2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12957512 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Cisse 1.81 yalnız bu arada farklı tip sadece bacaklardan dolayı uzun gözüküyor biraz tripod  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Forvete elkeson ve guidetti nasil olur
demba giderse
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eyv @Tolga , @Samet Ç
Siz ne diyorsunuz ELKESON için ????
Ben Mitrouglu nun yerine Elkesonu tercih ederim , En azından Çalım ve adam eksiltme özelliği var ...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Eyv @Tolga , @Samet Ç
Ben Mitrouglu nun yerine Elkesonu tercih ederim , En azından Çalım ve adam eksiltme özelliği var ...
Bende Mitroğlou'nun yerine tercih ederim ama bu da yetersiz bence. Alınacak adamlar belli Luiz Adriano veya Papiss
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2015, 23:45:48 Samet Ç ]

Çevrimdışı Kadir G.

Cisse ba kadar bırakır.

Çevrimdışı sosyalkartal

Konoplyanka defteri kapanmış gözüküyor hala net bir yanıt gelmedi ama aldığımız bilgiler sevilla ile anlaştığını söylüyor KAYNAK arkadaşlar bu son mesajım  verilmiş bir sözüm var hakkınızı helal edin hayırlı ramazanlar  :by2:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi murat

Ersan için ÇİN liler 4 Milyon € oneriyor
Yönetim Çin lilerin rakamı biraz daha yukseltmesini bekliyor , Sebebi ise Ersan ın AVUSTRALYA vatandaşı olması !! Yani ASYA kıtası olduğu için Ersan ÇİN e giderse yerli statüsünde oynayacak :bandit:
ŞENOL hocanın yönetime Cevabı Kısa ve Net Olmuş : SATIN :halay: :halay: :halay: @annoca
bütün asyalılae akrabamı birbirleriyle.birde avustralya aurı bir kıta olarak değerlendirilmiyormu? ben bu işi çözemedim.avrupa birliği gibi asya birliğimi var?

Konoplyanka transferi sonunda umarım yönetim akıllanmıştır.Böyle transfer oyunları yapanlara kendini yem etmeyeceksin.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Konoplyanka defteri kapanmış gözüküyor hala net bir yanıt gelmedi ama aldığımız bilgiler sevilla ile anlaştığını söylüyor KAYNAK arkadaşlar bu son mesajım  verilmiş bir sözüm var hakkınızı helal edin hayırlı ramazanlar  :by2:
Haydi eyvallah :ok:

Çevrimdışı Hasan Akten

Bizim ligden en yüksek bonservisle satılan oyuncu kim? 14 milyona Demba'yı satsak rekor olur herhalde.

Çevrimdışı ZEKI

Her duyulanlar dogru olsaydi bu takima kimler gelmisti kimler gecmisti.. oyle kolayce cekip gitmek yok @sosyalkartal

Çevrimdışı Ozan E.

Bizim ligden en yüksek bonservisle satılan oyuncu kim? 14 milyona Demba'yı satsak rekor olur herhalde.
Elvir Balic olmasi lazim Real Madrid'e gitmisti

Çevrimiçi murat

çinlilerin ersan hamlesinin arkasından başka şeyler çıkabilir.adamlarda boy kısa acaba gelecek neslin boyunu uzatma amacıyla transfer ediyor olabilirlermi :D

Çevrimdışı Ozan E.

Serdal adalı alıp getirmişti konoyu. Şampiyon olmadan başarı kazanmadan borç ödenmez. kur kaliteli kadronu sampıyon ol fazlasıyla kazan paranı öde borcunu. kaçırmayın böle topcuları bee.
Alip geldiler alip geldiler biz de 5.ligi elimize alip gelmistik yillardir odenemeyen borclarla beraber.
Oyuncuyu parayla cekebiliyoruz ancak sorun bu ki bu mali yapiyla ceksek de odemede problem yasiyoruz.

Çevrimdışı TØLGA

Eyv @Tolga , @Samet Ç
tek başına yetersiz kalır klübe için isterim ama
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

q
17 milyon du ama euro varmıydı o zamanlar bilemiyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bende Mitroğlou'nun yerine tercih ederim ama bu da yetersiz bence. Alınacak adamlar belli Luiz Adriano veya Papiss
Elkesonun Son vuruşları ve bitiriciligi harika :claps: :claps: :claps:
Daha önce izlemiştim dahada detaylı izledim Bugün , Uzaktan şutlar dan , Frikikten ve Penaltıdan da bayağı Gol atmış , Özellikle şutları çok iyi , Nereye vuracagını çok iyi biliyor...
Bence tam bizim aradığımız Tipte Komple bir santrafor :photo:
Aralara kaçıyor, Kafa golü atıyor , Uzaktan atıyor , Frikikten atıyor , Kaleciyi çalımlayarak atıyor , Penaltıdan atıyor daha ne olsun :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

gitme bi yere be iyi böyle sıkıntı yok  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Muhabbeti bayağı arka sayfalarda kalmış ama ancak son sayfaya kadar gelebildim.

Bence bu sene ne Töre, ne Oğuzhan, ne Atınç, ne de diğer gençler satılmamalı. Biz bu çocukları geliştirsin, seviye atlatsın diye takımın başına Şenol Güneş'i getirmedik mi? Bize hocanın en büyük özelliği bu olarak anlatılmıştı forumdaki Şenol Güneş sevenleri tarafından, potansiyelini gösteremeyen, kapasitesinin altında oynayan çocukları parlatacaktı...

Mesela ANÇ 12 milyon Euro istemiş Töre için. Potansiyelini gösteremeyen bir Töre 12 ediyorsa bir de Şenol Güneş'in eli değmiş Töre'yi izleyip değerlendirmek lazım.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Ozan E.

q
17 milyon du ama euro varmıydı o zamanlar bilemiyorum.
Dolarliydi diye hatirliyorum, euro yoktur evet. 19.2 milyon dolara transfer olmus o donem Real Madrid transfer rekorunu kirarak :)

Çevrimdışı murat_

Serdal adalı alıp getirmişti konoyu. Şampiyon olmadan başarı kazanmadan borç ödenmez. kur kaliteli kadronu sampıyon ol fazlasıyla kazan paranı öde borcunu. kaçırmayın böle topcuları bee.
serdal adali en son ibrahim akinimi bize getirmisti bizden neler neler goturdu ama adi boyle bir igrenclige karisan adam besiktas baskani olamaz bole baskan olacagina bu kulup leke yiyekse yildiz mildiz istemiyorum ben

Çevrimdışı talha

Ulan zaten olmayacaktı.  :uyucam:

Başından beri belli değil miydi Manajeri sırf piyasayı yükseltmek için bizi ve galatasaray'ı araya soktu. O kadar gereksiz uzattılar ki işi. 1 haftalık bir pazarlık olmuyorsa güle güle diyeceklerdi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Anıl

Papiss ve Dzsudzsak mı abooovv :D

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Konopylanka'nın olmayacağı zaten belliydi de umarım yönetim B ve C planlarını da yapmıştır Kono ile uğraşıyorken.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Hasan Akten

Baktım şimdi bir kaynakta 19 milyon dolar bir başka kaynakta 23 milyon euro  :oha: diyor. 19 milyon dolardır bence  :D