2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12953653 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Jukebox

Gökhanı satarsak Salah'ı alabiliriz.
Sözleşmesi bitiyor.  :evillol: :evillol:
:by2: :by2:
Kiralık sözleşmesi olduğunu bilmiyordum.

Çevrimdışı Çağrı

Kesinlikle Salah > Töre

Olma ihtimali olsa sat sat sat al al al yani.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Scout

Satma Satma Satma Alma Alma Alma  :s20: :s20: :s20: :by2: :by2: :by2:
Pika Pika

Çevrimdışı Kadir G.

nerden biliyorsun Başkanın iş ilişkilerinimi düzenliyorsun :bandit:
ne kadar kolay değilmi birilerini yalancılıkla itham etmek
şimdi burda bilmediğin konuda atıp tutuyorsun desem hoşuna gidermi
ama aslında bir şey bilmiyorsun iftira atıyorsun.
kullandığınız kelimelere dikkat edin çocuk değilsin ağzından çıkan lafın sonuçlarının nerelere gideceğini tahmin et
bir insan yalan söylerse bir daha söylediği hiç bir şey dikkate alınmaz yani burda Başkana laf sokacağım diye
kendini ciddiye alınmaz insan statüsüne sokuyorsun. @Kadir Güney
seni daha öncede ikaz ettim üslubuna dikkat et diye gerinden uydurma burda kimse iftira dinlemek istemiyor.

Ee başkan neden göstermiyor o iyi ilişkilerini siz daha iyi bilirsiniz ben iftira atıyormuşum.

Yalancı diyecek bir şey yok ortada belli bir şey yok çünkü hani niye ayrıntılı şekilde açıklamadılar anlaşma varsa?

Chelsea nin ceosunu tanıyordu sanırım ba yı da öyle aldı ben buna profesyonel gözle bakmıyorum malesef. Kulübün işinin kişilerle mi yoksa direk karşı kulüple mi olması gerekiyor.

Birde bu konuyu geçmiş onlarca sayfada kaç kişi konuştu onlara herhangi bir mesaj dahi yokken bu asabiyet neden?

Lafı uzatmıyorum takıksanız söyleyin aynı mesajda kırk tane hakareti hangi vicdanla edebiliyorsunuz bende öğrenmek istiyorum. :)

Çevrimdışı Tolga

nasıl kaçıracaksın adam boşta değilki bonservis edeyeceksin
nasıl ödeyeceksin bonservisini devre arası boşa çıkıyor. @Tolga_
oyuncu satmadan öyle bir hamle yapabilirmisin kaldıki sadece töre ve Ba dan biri satılırsa onun ücreti çıkar
birde en az 5 ten kapıyı açarlar bakalım sana gelmek isteyecekmi birde o var
@Necmi abi adamı başka kulüpte alabilir.

Birçok kulüple adı anılıyor zaten D.Moskova Avrupa'dan men cezası da almış eğer elimizi çabuk tutmazsak onu da kaçırabiliriz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Baba1903

Çevrimdışı ZEKI

Bizi yabancilar araplar gibi para cok saniyorlar. Ne kopartabilirsek kardir mantigi ile cok para istiyorlar. Bence degerinin ustunde bir fiyat verilmemesi gerekir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Murat Özen Twitter
:)) Huni kafalarda :)

KONOPLYANKA GELİYOR MU

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı JoseDemba

@ErayEAydemir
Sadece tahmin... Demba Ba gidiyor Adebayor geliyor... Oluru varmı ?
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

nerden biliyorsun Başkanın iş ilişkilerinimi düzenliyorsun :bandit:
ne kadar kolay değilmi birilerini yalancılıkla itham etmek
şimdi burda bilmediğin konuda atıp tutuyorsun desem hoşuna gidermi
ama aslında bir şey bilmiyorsun iftira atıyorsun.
kullandığınız kelimelere dikkat edin çocuk değilsin ağzından çıkan lafın sonuçlarının nerelere gideceğini tahmin et
bir insan yalan söylerse bir daha söylediği hiç bir şey dikkate alınmaz yani burda Başkana laf sokacağım diye
kendini ciddiye alınmaz insan statüsüne sokuyorsun. @Kadir Güney
seni daha öncede ikaz ettim üslubuna dikkat et diye gerinden uydurma burda kimse iftira dinlemek istemiyor.

Abi laflarının hastasıyız :icool: :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Baba1903

@ErayEAydemir
Sadece tahmin... Demba Ba gidiyor Adebayor geliyor... Oluru varmı ?
Kesinlikle olmaz Adebayor buraya gelir yatar senede max 10 gol atar bize Ba giderse Luiz Adriano lazım

Çevrimiçi Samet Ç

Futboldan kopmuş bir adam gelmesini istemem.

Çevrimdışı Çağrı

Hay Adebayor batsın ya.

Jovanovic bıraktı kurtulduk şu da bıraksın da kurtulalım artık yeter.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

@Armağan Bozkurt   doğum günün kutlu olsun
iyiki doğmuşsun sensiz buralar çok sıkıcı olurdu :D

Eyvallah abi, duygulandırdın beni  :bawling: :iblush:   :lol:

Çevrimdışı mert_

cenk tosun  adebayor'dan daha çok gol atar  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hay Adebayor batsın ya.

