2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12955201 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  3 dk.3 dakika önce
Hergün Konoplyanka'yı soruyorsunuz. Yok öyle bir ihtimal. Transferi söz konusu değil. Tamemen yönetimin oyunu.

Ulan insaf ama.

Sevilla'nın sportif direktörü doğrudan bizim kulüp ismini vererek bizden fazla verdiler yazıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı JoseDemba

Arkadaşlar Mechul beyinsiz veletin teki hiçbir yazdığı doğru çıkmadı çıkmayacaktır da
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimiçi Samet Ç

#GalatasaraylılarKonoplyankayıİstiyor

adamların yaptığına bak bunlar harbiden kahpe :D

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Niye? İstemek doğal hakları değil mi?

Çevrimdışı Çağrı

Gençler konu dışının dibine de vurmayın Karşıyaka Basketbol forumu değil Burası en azından bizim basketbol sayfasına yazın yazacaksanız geçen hafta açıldık baya artık konu dışı yapmıyoruz :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Evet doğal olarak kahpeler :lol: :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TURKahvesi

şöyle bir örnek vereceğim katılırsınız katılmazsınız
Mitroglu'na karşı çıkanlar var sözüm onlara
Trabzonspor kimi aldı sezon başında
O.Cardozo'yu değilmi
hepimizin beğendiği bir golcü değilmi
peki bu oyuncu ilk senesinde ligde kaç gol attı 17 gol toplamda ise 20 gol değilmi
peki Beşiktaş oyuncu kadro kalitesi ile Trabzonspor oyuncu kadro kalitesi 1 mi değil
peki oyun anlayışları 1 mi değil Beşiktaş daha böyle ne yapacağını iyi bilen oyuculardan kurulu bir takım hüviyetinde
peki Mitroglu ile Cardozo arasında bir fark varmı yok birbirilerinin nerredeyse hemen hemen aynı stilleri mevcut
Mitroglu'nun nesini beğenmeyip yetersiz diyorsuunuz da Cardozo'ya gıpta ile  bakıyorsunuz onu anlamıyorum cidden
her türlü iş yapar bizde Mitroglu
tabi sadece Mitroglu transferi yetmez mutlaka besleyecek 1-2 transfer şart
yeterki transferi gerçekleştirsin.

Çevrimiçi Samet Ç

O zaman bana avrupa maçlarında gs yi desteklemek zorundasın demeyecekler milliyetçi ayakları yapmayacaklar adamla ben ilgileniyorum bunlardan daha fazla para veriyorum adamı alamayacağını bildikleri halde araya girip piyasayı yükseltiyorlar

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  3 dk.3 dakika önce
Hergün Konoplyanka'yı soruyorsunuz. Yok öyle bir ihtimal. Transferi söz konusu değil. Tamemen yönetimin oyunu.
İsmi ilk çıktığından beri bu görüşteyim.Geçen senenin Lanzini'si işte!Her şeyiyle aynı.Maksat kafaları meşgul etmek ve çok güzel işliyor

Çevrimdışı Kutay

onlar Jem Paul Karacan ve bilal kisayla idare etsinler  konoplyanka onları aşar bu sene cl gruplarında geçen seneden daha beter olacaklar inşallah
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Deniz

Var mi gelen giden?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi adamı başka kulüpte alabilir.

Birçok kulüple adı anılıyor zaten D.Moskova Avrupa'dan men cezası da almış eğer elimizi çabuk tutmazsak onu da kaçırabiliriz.
anlamıyorsun bonservis ücretini nasıl vereceğiz konu orda kitleniyor oyuncu satacağız diye kaçırmayalım dedik aldık peki satamazsak
uefaya nasıl bir açıklama yapacağız kulübü bırakmaz bedavaya nerden baksan 5 M temiz ister dinamo avrupadan men yemiş olabilir ama ligdende atılmadı ya oyuncularını dağıtsın bizde iki sene men yedik bu nedenle giden oyuncumuzmu vardı neden kulübünden ayrılsın tek sebep para hem kulübü mutlu edeceksin hem oyuncuyu başka türlü olmaz bunuda yapamayacağımıza göre o iş yaşşş... yani biz bir şey kaçırmıyoruz siz sanıyorsunuzki biz kime talip olsak koşa koşa gelecek bonservis falan önemli değil
yeterki isteyelim hemen kulübüde bırakır zaten ama yok öyle bir dünya on oyuncuyla ilgilenirsin birine imza attırabilirsen bu başarıdır dediğin gibi adamın isteyeni çoksa ve isteyenler senden daha iyiyse neden sana gelsin gelmeyince kaçırmışmı oluyorsun @Tolga_

Çevrimdışı Çağatay

Bakalim kono da isteyecek mi onları
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Var mi gelen giden?

