2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12952379 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı musacn1903

Gökhan töre = " Besiktaştan alacaklarım olsa da olmasa da besiktastan ayrılmayı düsünmüyorum. Ama kulubüme iyi para kazandırabilirsem yurt dısına gidebilirim. Türkiyede beşiktaştan başka bir takımda oynamak istemiyorum. "
Kaynak trtspor.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

@sametbastas: Ersan Gülüm'e teklif yapan kulüp Beşiktaş'a Ersan için 3 milyon euro teklif yaptı.Beşiktaş 4 milyon euro istiyor.Pazarlıklar devam ediyor.

Ersan'ı 4m€'ya satmak Türk futbol tarihinin en büyük başarısı olur ama bana hiç inandırıcı gelmiyor

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ersan'ı 4m€'ya satmak Türk futbol tarihinin en büyük başarısı olur ama bana hiç inandırıcı gelmiyor

Satılırsa eğer " Ersan'a teklifler yalandır " diyenleri merak ediyorum. Not ta almadım ki şimdi geri gidip bakayım kimlermiş  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Satılırsa eğer " Ersan'a teklifler yalandır " diyenleri merak ediyorum. Not ta almadım ki şimdi geri gidip bakayım kimlermiş  :lol:
Ersan-Mustafa falan bu adamlar beleş gönderilse bile kar edilir.Teklif var mıdır yok mudur bilmem ama üçün beşin hesabı yapılmamalı.Yönetimin çingen pazarlığını bırakması lazım artık.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Samet Baştaş ‏@sametbastas  2 dk.2 dakika önce
Şamil mamil bu kulüpten içeri giremez. İnanmayın
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Dinamo Moskova, Avrupa Kupalarından men edilmiş.

Dzsudzsak'ı çok uygun bir fiyata alabiliriz.

Konoplyanka ile daha fazla uğraşmaya gerek yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Daha dur dün övenler burda sövmeye başlayacak biz korumak durumunda kalacağız :bandit:
Beşiktaşın hocası olduğu için artık kötü söz söyletmemek adına mecburen savunacağız :akuma:  @Hasan Tahsin
Bilicin tersine ne koyarsa yönetim önüne kabul eder o nedenle transfer konusunda iyiside kötüsüde yönetimin sorumluluğudur
ama yarın iyi çıkan transferleri şenol güneş yapmış olacak kötüleride yönetim :kop: :kop: :kop:

Mayıs 2016 ya kadar okunması gereken bir yazı olmuş  :lol:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi murat

Atiba yerine Tolgay, Tolgay yerine Fer, Vlaar yerine Škrtel  :sevinc
on numara olur.

Çevrimdışı Hicks

Ben de bunu yazıyordum tam şimdi... Dzsudzsak'ı kaçırmamak lazım artık.  :money:
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Valbuena da orada, istediğimiz samba da orada. Oy oy oy, samba için çökmek lazım

Çevrimdışı talha

Valbuena da orada, istediğimiz samba da orada. Oy oy oy, samba için çökmek lazım

3'üne çök çök çök. 3'ü bizi geçtim Ligi Avrupa'da bile fersah fersah taşır.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Tolga

Samba'yı çoktan almış olmamız lazımdı aslında ama teklif bile yapılmamış.

Eğer Ba satılacaksa Valbuena'yı da zorlamak lazım da orta saha transferi şu aşamada çok düşük bir ihtimal.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

ISLA'yı tanımayan ve izlemeyen varsa bugün önemli bir maçları var. Orada izleyin nasıl bir oyuncu olduğunu daha iyi anlarsınız maç 2.5'ta gece. Tivibu'dan izleyebilirsiniz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

isla 3-5-2 nin 5 inde sağda oynuyor. yani sağ kanat kompe onda.

Türkiye de Beşiktaş da sağ bek oynarsa, temposuyla otabana çevirir orayı.