Jovanovic bıraktı kurtulduk şu da bıraksın da kurtulalım artık yeter.
:tabe: :D :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

EfsaneSpor ‏@Efsanespors  6 sn.6 saniye önce
Maxi Pereira, gideceği takımı Copa Amerika'dan sonra açıklayacak

bizemi geliyo  :lol: :lol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Baba1903

cenk tosun  adebayor'dan daha çok gol atar  :)
Abi Ba satılırsa onun ayarında değilde biraz daha genç Guidetti,De Jong,Pato gibi biri alınmalı gerekirse yedek bekleyecek aslında Chicharito alışık yedek beklemeye gelsin Cenkle dönuşumlu oynasın

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Baba1903

Aleksandar Mitrovic nasıl olur forvete Ba'yı 14 satıp 10 milyon euro Mitrovic alsak hem iki katı fiyata satarız hemde katkı alırız

Çevrimdışı mert_

Abi Ba satılırsa onun ayarında değilde biraz daha genç Guidetti,De Jong,Pato gibi biri alınmalı gerekirse yedek bekleyecek aslında Chicharito alışık yedek beklemeye gelsin Cenkle dönuşumlu oynasın
keşke chicharito olsa  :)

Çevrimdışı muhalefet

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  3 dk.3 dakika önce
Hergün Konoplyanka'yı soruyorsunuz. Yok öyle bir ihtimal. Transferi söz konusu değil. Tamemen yönetimin oyunu.

Çevrimdışı Abdullah

Adebayor mu bi bitmediniz  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Ee başkan neden göstermiyor o iyi ilişkilerini siz daha iyi bilirsiniz ben iftira atıyormuşum.

Yalancı diyecek bir şey yok ortada belli bir şey yok çünkü hani niye ayrıntılı şekilde açıklamadılar anlaşma varsa?

Chelsea nin ceosunu tanıyordu sanırım ba yı da öyle aldı ben buna profesyonel gözle bakmıyorum malesef. Kulübün işinin kişilerle mi yoksa direk karşı kulüple mi olması gerekiyor.

Birde bu konuyu geçmiş onlarca sayfada kaç kişi konuştu onlara herhangi bir mesaj dahi yokken bu asabiyet neden?

Lafı uzatmıyorum takıksanız söyleyin aynı mesajda kırk tane hakareti hangi vicdanla edebiliyorsunuz bende öğrenmek istiyorum. :)
ben direk senin üslubunla yazdım sen bunu hakaret olarak görüyorsan demekki senin yaptığın başkanın yalan söylediği imasıda hakaret oluyor
ve buda bu forumda izin verilmeyen şeyler katagorisine giriyor burda konu çok fazla ilerliyor ve takip edemiyebiliyoruz birini görmediysek diğerine müdahale etmeyeceğiz anlamı çıkmaz bundan hiç asabi falan değilim neden takık olayım düzgün üslupla yaz müdahale etmek zorunda kalmayayım
sen beni tanımamışsın seninle ilgili bir sıkıntım olsa o dakika gidersin bu foruma birilerinin gaz çıkartma yeri olsun diye emek vermiyoruz
tek istediğimiz güzel bir Beşiktaş platformu olsun insanlar düzgünce tartışabilsin ama iş birilerini yalancılıkla itham etmek saygısızca konuşmak
olunca kusura bakma asla izin vermem eleştirinmi var yap kimse sana eleştirme demiyor ama iftira atamazsın sen konuşmayı bilmiyorsun diye
biz senin yazdıklarını okumak zorundamıyız  ne söylediğini bilerek konuşacaksın  @Kadir Güney
yaptığın yanlış kardeşim bunu bilerek özür dilemek yerine her seferinde diklenerek cevap veriyorsun
kimseyi rencide etmeden düzgün bir şekilde tartışmak konunun hikaye kısmıyla değilde özüyle ilgilenmek daha doğru değilmi
burasını diğer forumlara benzetme bak bir ceza almıyorsun söylediğin şey ceza gerektirir ama bu yolu tercih etmiyoruz
biz mümkün olduğu kadar yanlış olanı konuşarak çözme yoluna gidiyoruz istesem her mesajını moderatör onayına alırım
ama bizim ana prensibimiz hiç bir Beşiktaşlı kardeşimizi üzmemek ama sende bizi üzme

Çevrimiçi Samet Ç

Mechul Haberci ‏@mechulhaberci  3 dk.3 dakika önce
Hergün Konoplyanka'yı soruyorsunuz. Yok öyle bir ihtimal. Transferi söz konusu değil. Tamemen yönetimin oyunu.
Arkadaş bu adama da kıl oluyorum. Koskoca Sevilla sportif direktörü parayı istiyorsa Beşiktaş'ı seçecek sportif başarı istiyorsa bizi seçecek diyor. Bu da yönetimin yalanı diyor.

[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2015, 21:42:00 Samet Ç ]