Bu konu ile ilgili yazışma olmasın istiyorum artık ama cevap vermedende duramıyorum. Evet şampiyon olmadı hocamız yoktu çünkü. Serdal adalı borç yaptı fernandes 2milyona geldi guti simao almeida neredeyse bedavaya geldi. Eyvallah İbrahım akın transferinde beceriksizlik yaptı ama Fikret ormanı korumak adına onun yanlışlarını savunmayın Allah aşkına. Bana sezeri eneramoyu dentinhoyu pektemeği danyi savunmayın. Sayın BEşiktaş ne kadar para ödedi veya ödüyor. Önceki dönemde ne olduysa farklı versiyonu bu dönemde oluyor. Ve başarı hiç yok sıfır. Bana burda kötü bi muamele var. ama hedeflerimiz isteklerimiz arzularımız aynı görüşler farklı.
oğuzhanı,töreyi,dembayı,sosayı,kerimi,olcayı,tolgayı savunsak olur mu?
transfer muhabbetti değişmez arkadaşlar van gaal da yapsa %50 verim almak başarıdır, dunyanın her yerinde her takımında bu böyle.
mesela belki konopylanka gelecek ama büyük hayal kırıklığı olacak kimse bilemez sonra neden alındı neden bu kadar para verildi niye böyle sözleşme imzalandı denilecek ileriki bir tarihte ve kimse bugünkü bakış açısını hatırlmayacak.Belki de tutar %50