2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12952420 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat_

birincisi uslubuna dikkat et! oyle susarsin demek. 

Kaldi ki ne yazdigimi bile duzgun okumamissin, ben milli mac dedim, sen donup 3 sene onceki lig macinda gol pozisyonundan bahsetmissin...Takimin iki sene boyunca butun hucum stratejisini Gokhan Tore ustune kurmus oysa ki.

Ama sunu gordum, bu taraftara Gokhan Tore ayarinda oyuncu fazla..Hem her mac full performans gosterecek, hem takim ortalamasinin bir gomlek ustunde top oynayacak ama ne hikmetse 1.7 milyona ve Besiktas'ta yapacak bu isi...Bir de odemesi aksarsa laf etmeyecek, stadsiz oynamaya soz soylemeyecek ve kesinlikle sakatlanmayacak.. Boyle oyuncu bulursaniz oynatirsiniz, tabi bulacaginiz oyuncular Tore kalitesinde olmaz ama sonucta Sampiyonluktur, kupadir bunlar Besiktas taraftari icin onemli hedefler degil.
uslub mu ne varmis uslubumda hakaretmi var kufur mü var ne var senin verdigin örnege karsilik verdim milli mac diyosun buyuk mac diyosun bende sana diyorumki gokhan törenin kalitesi (futboldan bahsediyorum ) tartisilmaz bence ama sen gelip olcayi yetersiz gibi buyuk maclarin adami deyil gibi lanse etmeye kalkarsan bende sana bu ornegi veririm  bana gokhan torenin bi tane derbide yaptigi katkiyi soyleyebilirmisin gol veya asist nedense gs maclarinda oynamadi oynadigindada bilinen g torenin bir kac kumas altinda oynadi simdi bazi arkadas dusunebilir bir oyuncunun iyi topcu olmasi derbide attigi gole mi belirlenir diye bencede belirlenmez ama bu arkadasin verdigi ornek uzerinden bende olcayin fener maclarindaki basarilarini gokhan torenin olmayan basarilarindan  bahsettim

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben oyuncu olsam Beşiktaş'ı seçerim.

Nedeni de basit. İstediği teklifi alamadı Sevilla ya da diğer Avrupa takımlarından.

Önce buraya gelirim 1 yılda Sevilla'dan 3 yılda alacağım parayı alırım zaten kendime güveniyorsam iyi oynar seneye kendimi sattırırım Premier lige hem de bu kez top class bir takıma.
İşte futbolcularda bu kadar akıl var mı acaba tartışılır Hepsinin aklı menejerinin CEBİNDE

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Nedeni de basit. İstediği teklifi alamadı Sevilla ya da diğer Avrupa takımlarından.

Önce buraya gelirim 1 yılda Sevilla'dan 3 yılda alacağım parayı alırım zaten kendime güveniyorsam iyi oynar seneye kendimi sattırırım Premier lige hem de bu kez top class bir takıma.

Kesinlikle katılıyorum. Üstelik Sevilla almaya çalıştı ama Beşiktaş parayı bastırdı aldı olur. Hem bu bizim içinde iyi olur. Tabii eğer gelirse
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Dr.Zeck

o kadar duyumcu tanıdıgı olan var bunlar klup içerisinden bilgi alan kişiler değillermi ? soylesinler işte duyumcularınız yonetime dudak için alsınlar:) yoksa bizim yonetim gormezki oyle topcuları

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Herkeste Bir ÜSLUPtur almış başını gidiyor , Bu aralar Survivor Hasanı çok izliyorsunuz galiba :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı JoseDemba

Bence bizi seçecek beyler  :bandit: Yeni stadda harika bir paraya oynamak çok mantıksız değil
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Türkay

Merakımdan soruyorum Huntelaar'ın bonservisi ne kadar acaba?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çok para :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Celestine Babayaro

@cArsiAdana_: Fikret Ormanın transfer felsefesi .
Konoplyanka
Sonoplyanka
Sanoplyanka
Samoplyanka
Samiplyanka
Samillyanka
Samilcyanka
Samilcinaz ..

Çevrimdışı talha

Sormaya değmez o kadar çok para.  :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Huntelaar ölü yatırım. Çok sık sakatlık yaşıyor. Asgari 5-6 milyon bonservisi var.

Demba sonrası Mitro yetmez; ama evet.  :evillol:

Pektemek olmasaydı; Mitro, Guidetti, Tosun. Çok iyi rotasyon olurdu.

Çevrimdışı TØLGA

:biggrinking: :biggrinking:

instagramdan yükleniyolar adama  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Herkese hayırlı iftarlar

Çevrimdışı saricasi

Demba ba Son açıklamlarından sonra artık kalsada faydası olmaz ondan alacağımız para sayesinde kaliteli bonservisli oyuncular alırız bu bakımdan iyi olur paramız da olacağından en fazla 1 oyuncu daha satarsak satarız daha satmayız oyuncu.Artık kaliteli bir stoper ve Sol bek alırız.
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2015, 20:30:35 saricasi ]
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Çağatay

Yada sevilla ya gider aleix vidal gibi kariyer yaparim diye de düşünebilir. Sonucta adam oradaki performansi ile barca ya gitti. Sevilla dan cikanlarin çoğu en ust takimlara gidiyorlar genelde.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ersoy

Of Kono of.Sıkıldım valla ver artık cevabını.Bu iş bise de diğer mevkilere yapılacak transferlere baksak.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı saricasi

Bu arada tepki alıcam ama bursada ben şamili beğeniyorum iyi oyuncu bana göre.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimiçi Samet Ç

İçimden bir ses Konoplyanka bizi seçecek diyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Sevilla bıraksın Konoplyanka'yı Töre'yi satalım biz onlara. Töre'den gelecek parayla da Dzudzsak alalım  :halay:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Çevrimdışı TØLGA

İçimden bir ses Konoplyanka bizi seçecek diyor.
inşallah bakalımda çok para verecez bee  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

inşallah bakalımda çok para verecez bee  :iblush:
Değer o parayı vermeye maksimum 3.5 alacak zaten. :)

Çevrimdışı Tolga

Konoplyanka bizi seçecekse de bir an evvel seçsin zamanımız daralıyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

Yada sevilla ya gider aleix vidal gibi kariyer yaparim diye de düşünebilir. Sonucta adam oradaki performansi ile barca ya gitti. Sevilla dan cikanlarin çoğu en ust takimlara gidiyorlar genelde.

Konoplyanka öyle üst düzey takıma transfer olabilecek oyuncu değil. İspanyada sevilla eplde liverpool azami yeri olur. Bugünde sevillayka imzalamadığına göre bize gelebilir.

Benim merak ettiğim nokta başkanları yüzde 40 istiyor sevilladan bizden istemeyecek mi? İsterse imzalayalım 5 yıllık 30 yaşına gelince edeceği para 10 milyon olmaz o zaman yüzde 40 ını çıkarır veririz.