Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok sezonu bölmeyelim böyle devam etsin bir sıkıntı olursa bakarız @Efe @Çağrı
Bu arada Eslem'i takip eden var mı bilmiyorum da. U19 her ne kadar tam bir skala sayılamasa da çocuk bu dönem üstüne baya koymuş. Ama bir sene Şenol hocanın elinde bir sene de Karşıyaka gibi bir 2.lig takımında görmek lazım
SAT GITSIN SAT SAT SAT
Ama şuan iftiraya doğru gitti. Çünkü artık Çin'den teklif geldiği nerdeyse her noktadan teyit edildi. O yüzden bence erken davranmayın bazı konularda. Ben de sevmiyorum bizimkilerin şuan ki egosal şişmiş hallerini ama çok aşırısubjektif bakmalyalım ararı hep bize oluyor sonra.
1 ay mı yok artık daha neler en geç 2 hafta içinde o mevkinin akibeti netlesir diye düşünüyorumGT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi tamam yönetici tayfasini ben de sevmiyorum ama Önder hoca işi yokuşa sürmez makul bi takasta anlaşılırGT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
elimden geldiği kadar takip etmeye çalısıyom seninde dediğin gibi bir yere kiralanmalı ama oynayacağı bir yerebizim bandırmaspora versinler her maç raporunu yazarım valla ümidim var o çocuktan olacak inşallah
töre demba ba ersan biz adamları satıyoruzda kimi alacağız bence kimseyi almayacaklar milosevic pedro arkaya önde de cenk tosun tek forvet
haftaya netleşir ne zman kampa transfer yetimişte bu sezon yetişecek
Töre kalır Ba gidecek bakalım yerine kim gelecek bilmiyoruz Ersan'ın yerine buluruz birini.1 yabancı stoper daha alırız daha iyisini hemde
Çocuğun yanına bir futbol aklı lazım ama eksikliklrini gösterecek var mı sizin Bandırma'da öyle birileri.
önder hoca işi değil o orda bizden nefret eden emir erleri varbirde oturur dalga geçerler. Kesinlikle muatap almamamız gereken bir kulüpiki yıldır hiçmi ders almadın adamlar serbest bırakmaya niyetli olsa bile sırf Beşiktaşla adı geçti diye serbest bırakmazlar.yada Beşiktaşa gidemez diye madde koyarlar
Beyler Fırat Gunayer Şamil olayıyla dalga geçmiş.Gelmiyor galiba şükürler olsun.Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
temmuz sonuna kadar transfer sürer önce bitireceklerini düşünmek çok iyimser oluyor
her sene şampiyonluğa oynuyoruz 24 hafta lider götürüyoruz ama olamıyoruz valla bu sene ne olur bilmiyorum başkan flen değişti takımda değişir ondan birşey diyemiyorum
2 tane stoper lazım ersan gitmese bile baba giderse kim gelecek o soru işareti fatih tekke gelmesinde
Bu adam en son Yalçın Ayhan olayıyla dalga geçmşti neler oldu biliyoruz. Ayrıca Dany ile de dalga geçti onunda sonu nasıl bitti biliyoruz.