2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12956681 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

katılabilirde çinin yerli statüsünde kabul etmesi ne alaka onu anlamadım

Asyalı oyuncular yerli sayılıyor Çin liginde @Necmi abi ama Avustralya normalde Asya kupasına katılıyor diye Avustralyalı oyuncuyu yerli saymaları çok mantıksız gibi geldi bana da
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

Bu kulüp artık oyuncu satmayı bilmeli yıllardır habire alıyoruz satmıyoruz 14 mil euroya ba gidici inşallah değerini bulan herkes gitmeli
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Türkay

Ben Huntelaar ı istiyorum ya  Huntelaar gelsin  :money:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağatay

tabi ki öyle. Ama dedikleri gibi, zor gözüküyor. Bakalım bugün umutlanmam için bir kaç şey oldu ama hayırlısı.

Bizim yeni basin sözcüsü ridvan akar i ben epeydir twitter dan takip ederim şu yazdiklarimizi kendisine iletsek de aksiyon filan alsalar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Samet Ç

Demba giderse garantiye gitmek lazım sürpriz yumurta işine karşıyım Demba'dan gelecek paraya 2 tane sağlam oyuncu alınır

Çevrimdışı TØLGA

zafer demir ‏@zafer19031969  4 dk.4 dakika önce
Ba nin Alternatifi Papiss Cisse görüşmeler basladi
Kono gene rotasini sasirirsa Dsuzdak rotaya alinacak. beklemede

@ZEKI abi rtlemiş  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Bu kulüp artık oyuncu satmayı bilmeli yıllardır habire alıyoruz satmıyoruz 14 mil euroya ba gidici inşallah değerini bulan herkes gitmeli
Yerine kim geliyor var mı duyum? :D

Çevrimdışı Çağrı

Çikarito ne efsane olurdu ama imkansız ve ötesi.

Şimdi gidiyorum desin en başta Chelsea atlar üstüne yedek yapmak için Falcao'ya.

Adamın hayat hikayesi Goal filmine paralel gidiyor resmen  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

zafer demir ‏@zafer19031969  4 dk.4 dakika önce
Ba nin Alternatifi Papiss Cisse görüşmeler basladi
Kono gene rotasini sasirirsa Dsuzdak rotaya alinacak. beklemede

@ZEKI abi rtlemiş  :biggrinking:
Bende simdi onu yapistiriyodum.. Guzel hareketler eger dogruysa, bu zafer demir kim bilmiyorum ama bizim forumdan birisi veya takip ediyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

cissenin parlatılacak bir tarafı yok zaten parlatılmış siyah inci  :biggrinking:
O anlamda demedim @Tolga
Denba ba burada Kariyer rekoru kırdı , Chelseada gerekli sure alamadıgı için çok fazla golü yoktu , Buraya geldi her maç oynadı 27 Tane attı...
Cisse de burada , Premier ligde attıgından daha fazla atar böylece piyasası yukselir :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı saricasi

Trtspor da sevilla knoplyanka la 4 yıllık anlaşmaya vardı yazıyor,bu arada Trtspor daki kişi (ismini unuttum) bjk Demba ba bide pedroyu satar yine ingiltere den forvet alcak diyor.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Hamahakki

Ya bu şey vardı alvaro negredo.boşta değil mi bu adam ismi hiç geçmedi

Çevrimdışı Çağatay

Çikarito ne efsane olurdu ama imkansız ve ötesi.

Şimdi gidiyorum desin en başta Chelsea atlar üstüne yedek yapmak için Falcao'ya.

Adamın hayat hikayesi Goal filmine paralel gidiyor resmen  :evillol:

o zaman chelsea ile iyi ilişkilerimizi kullanalim da atlamasinlar ustune küçük bezelyenin :D

Çevrimiçi Necmi

Bana uyar vallaha , Al- Parlat -Sat :ishock: :ishock: :ishock:
neyini parlatacağız  adam bizde parlayana kadar malülen emekli olur
Ba dan 9 gün daha genç :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Trtspor da sevilla knoplyanka la 4 yıllık anlaşmaya vardı yazıyor,bu arada Trtspor daki kişi (ismini unuttum) bjk Demba ba bide pedroyu satar yine ingiltere den forvet alcak diyor.

Aynı kişiler Şamil'i de aldığımızı söylüyor  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

alacağımız oyuncular bizimkilerin satılmasına bağlı şu ana kadar bir kaç oyuncumuza yapılan teklifler 24 mil euroyu buluyor bu belkide türkiye lig tarih rekoru
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı TØLGA

olsa fenamı olur ama ya necip-şamil ikilisi ile şampiyonlar ligi finaline gideriz valla  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Jukebox

Konoplyanka sevillada. :( :( üzüldüm bir an umutlanmistim.Neyse bakalim rotayi kime ceviricez. @sosyalkartal  yeni duyum ver abi? :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Elkeson geçen sezonda gundemimizdeydi , Ba giderse mutlaka tekrar harekete geçilmeli , Çin liginde oynuyor brezilyalı , Fakat çok çok iyi Youtubeden videolarını izlemenizi tavsiye ederim ...
Brezilyalı olması sebebiyle Birebirde iyi , Çalımlarıda çok iyi , Boynuzun hava hakimiyetide iyi , Fizik De sutter gibi , Bonservisi 5 milyon $ ...
Ben Youtubeden buraya atamıyorum , Bilen birisi varsa ELKESONun videosunu atabilir mi buraya ...
@Çağrı abi @Tolga @Yusuf Tekeli
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Çağrı ne zaman şu şamil in muhabbeti geçse aklima gemide filmindeki kamil geliyo nedense :D
öperler şamil hepimizi öperler :)

Çevrimdışı Çağrı

Ya bu şey vardı alvaro negredo.boşta değil mi bu adam ismi hiç geçmedi

Nasıl boş olsun adam City'nin oyuncusu 2017'e kadar  :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Elkeson geçen sezonda gundemimizdeydi , Ba giderse mutlaka tekrar harekete geçilmeli , Çin liginde oynuyor brezilyalı , Fakat çok çok iyi Youtubeden videolarını izlemenizi tavsiye ederim ...
Brezilyalı olması sebebiyle Birebirde iyi , Çalımlarıda çok iyi , Boynuzun hava hakimiyetide iyi , Fizik De sutter gibi , Bonservisi 5 milyon $ ...
Ben Youtubeden buraya atamıyorum , Bilen birisi varsa ELKESONun videosunu atabilir mi buraya ...
@Çağrı abi @Tolga @Yusuf Tekeli
:bandit:

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Çağrı ne zaman şu şamil in muhabbeti geçse aklima gemide filmindeki kamil geliyo nedense :D
öperler şamil hepimizi öperler :)

Hepsini öperler :D

Gelmez Şamil Filan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli