2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12955215 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı biliyorum onu ama ikiye kulübü razı edersin ama en az 3 M da imza parası oyuncu isteyecektir gene gelir maliyeti 5 e
yani o oyuncuyu 5 in altına ne şimdi nede ocak ayında alamazsın buda başka bir gerçek üst seviye oyuncular heleki son iyi transferini yapacak yaştayken ucuza gelmez buraya

Abi 5'e gelsin bence sıkıntı yok.

İmza parası bonservise girmediği için kurala takılmayız.

Yani şuan geleceğini bilsem bıraksınlar Ukraynalıyı filan direk bunu alsınlar derim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Baba1903

Çebi açıklama yapmış 14 veren Demba Ba'yı alır diye.Kesin olarak yollar ayrılıyomuş.Demba Ba 1 sezon oynamasına rağmen ismini Beşiktaş tarihine altın harflerle yazdırdı.Yolu açık olsun benim Quaresma'dan bile çok sevdiğim tek futbolcuydu.Bu arada stad reklamında oynattığımız tüm adamlar gidiyo Bilic gitti Ba gidiyo Töre gidiyo.Güle güle güzel insan Demba Ba :by2:

Çevrimdışı Çağrı

şöyle bir örnek vereceğim katılırsınız katılmazsınız
Mitroglu'na karşı çıkanlar var sözüm onlara
Trabzonspor kimi aldı sezon başında
O.Cardozo'yu değilmi
hepimizin beğendiği bir golcü değilmi
peki bu oyuncu ilk senesinde ligde kaç gol attı 17 gol toplamda ise 20 gol değilmi
peki Beşiktaş oyuncu kadro kalitesi ile Trabzonspor oyuncu kadro kalitesi 1 mi değil
peki oyun anlayışları 1 mi değil Beşiktaş daha böyle ne yapacağını iyi bilen oyuculardan kurulu bir takım hüviyetinde
peki Mitroglu ile Cardozo arasında bir fark varmı yok birbirilerinin nerredeyse hemen hemen aynı stilleri mevcut
Mitroglu'nun nesini beğenmeyip yetersiz diyorsuunuz da Cardozo'ya gıpta ile  bakıyorsunuz onu anlamıyorum cidden
her türlü iş yapar bizde Mitroglu
tabi sadece Mitroglu transferi yetmez mutlaka besleyecek 1-2 transfer şart
yeterki transferi gerçekleştirsin.

Abi Cardozo'nun da gıpta ile bakılacak yanı kesinlikle yok.

Mitroğlu da Fernandao'nun yarım tık ötesi işte durum bu.

O yüzden Ba kadar estetik olmasa da 18-21 gol atar bence de gelirse Almeida ayısının daha iyi son vuruş yapan hali.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bana gs yönetiminin yaptığı bir açıklama gösterir misin? Yazılı görsel vb 1.9 verdik şeklinde.
Resmi açıklama gösteremem çünkü yok. Ama çıkan haberler var basında. Bizim duyumcular gibi onların duyumcuları davar ve buna yakın rakamları telaffuz ediyor.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben Alınabiliyorsa, fenerbahçe ile imzalamadıysa 4-5 milyon dolara fernandaonun alınması taraftarıyım.

şenol güneş ile ayarları tutmuş, bozmamak, riske girmemek gerek.

Çevrimdışı sosyalkartal

KONO için ne kadar çok galatasarayın ismi gündeme geliyorsa o kadar iyi bulmacayı tamamlayın biz ve sevilla başka bir oluru yok bu transferin parada bize yakın kariyerde oraya iki tarafta haber bekliyor
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Deniz

Konoicin gs nin orani bir gecede 2 kat yukseldi.bu dkdan sonra ben gsye gidecegini sanmiyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Resmi açıklama gösteremem çünkü yok. Ama çıkan haberler var basında. Bizim duyumcular gibi onların duyumcuları davar ve buna yakın rakamları telaffuz ediyor.

O yüzden samet ç, Bilir kişi gibi konuşmamak gerekiyor. Biraz mantıklı olmak gerekiyor. Sabriye burağa selçuğa 2 2.5 veren kulup, bonservissiz adama 1.9 verir mi düşünmek gerekiyor? Aynı haberlerde yanılmıyorsam bir de imza parası için 1.5 milyon euro önerdiler diye geçiyordu.

E kur işte denklemi, ne kadar makul geliyor gözüne.

Çevrimdışı Çağrı

KONO için ne kadar çok galatasarayın ismi gündeme geliyorsa o kadar iyi bulmacayı tamamlayın biz ve sevilla başka bir oluru yok bu transferin parada bize yakın kariyerde oraya iki tarafta haber bekliyor

İki tarafı da bırakıp Liverpool'a da gidebilir  :icool:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Yevhen Konoplyanka = Sevilla.

Çevrimiçi Samet Ç

O yüzden samet ç, Bilir kişi gibi konuşmamak gerekiyor. Biraz mantıklı olmak gerekiyor. Sabriye burağa selçuğa 2 2.5 veren kulup, bonservissiz adama 1.9 verir mi düşünmek gerekiyor? Aynı haberlerde yanılmıyorsam bir de imza parası için 1.5 milyon euro önerdiler diye geçiyordu.

:ok:

Çevrimdışı Scout

Meloyu Yüksek Maaş Nedeniyle Yollamayacaklar mı?
Pika Pika

Çevrimdışı Çağrı

Meloyu Yüksek Maaş Nedeniyle Yollamayacaklar mı?

Melo sözleşme uzatmak istiyor. Seneye giderse yaşlanacak biraz daha alacağı para iyice azacalacak transfer olacağı takımdan.

Bu sene çıkarsa iyi para alır. Ondan ya uzatın ya gideyim diyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

Yevhen Konoplyanka = Sevilla.
şu an bir değişik versiyonunuda sevilla taraftarları söylüyor inşallah onların taraftarları yanılmaz  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

şu an bir değişik versiyonunuda sevilla taraftarları söylüyor inşallah onların taraftarları yanılmaz  :tabe:

Gazeteleri bile manşet atmış.4 yıllık sözleşmeden bahsediyorlar.Bize gelme ihtimali yok gibi.

Çevrimiçi Necmi

Abi 5'e gelsin bence sıkıntı yok.

İmza parası bonservise girmediği için kurala takılmayız.

Yani şuan geleceğini bilsem bıraksınlar Ukraynalıyı filan direk bunu alsınlar derim.
ama işte böyle bir hamleyi oyuncu satmadan yapamıyoruz @Çağrı şu anda kulübünün dışında oyuncuyla bile görüşemezsin
1 temmuzdan önce görüşme şansın yok  şuan ancak kulübüyle görüşebilirsin daha altı aylık kuralına girmiyor. yani acele edelim diyen arkadaşlar için söylüyorum
oyuncuyla görüşemezsin neyin acelesini edeceksin bonservisi devam eden bir oyuncuyla görüşme şansın yokki

Çevrimdışı TURKahvesi

Abi Cardozo'nun da gıpta ile bakılacak yanı kesinlikle yok.

Mitroğlu da Fernandao'nun yarım tık ötesi işte durum bu.

O yüzden Ba kadar estetik olmasa da 18-21 gol atar bence de gelirse Almeida ayısının daha iyi son vuruş yapan hali.
tmm işte piyasada alınabilecek en makul oyuncu
Guidetti diyorsunuz iyi bir golcü eyvallah ama ne bileyim laubali,şımarık tavırları göze çarpmakta maç içinde
yani bizim ligde bunu çabuk harcarlar hem oyun için de kaybolur bu bilmem yanılıyormuyum
L.Adriano için ise yani bilmiyorum Çağrı bizim ligde afadersiniz hayvancayı benimsemiş oyuncular hakemlerde cabası hani daha çok tekniğe dayalı bir lig olsa İspanya ligi gibi rahatlıkla iş yapar bizim lig daha çok fiziğe dayalı olduğu için bilemiyorum yani
ha belki Luce oolsa ona göre takım kurup aldırırdı
umarım taraftarı memnun edecek tatmin edecek bir golcü alırlar.

