2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12959345 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Baba1903

Aleksandar Mitrovic süprizi olursa nasıl bakarsınız?

Çevrimdışı Abdullah

Evet çok iyi kaleci bunu da sezon içerisinde çok net göreceğiz. :)
Cech geçti mi Arsenal e :alala:

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Deniz

Ospina bu kadar iyi kalecimi ya.Cazorla İngilterenin en iyisi demiş.

"Arsenal orta sahasının en önemli isimlerinden biri olan İspanyol yıldız Santi Cazorla, Fenerbahçemize transferi gündemde olan David Ospina'nın İngiltere'nin en iyi kalecisi olduğunu söyledi.

Cazorla, "Ospina'nın istatistiklerine bakarsanız Premier Lig'e geldiğinden beri bence en iyi kaleci. Mükemmel bir kaleci. Sezon boyunca inanılmaz kurtarışlar yaptı. Takım arkadaşlarına muazzam güven veriyor ve umarım gelecek sezon da bizimle birlikte kalır" ifadelerini kullandı."
30 dan fazla maçını izledim o kalecinin.Bence dünyanın en iyi kalecilerinden birisi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Cech geçti mi Arsenal e :alala:

Gitmedi ama yüksek ihtimalle gidecek :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Takarsa sıkıntı yok ki 50 milyonu cebe koyacak bulamadığı sponsorlukları da bu şekilde bulacak yaklaşık 100 milyon bir anda gelecek.Takamazsa fenerin hali harap uefa acımaz direk atar kupalardan.Ama küçülerek büyünülmüyor bunun en iyi örneğini bizde ve gsde gördük.Futbol risk oyunudur aziz zarı attı.Gelirse ondan iyisi yok.Gelmezse zaten bırakıp gidecek..

Bilemiyorum bazen sularıda dikkatli yüzmek lazım. GS tamam kurtardı ama GS bu kadar uçmamıştı. 3 adam aldı GS. 2 tane de PAF takımlarından topladı. Öyle çok aşırı bir maliyetin altına girmedi. Ama bunlar baya baya çok büyük oynuyorlar.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Baba1903

Abi herkes Chicharito sevdası varda adam 1,73 bu boyla bizim ligde ezilir.Pato desen kronik sakat.Papiss Cisse 30 yaşına geldi bize Ba'nın 25-26 yaşındaki hali lazım

Çevrimdışı velikavlak12

Aleksandar Mitrovic süprizi olursa nasıl bakarsınız?

20 yaşında gelecek vadediyor bu sezon 28 gol attı anderlechtte.  Leblebici adayıı :D

Çevrimdışı Tolga

Abi herkes Chicharito sevdası varda adam 1,73 bu boyla bizim ligde ezilir.Pato desen kronik sakat.Papiss Cisse 30 yaşına geldi bize Ba'nın 25-26 yaşındaki hali lazım
Ba'nın 25-26 yaşındakini bulsan da alamazsın en aşağı 20-25 m euro olur bonservisi :D

Çevrimdışı talha

Var ver 25M'i getireyim sana ben.  :kop:

Çevrimdışı Baba1903

Var ver 25M'i getireyim sana ben.  :kop:
Abi Ba ne zaman 25 milyon oldu adam 25 yaşındayken Hoffenheim'de oynuyodu yapmayın :D

Çevrimdışı velikavlak12

Bu sene kerim freiden patlama bekliyorum. Şenol Güneş geldiğinden beri tüm gençlerden patlama bekliyorumda :D en büyük patlama Frei yapacak inşallah.

Çevrimdışı talha

Abi Ba ne zaman 25 milyon oldu adam 25 yaşındayken Hoffenheim'de oynuyodu yapmayın :D

Ba'ı Chelsea serbestlik sözleşmesiyle aldı. Yoksa Newcastle baya yüksek para isterdi.  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Gitmedi ama yüksek ihtimalle gidecek :)

Çevrimdışı Baba1903

Bu sene kerim freiden patlama bekliyorum. Şenol Güneş geldiğinden beri tüm gençlerden patlama bekliyorumda :D en büyük patlama Frei yapacak inşallah.
Abi daha iyi olcak tamam da nerde patlama yapıyo sağda Töre sola transfer ortada Sosa bu çocuk nerde oynayacak ki patlama yapacak

Babel'den başka futbolcu kalmadı mı.Yönetim taraftar gibi düşündüğü için yerlerde sürünüyoruz.2 adam kovala alamayınca Anadolu'ya dön.Adamın futbolculuğunu geçtim yaptığı hareket bile gelmemesi için başlı başına bir sebep.

Çevrimdışı talha

http://www.futhead.com/15/players/44242/marco-fabian/

satacaksak bunu alalım. ya da en azından deneyelim. bizim aradığımız tipte bir adam. bence alabileceğimiz yegane adamlardan biri çok fazla uçmanın bir anlamı yok.

Çevrimdışı Abdullah

Babel'den başka futbolcu kalmadı mı.Yönetim taraftar gibi düşündüğü için yerlerde sürünüyoruz.2 adam kovala alamayınca Anadolu'ya dön.Adamın futbolculuğunu geçtim yaptığı hareket bile gelmemesi için başlı başına bir sebep.
Babelden daha iyi olupta bonservisi olmayan bir free oyuncu önerebilir misiniz
Sanki daha iyisi varda biz illa babel olsun istiyoruz. Lütfen yazmadan önce biraz düşünün :)

Çevrimdışı Kemal

Ba'nın 25-26 yaşındakini bulsan da alamazsın en aşağı 20-25 m euro olur bonservisi :D

khouma babacar 7-8 e bıter

Çevrimdışı talha

şöyle kenarda dursun.  :icool:
[ Son Düzenleme: 20 Haziran 2015, 01:57:37 MURAT ]

Çevrimdışı TØLGA

dün gördüm fotoyu bulamadımda arsenal forması vardı üstünde cehc bitmiş beyler arsenal almış  :bandit:
@Abdullah @Tolga_
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Sanki daha iyisi varda biz illa babel olsun istiyoruz. Lütfen yazmadan önce biraz düşünün :)

babelin bonservisi yokmu   :naughty: :naughty:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Babel bedava değil ki.  :kop:

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı Tolga

dün gördüm fotoyu bulamadımda arsenal forması vardı üstünde cehc bitmiş beyler arsenal almış  :bandit:
@Abdullah @Tolga_
Olabilir bilmiyorum :)

Satılacak futbolculardan gelecek parayla iyi bir transfer yaparız.Takımı iyice Anadolu takımı havasına soktunuz.Lugano 1 Babel 2.Yaptıkları hareketler alınmamaları için yeter.Adam bedava da değilmiş  :lol: