2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12959600 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Efe

yok sezonu bölmeyelim böyle devam etsin bir sıkıntı olursa bakarız :D @Efe @Çağrı
tamam reis  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Bu arada Eslem'i takip eden var mı bilmiyorum da. U19 her ne kadar tam bir skala sayılamasa da çocuk bu dönem üstüne baya koymuş. Ama bir sene Şenol hocanın elinde bir sene de Karşıyaka gibi bir 2.lig takımında görmek lazım
elimden geldiği kadar takip etmeye çalısıyom seninde dediğin gibi bir yere kiralanmalı ama oynayacağı bir yere
bizim bandırmaspora versinler her maç raporunu yazarım valla  :evillol: :evillol:
ümidim var o çocuktan olacak inşallah
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Samet Ç

Ama şuan iftiraya doğru gitti. Çünkü artık Çin'den teklif geldiği nerdeyse her noktadan teyit edildi. O yüzden bence erken davranmayın bazı konularda. Ben de sevmiyorum bizimkilerin şuan ki egosal şişmiş hallerini ama çok aşırısubjektif bakmalyalım ararı hep bize oluyor sonra.  :halay:
Tamam işte. Bekliyorum her şeyin bir zamanı var. Yarın öbür gün Ersan Çin'den gelen teklifi kabul etmiyor diye haberler çok dillenmeye başlarsa o zaman özür dileriz. Ama böyle haberler çıkmaz da Ersan yeni sezona da bizle başlarsa özür falan dilemem.  :)

Çevrimdışı TØLGA

1 ay mı  yok artık daha neler en geç 2 hafta içinde o mevkinin akibeti netlesir diye düşünüyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haftaya netleşir ne zman kampa transfer yetimişte bu sezon yetişecek  :lol: :lol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

SAT GITSIN SAT SAT SAT
Hizini alamadı takımı komple satacak

Çevrimiçi Necmi

Abi tamam yönetici tayfasini ben de sevmiyorum ama Önder hoca işi yokuşa sürmez makul bi takasta anlaşılır

önder hoca işi değil o orda bizden nefret eden emir erleri var
birde oturur dalga geçerler. Kesinlikle muatap almamamız gereken bir kulüp
iki yıldır hiçmi ders almadın adamlar serbest bırakmaya niyetli olsa bile sırf Beşiktaşla adı geçti diye serbest bırakmazlar.
yada Beşiktaşa gidemez diye madde koyarlar

Çevrimdışı talha

elimden geldiği kadar takip etmeye çalısıyom seninde dediğin gibi bir yere kiralanmalı ama oynayacağı bir yere
bizim bandırmaspora versinler her maç raporunu yazarım valla  :evillol: :evillol:
ümidim var o çocuktan olacak inşallah

Çocuğun yanına bir futbol aklı lazım ama eksikliklrini gösterecek var mı sizin Bandırma'da öyle birileri.  :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

töre demba ba ersan biz adamları satıyoruzda kimi alacağız bence kimseyi almayacaklar milosevic pedro arkaya önde de cenk tosun tek forvet :evillol:
Töre kalır Ba gidecek bakalım yerine kim gelecek bilmiyoruz :)

Ersan'ın yerine buluruz birini.1 yabancı stoper daha alırız daha iyisini hemde :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Efe

haftaya netleşir ne zman kampa transfer yetimişte bu sezon yetişecek  :lol: :lol:
temmuz sonuna kadar transfer sürer önce bitireceklerini düşünmek çok iyimser oluyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

haftaya netleşir ne zman kampa transfer yetimişte bu sezon yetişecek 
Alacak oyuncu kalmayacagi icin mecbur ya alacaz ya hiç almayacaz dolayısıyla netleşmiş olacak :evillol:

Çevrimiçi Mehmet57

Gazeteler Mbokani ile ilgilendigimizi yazmis.

Ukraynada izlemedim, ama Belcikada hem Liege hem Anderlecht'de izledim cokca.
Burda bence basarili olur. Aradigimiz tipte forvet. Guclu, bire bir de etkili, top saklayabiliyor.