Çevrimdışı Anıl

Sabri 2 almıyor ki, yeni sözleşmeyle 1.6 alacak.

ama işte böyle bir hamleyi oyuncu satmadan yapamıyoruz @Çağrı şu anda kulübünün dışında oyuncuyla bile görüşemezsin
1 temmuzdan önce görüşme şansın yok  şuan ancak kulübüyle görüşebilirsin daha altı aylık kuralına girmiyor. yani acele edelim diyen arkadaşlar için söylüyorum
oyuncuyla görüşemezsin neyin acelesini edeceksin bonservisi devam eden bir oyuncuyla görüşme şansın yokki

Yanlış biliyorsun.
 :ok:

Çevrimdışı Çağrı

@Necmi abi kurallar sert değil o kadar ya.

1.5 yıl önceden bile başlayabilirsin önemli olan resmi görüşme yapmaman yoksa menajeriyle istediği yerde konuşup görüşebilirsin FIFA'nın  kulağında Dinozo üflüyor şu ara zaten  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Demba Ba için Çin ve Katar kulüplerinde gelen teklifleri değerlendirmeye alan yönetim, 14 milyon Euro karşılığında golcü oyuncusunu elden çıkartacak. Bugüne kadar yapılan görüşmelerde henüz bu rakama olmadığı öğrenilirken, yapılacak son pazarlıkların ardından 14 milyon Euro'yu kabul eden takım ile el sıkışılacak.

Konu ile ilgili NTV Spor'a açıklama yapan futbol komitesi başkanı Ahmet Nur Çebi, haberi doğrularken henüz kesin bir anlaşmanın yapılmadığını söyledi.

"14 MİLYON EURO'YU GETİREN ALIR"

Çebi, "Oyuncumuza özellikle Çin ve Katar'dan ciddi teklifler var. Ancak bizim istediğimiz rakama çıkan olmadı. Yönetim olarak Demba Ba için 14 milyon Euro'luk bonservis bedeli belirledik. Bu rakamı kabul eden olursa oyuncumuz ile yollarımızı ayıracağız" şeklinde konuştu.

"DEMBA BA'NIN TERCİH YAPMASI GEREKECEK"

Çebi yapılan görüşmelerden Demba Ba'nın de bilgisi olduğunu söylerken, "Futbolcumuz da teklifleri inceliyor ve en doğru kararı vermeye çalışıyor. Kendisini isteyen kulüpler arasında tercih yapması gerekecek. Ortak bir noktada buluşmamız halinde durumu resmiyete kavuşturacağız" ifadelerini kullandı.

"ANLAŞMAMIZA GÖRE..."

Ahmet Nur Çebi ayrıca Demba Ba'nın sözleşmesinde Beşiktaş'a transfer olduğu rakamın üzerinde bir bedelle satılması durumunda, farkın yüzde 5'nin Senegalli futbolcuya verileceği maddesi bulunduğu söyledi.

Siyah-beyazlı takıma 6 milyon Euro'ya transfer olduğunu hatırlatan Çebi, "Ba için 14 milyon Euro bonservis bedeli verilmesi durumunda 8 milyon Euro'luk bir fark ortaya çıkıyor. Anlaşmamıza göre bu 8 milyon Euro'nun yüzde 5 futbolcuya ait. Ancak kendisi ile bu konu hakkında oturup konuşacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Haber Kaynağı: NTV Spor

Çevrimdışı Baba1903

Abi siteyi söylesende bi bizde okuyalım yanlış anlama sana inanmadığımızdan değil de ben severim bizi övmelerini :D

Çevrimiçi annoca

Ersana teklif var diyorlardı bi bilgisi olan var mı

Sabri 2 almıyor ki, yeni sözleşmeyle 1.6 alacak.

4.8 milyon TL net para + maç başı 45 bin TL. 20 maç yapsa 900 bin tl, 30 resmi maçta ilk 11 yada sonradan bir şekilde oyuna girmesi halinde bi 300 bin tl daha gelecek. 1.200 bin tl yapıyor. 4.8+1.2 6 milyon tl /3 = 2 milyon euro
50 55 maç yapacak bir kulupte de bir şekilde 30 maç oynar

Çevrimdışı Fatih Berker

Açıkcası gs nin Kono'yu almasından KORKUYORUM.