Çevrimdışı asi_kartal

Selamlar

Bu takıma öncelikli olarak mutlaka ama mutlaka olması gereken transferler ;
- Tecrübeli çok çok iyi bir kaleci
- Defansın göbeğine ihtiyar diye tabir edilen tecrübeli takımı arkadan yönetecek konuşkan sağlam bir stoper
- Ortasahaya (atibanın oynadığı bölge) tecrübeli orta yaşlarda iyi pas yapan ve mutlaka agrasif bir ortasaha
- Son olarak ilk önce iyi bir sağ bek sonra sol bek  olursa yeni stat ile avrupa da final oynar..

Şimdi defans bölgemizde milosevic var ne gerek var transfere diyebilirsiniz. Milosevic gelecege dönük iyi bir transfer amma lakin bize o bölgede suan tecrübeli,konuskan ve takımı arkadan yönetecek bir stoper lazım. Takımımız da iyi oyuncular olabilir ama gecen sene sıkıntılar yasadık çok fazla genc oyuncu var. Mesela geçen sezon kale dahil arka 4 lü hiç konuskan değil takım kopuk lider oyuncu yok. Yukarda bahsettiğim özellikler bir takımda olması gerekenlerdir. Geçen sezon bunun sıkıntısını çok çektik.. İyi bir kalecimiz olsaydı arka 4 lü içersinde takımı yönetecek iyi bir stoper ortasaha da agrasif iyi pas yapan bir oyuncumuz ve beklerimiz kaliteli olsaydı avrupada final yapardık. ah hilbert ahh :s20:

Fener Ospina ile anlaşmıs.. Yukarıda yazdıgım gibi bu takıma bu özellikli adamlar alınmaz ise aynı olaylar devam eder. Bi yere kadar yine gelir, şampiyonlugu veririz..

Bu takımın arka 5 lisine ve orta sahaya (atiba nın mevkisine) mutlaka ama mutlaka hücum hattında ki kaliteyi sağlamalıyız..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimiçi Samet Ç

SPORX.COM ‏@sporx  4 dk.4 dakika önce
Sevilla Kulübü Sportif Direktörü Monchi, "Türkler para, biz ise sportif başarı sunduk. Beşiktaş'a giderse daha fazla para kazanacağı aşikar"

SPORX.COM ‏@sporx  3 dk.3 dakika önce
Sevilla Kulübü Sportif Direktörü Monchi, "Konoplyanka'ya La Liga'nın kalitesini ve Şampiyonlar Ligi'ni sunuyoruz. Artık karar kendisinin"

Şu adamda bir karar verse de olmazsa bir şekilde Dzudszak dillendirmemiz lazım.

Çevrimiçi murat

maç  gol    asist
48    9    11   
43    7    13
42    8    7
43   9   11

istatistik olarak hangi ikisini tercih edersiniz?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sevilla S.D Monchi, "Türkler para, biz ise sportif başarı sunduk. Beşiktaş'a giderse daha fazla para kazanacağı kesin" (Sporx)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Samet Ç

maç  gol    asist
48    9    11   
43    7    13
42    8    7
43   9   11

Oyuncuların isimlerine ne abi ?  :)

Çevrimdışı atalay

SPORX.COM ‏@sporx  4 dk.4 dakika önce
Sevilla Kulübü Sportif Direktörü Monchi, "Türkler para, biz ise sportif başarı sunduk. Beşiktaş'a giderse daha fazla para kazanacağı aşikar"

SPORX.COM ‏@sporx  3 dk.3 dakika önce
Sevilla Kulübü Sportif Direktörü Monchi, "Konoplyanka'ya La Liga'nın kalitesini ve Şampiyonlar Ligi'ni sunuyoruz. Artık karar kendisinin"

Şu adamda bir karar verse de olmazsa bir şekilde Dzudszak dillendirmemiz lazım.

Bunu ben yazdığım da kem - küm eden birini gördüm. Bir zahmet iyi okusun. Sevilla Sportif Direktörü söylüyor.  :eyes

Çevrimdışı Hicks

maç  gol    asist
48    9    11   
43    7    13
42    8    7
43   9   11

Bence hiç bir farkları yok. :)
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Yahu bir adam tabi ki parayı seçecek, ona ne sevillanın alacağı uefa kupasından, oynayacağı real madrid maçlarından.

Oyuncuların 1.seçeneği paradır
2. seçeneği paradır
3.seçeneği paradır.