Ee başkan neden göstermiyor o iyi ilişkilerini siz daha iyi bilirsiniz ben iftira atıyormuşum.
Yalancı diyecek bir şey yok ortada belli bir şey yok çünkü hani niye ayrıntılı şekilde açıklamadılar anlaşma varsa?
Chelsea nin ceosunu tanıyordu sanırım ba yı da öyle aldı ben buna profesyonel gözle bakmıyorum malesef. Kulübün işinin kişilerle mi yoksa direk karşı kulüple mi olması gerekiyor.
Birde bu konuyu geçmiş onlarca sayfada kaç kişi konuştu onlara herhangi bir mesaj dahi yokken bu asabiyet neden?
Lafı uzatmıyorum takıksanız söyleyin aynı mesajda kırk tane hakareti hangi vicdanla edebiliyorsunuz bende öğrenmek istiyorum. 
ben direk senin üslubunla yazdım sen bunu hakaret olarak görüyorsan demekki senin yaptığın başkanın yalan söylediği imasıda hakaret oluyor
ve buda bu forumda izin verilmeyen şeyler katagorisine giriyor burda konu çok fazla ilerliyor ve takip edemiyebiliyoruz birini görmediysek diğerine müdahale etmeyeceğiz anlamı çıkmaz bundan hiç asabi falan değilim neden takık olayım düzgün üslupla yaz müdahale etmek zorunda kalmayayım
sen beni tanımamışsın seninle ilgili bir sıkıntım olsa o dakika gidersin bu foruma birilerinin gaz çıkartma yeri olsun diye emek vermiyoruz
tek istediğimiz güzel bir Beşiktaş platformu olsun insanlar düzgünce tartışabilsin ama iş birilerini yalancılıkla itham etmek saygısızca konuşmak
olunca kusura bakma asla izin vermem eleştirinmi var yap kimse sana eleştirme demiyor ama iftira atamazsın sen konuşmayı bilmiyorsun diye
biz senin yazdıklarını okumak zorundamıyız ne söylediğini bilerek konuşacaksın
@Kadir Güneyyaptığın yanlış kardeşim bunu bilerek özür dilemek yerine her seferinde diklenerek cevap veriyorsun
kimseyi rencide etmeden düzgün bir şekilde tartışmak konunun hikaye kısmıyla değilde özüyle ilgilenmek daha doğru değilmi
burasını diğer forumlara benzetme bak bir ceza almıyorsun söylediğin şey ceza gerektirir ama bu yolu tercih etmiyoruz
biz mümkün olduğu kadar yanlış olanı konuşarak çözme yoluna gidiyoruz istesem her mesajını moderatör onayına alırım
ama bizim ana prensibimiz hiç bir Beşiktaşlı kardeşimizi üzmemek ama sende bizi üzme