Gelen'in ilk e harfini sildiniz. Geriye ne kaldı? Glen

Glen Johnson Beşiktaşımıza hayırlı olsun! :halay: :halay:

Çevrimdışı Çağrı

Karşıyaka ve Ufuk hoca ilgili yazmak istediklerinizi

http://besiktasarena.com/basketbol/besiktas-integral-forex/600/

Yazabilirsiniz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Yuh ulan yuh imza kampanyası da başlatmışlar Kono için :D

https://www.change.org/p/galatasaray-sk-başkanı-dursun-özbek-galatasaray-spor-kulubü-yevgen-konoplyanka-galatasaray-a-transfer-edilsin

O zaman bana avrupa maçlarında gs yi desteklemek zorundasın demeyecekler milliyetçi ayakları yapmayacaklar adamla ben ilgileniyorum bunlardan daha fazla para veriyorum adamı alamayacağını bildikleri halde araya girip piyasayı yükseltiyorlar

alamayacaklarını bildikleri halde he? Nereden biliyorsun?

Sabriye 2 milyon euro veriyorlar, burağa selçuğa 2.5 ar milyon euro

Sende hala, gs batacah yhaa diyen tayfadaysan bilemem.

Batmıyorlar işte. Büyük oynuyorlar kazanıyorlar. Eğer gerçekten isterlerse, bizim 1 gıdım şansımız kalmaz 1 gıdım.

Çevrimdışı TØLGA

kono için imza kampanyası başlatmış gsliler  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

anlamıyorsun bonservis ücretini nasıl vereceğiz konu orda kitleniyor oyuncu satacağız diye kaçırmayalım dedik aldık peki satamazsak
uefaya nasıl bir açıklama yapacağız kulübü bırakmaz bedavaya nerden baksan 5 M temiz ister dinamo avrupadan men yemiş olabilir ama ligdende atılmadı ya oyuncularını dağıtsın bizde iki sene men yedik bu nedenle giden oyuncumuzmu vardı neden kulübünden ayrılsın tek sebep para hem kulübü mutlu edeceksin hem oyuncuyu başka türlü olmaz bunuda yapamayacağımıza göre o iş yaşşş... yani biz bir şey kaçırmıyoruz siz sanıyorsunuzki biz kime talip olsak koşa koşa gelecek bonservis falan önemli değil
yeterki isteyelim hemen kulübüde bırakır zaten ama yok öyle bir dünya on oyuncuyla ilgilenirsin birine imza attırabilirsen bu başarıdır dediğin gibi adamın isteyeni çoksa ve isteyenler senden daha iyiyse neden sana gelsin gelmeyince kaçırmışmı oluyorsun @Tolga_

@Necmi abi Bossman sürecine girdi oyuncu artık.

Yani şuan Aralık ayı için free sözleşme imzalayıp kulübü 1-2 milyon bırakmaya zorlayabilirsin çoğu sefer olan şeyler bunlar.

Mümkün değil isteyemez o zaman o paraları. Ha isterse 6 ay sonra alırız canları sağolsun :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Jukebox

Ya var ya bu kadar zamandır beklediğimiz ve uğraştığımız konoplyanka'yı galatasaray tak diye alırsa.
Kafamı duvarlara vururum sinirden..  :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimiçi Samet Ç

alamayacaklarını bildikleri halde he? Nereden biliyorsun?

Sabriye 2 milyon euro veriyorlar, burağa selçuğa 2.5 ar milyon euro

Sende hala, gs batacah yhaa diyen tayfadaysan bilemem.

Batmıyorlar işte. Büyük oynuyorlar kazanıyorlar. Eğer gerçekten isterlerse, bizim 1 gıdım şansımız kalmaz 1 gıdım.
Sabri'ye 2 milyon euro vermek büyük oynamak ise bilemem. Konoya verdikleri parayı söyleyeyim ben sana imza parasız yıllık 1.9 milyon :D Doğru büyük oynuyorlar İbrahimovic haberlerini pompaladılar sonra Rvp sonra Gignac alacakları Niasse  :D

Çevrimdışı Çağrı

Ya var ya bu kadar zamandır beklediğimiz ve uğraştığımız konoplyanka'yı galatasaray tak diye alırsa.
Kafamı duvarlara vururum sinirden..  :s20: :s20: :s20: :s20:

Şuan mali olarak Beşiktaş'ın alamadığını Galatasaray alamaz emin olabilirsin.

Başka faktörleri bilemem ama mali olarak çok çok kötü durumdalar bizden.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Bossman sürecine girdi oyuncu artık.

Yani şuan Aralık ayı için free sözleşme imzalayıp kulübü 1-2 milyon bırakmaya zorlayabilirsin çoğu sefer olan şeyler bunlar.

Mümkün değil isteyemez o zaman o paraları. Ha isterse 6 ay sonra alırız canları sağolsun :D
@Çağrı biliyorum onu ama ikiye kulübü razı edersin ama en az 3 M da imza parası oyuncu isteyecektir gene gelir maliyeti 5 e
yani o oyuncuyu 5 in altına ne şimdi nede ocak ayında alamazsın buda başka bir gerçek üst seviye oyuncular heleki son iyi transferini yapacak yaştayken ucuza gelmez buraya

Sabri'ye 2 milyon euro vermek büyük oynamak ise bilemem. Konoya verdikleri parayı söyleyeyim ben sana imza parasız yıllık 1.9 milyon :D Doğru büyük oynuyorlar İbrahimovic haberlerini pompaladılar sonra Rvp sonra Gignac alacakları Niasse  :D

Bana gs yönetiminin yaptığı bir açıklama gösterir misin? Yazılı görsel vb 1.9 verdik şeklinde.