyuncuları sakinleştirir, sahada dayak yeriz, kalkıp özür dileriz. Sonra vay efendim çok yumuşak başlıyız bilmem ne. E tabi öyle oluruz, helva gibi adamlarla doldurdular kadroyu.

Toraman oynuyorken üst üste şampiyonluklar yaşadık, kupalara doyduk gibi konuşuyorsun.

Çevrimdışı Strand Jack

Bunun altına imza atılır işte :claps: :claps:

Çevrimdışı yigitcan1903

İster inan ister inanma
Ne kolay dimi siyrılmak işin içinden öyle
Toraman karaktersizdir,o kadar
Kaptan falan da değildir
Hiçbir şeydir
Senelerce yöneticiler tarafından kollandı,korundu
En son Aybabanın prensi oldu karakterleri aynı malum
Şenol Hocaya şükür
Ne olduğunu biliyor bu şahsiyetin
Vlaar mış Skertel miş bana ne
Oyuncu kalitesinde değilim
ADAM DEĞİL ADAM!!!
Toramanın yapacağı artistlikler ancak mahalle kabadayısı kafasındaki adamları zevke getirir
Çıksın şovunu yapsın yine kadıköyde çok istiyorsa başka takımlarla
Onu kiralarken sözleşmesini 1 yıl daha uzatan zatta esas sorun
Beşiktaşla işi yok böyle çirkeflerin
YALLAH!!!

@Hasan Akten Öyle konuşmuyorum. Toraman yeteneksizin tekiydi diyenlere diyorum. O adamın senelerinde en kötü bir kaç kupa gördük. Şimdi o yeteneksiz, bizim şuan ki oyuncularımız çok yetenekliymiş gibi konuşulanlara lafım.

Çevrimdışı Necmi

Bak iste Avrupa ligi'nde gol olsun, asist olsun, savunmaya destek olsun, hava topu kazanmak olsun, ileri dogru pas olsun, pozisyon yaratma olsun her konuda üstün adam. Konoplyanka da Dzsudzsak da Töre'nin yarisi kadar istatistige sahip degiller. Zaten oyun olarak da Töre üstünlügünü sahaya yansitan biri, Konoplyanka'yla Dzsudzsak da o da yok. Ben de bunu anlatmaya çalisiyorum.

Tek fark Konoplyanka Töre'den çok sut çekiyor ama o da genellikle aut veya taç oluyor bizim Veli gibi. Arada bi denk gelirse gol oluyor. Bana Allah askina neden onlar gibi oyuncularin takima daha verimli oldugunu anlatir misin?
kapasite olarak evet ikisindende iyi ama oyuna katkı olarak bir olcay değil malesef
bunuda göz ardı etmemek gerekiyor Şenol hocayla birlikte oyuna katkı veren bir oyuncu haline dönüşürse
o zaman 30 rakamlar telafuz edilir.
bir gerçeği görmek getrekiyor tribüne oynamak yerine takıma oynamalı
adamın yaptığı topu almak sürmek sonra ceza yayı üzerine dönmek ve şut imkanı aramak bulamazsada ara pas vermek
daha çizgiye inip orta yaptığını görmedim sanırım yada kanatlardan orta yaptığını bizim en büyük eksikliğimiz kanatların orta yapmaması
Töre çizgiye inmez
Töre orta yapmaz
Töre ceza sahası içine girmez
yani aslında kanat oyuncusunun yaptığı hiç bir şeyi yapmıyor
topu çok fazla tutuyor kaptırdığında çok tehlikeli atak yememize sebep oluyor bunlar kötü yanları
iyi yanlarıda bekine çok fazla yardım eden bir kanat oyuncusu onun sayesinde serdar göze batmadı
çok rahat adam geçiyor karşısında kaç kişinin olduğunun önemi yok
şutları bayağı düzeldi ve etkili çektiği şutlar hep çerçeveyi buluyor ama gol bölgesine uzak oynaması gol sayısını düşürüyor
ceza sahasına girerek oynasa çok penaltı alacak bir oyun yapısı var Taraftarla bağ kurabiliyor
eksiklerini giderirse çok üst düzey bir kanat forvet olur ama daha tam değil şu haliyle bile Konoplyanka'yla Dzsudzsak dan bence çok daha iyi ama
ölçü bu olmamalı Töre bence PL nin üst seviye takımlarında rahatlıkla oynayabilecek üst düzey bir oyuncu sadece kusurları var ve düzeltebilir
düzeltmelide bu şekilde orta seviye takım oyuncusu olarak futbol hayatını bitirir. bir yıldız değil ama üst seviye yıldız olacak bir oyuncu

Çevrimiçi murat

adam aldıgı kupalar ve kazandırdıgı mac sayısıyla bizimki bi,r değil
bizimkinin artısı işte avrupa menseili olması
evet büyük para eder ama yas 23 ve bircok büyük takımdan yolu geçmiş yani o paraları bence cok ama cok zor bulur..

bu tabiki benim fikrim
Twiteeda yazan herşeye inanırsak işimiz kötü.adamlar serbest kalma parasını yatırmışlar bizde gidip bedavayamı konacağız. birisi atıyor birşeyler bizde inanıyoruz yada işimize geldiği için inanmış gibi yapıyoruz.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Tolga

Tabi şu konuda Toraman da haklı.

En azından bir yönetici ya da başkanın kendisini arayarak bu haberi ona iletmesi gerekirdi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

oynatmamak ne demek kelimeleri işine geldiği gibi kullanıyorsun adam çıkıp oynamadı ne yapacaktın oynatmak için
satılması gerekiyordu satmadılar bu hata elbette ama buda taraftar baskısından oldu. ama oynamak istemeyen adamı sahaya sürüp takımı on kişimi oynatacaksın.
Mesela şimdide taraftar Törenin satılmasını istemiyor tamam satılmasın seneye ben oynamayacağım dediğinde de kimse yönetimi suçlamayacak ama.
Abi insan yönetimi burada devreye giriyor. Biz futbol kulübüyüz hobi kulübü değil.Fernandes'i satar daha uygun bir maliyete taraftarın da gönlünü alacak bir adam alırsın tepkiyi yumuşatırsın biz ikisini de yapamadık hem de takımın kalite olarak en iyi  futbolcusundan yararlanamadık. Nereden tutsan elinde kalıyor. Şimdi o fernandes i satanı biz de satarız diyenler neden satmadınız diye sana ters dönüyorlar. Hayat böyle maalesef insanları her zaman mutlu edemezsin. Yönetim her zaman suçlanır önemli olan senin kulübün geleceğini düşünmendir. Sen bir kaç grup sana tepki gösterecek diye  asli işini yapmazsan şimdi başını taşlara vurursun. 12 milyon euro demek 40 milyon tl filan demek biz bu kadar zengin bir kulübüz de benim mi haberim yok?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Toraman'ı adam yapmışsınız arkadaşlar. Yapmayın..
Korku akıl katilidir.

Adamın sanki beşiktaşa dönüp oynama gibi bir inancı vardı. Yoktu. Ama beklemiş işte bir yöneticiden telefon. En azından onlardan birisi arasaydı demiş.

Atakan kurta haber taşıyormuş, benim bildiğim atakan kurt hala beşiktaş muhabiri ve halen içerden haberler veriyor.

Neyse konu hakkındaki son mesajım.. Biz Kral adam Ersnt e bile, Ernstle hasan aynı koşuyor, neden ernst e para vereyim diyip yollamış kulubüs.. O yüzden şaşırmadım.

Hayırlısı olsun.