Çevrimdışı Efe

Töre kalır Ba gidecek bakalım yerine kim gelecek bilmiyoruz :)

Ersan'ın yerine buluruz birini.1 yabancı stoper daha alırız daha iyisini hemde :D
2 tane stoper lazım ersan gitmese bile baba giderse kim gelecek o soru işareti fatih tekke gelmesinde :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Çocuğun yanına bir futbol aklı lazım ama eksikliklrini gösterecek var mı sizin Bandırma'da öyle birileri.  :icool:
her sene şampiyonluğa oynuyoruz 24 hafta lider götürüyoruz ama olamıyoruz  :evillol: :evillol:
valla bu sene ne olur bilmiyorum başkan flen değişti takımda değişir ondan birşey diyemiyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ersoy

Beyler Fırat Gunayer Şamil olayıyla dalga geçmiş.Gelmiyor galiba şükürler olsun.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

4 Temmuz'a kadar sağ bek ve stoper transferi belli olur diyordum da bakalım dediğim olacak mı :icool:

Çevrimdışı Abdullah

önder hoca işi değil o orda bizden nefret eden emir erleri var
birde oturur dalga geçerler. Kesinlikle muatap almamamız gereken bir kulüp
iki yıldır hiçmi ders almadın adamlar serbest bırakmaya niyetli olsa bile sırf Beşiktaşla adı geçti diye serbest bırakmazlar.
yada Beşiktaşa gidemez diye madde koyarlar
Haklısın abi de alacak başka oyuncu yok gibi orayı tamamen olcaya bırakınca da tüm sezonu kaldiramiyor tek başına gördük mecburen en mantıklı alternatif babel gibi bi şekilde halledilir alınacak olursa.

Çevrimdışı talha

Beyler Fırat Gunayer Şamil olayıyla dalga geçmiş.Gelmiyor galiba şükürler olsun.

Bu adam en son Yalçın Ayhan olayıyla dalga geçmşti neler oldu biliyoruz. Ayrıca Dany ile de dalga geçti onunda sonu nasıl bitti biliyoruz.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

temmuz sonuna kadar transfer sürer önce bitireceklerini düşünmek çok iyimser oluyor
ben lig devam eder 2 hafta flen geçer belki o zaman biter bizim transfer
geçen seneyi hatırlatıyım demba ingiltere kampının sonuna yetişti sosa lig devam ederken 3 4 kaçıncı haftaydı hatırlamıyom
o zaman gelmişti sağbek malumunuz gelemedi   :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

her sene şampiyonluğa oynuyoruz 24 hafta lider götürüyoruz ama olamıyoruz  :evillol: :evillol:
valla bu sene ne olur bilmiyorum başkan flen değişti takımda değişir ondan birşey diyemiyorum
Tıpkı Beşiktaş diyorsunki tam takıma hazırlanır :evillol:

Çevrimdışı Tolga

2 tane stoper lazım ersan gitmese bile baba giderse kim gelecek o soru işareti fatih tekke gelmesinde :evillol:
Ersan kalırsa bence 1 stoper alınır tabi Pedro'nun gitme ihtimali de var o zaman durumlar değişebilir :icool:

Sürpriz bir yerli stoper gelirse de şaşırmam :D

Çevrimiçi Necmi

Bu adam en son Yalçın Ayhan olayıyla dalga geçmşti neler oldu biliyoruz. Ayrıca Dany ile de dalga geçti onunda sonu nasıl bitti biliyoruz.  :kop:
:bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

1 temmuzdan önce oyuncu almayız herhalde. Hazırlık maçları başlasa da Tosic'i izlesek :D

Çevrimdışı Abdullah

Hazırlayın kendinizi diyorsun

Çevrimdışı Efe

ersan giderse şamilin gelmesinde problem yok yedekte durması iyi olur ama tecrübeli stoper transferi ay sonuna bitmezse o zaman sıkıntı başlar işte
Şampiyon Beşiktaş JK