2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878997 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı f_madida

fener  detayları acıklamaz biliyorsunuz gecen sene 8milyon gibi bir ücretten sonrasını acıklıyorlardı:)
yani bircok seyi ogrenemeyiz

fener bu sene avrupaya gidiyor nasil olsa, seneye gorecegiz bakalim butcesi, dengesi neymis. forma reklami, stat reklami olmadan, uc kurusluk kombine+naklen yayin gelirleriyle o paralari nasil veriyorlar... uefa'dan bir ffp yaptirimi yerler onlar da okkali bir yerden.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı murat

yabancı sınırıda yok bir kale yüzü görmemiş kalecinin ederi 1.2 milyon euro.bunun ederi 1.2 milyon ama türk lirası.

Çevrimdışı Alper1903

Oyuncuyu almaktan cok maasini odeyebilmek onemli diye dusunuyorum.

Kiyaslanilan takim Antalyaspor yalniz. 15-20 gun once super lige cikan takim. Bir sag bek ile bir stoper maasi odeyecek kadar da paramiz vardir diye dusunuyorum. Yani pektemek'e, ersan 'a verebiliyorlarsa geleceklere de verebilirler.

Çevrimdışı Renton

Konoplyankanın instagramina cokmeye baslamislar bombardımanda adam 😃😃
See you in another life,brother.

Çevrimdışı JoseDemba

Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Ozan E.

Kiyaslanilan takim Antalyaspor yalniz. 15-20 gun once super lige cikan takim. Bir sag bek ile bir stoper maasi odeyecek kadar da paramiz vardir diye dusunuyorum. Yani pektemek'e, ersan 'a verebiliyorlarsa geleceklere de verebilirler.
Tabii ki olmali. Ben kiyaslamadim :) kesinlikle ersana ve pektemeke bu paralar verilip uzun sureli anlasmalar yapilmamaliydi. Bir planlama hatasi oldu diye dusunuyorum.

Çevrimdışı murat

Bu bizim ne kadar kötü transfer politikamızın olduğunu da göstermiyor değil :)
yok o kadarda değil çağrı.şimdi tolgayın oynadığı oyunu görünce.

Çevrimdışı sosyalkartal

Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Alper1903

Tabii ki olmali. Ben kiyaslamadim :) kesinlikle ersana ve pektemeke bu paralar verilip uzun sureli anlasmalar yapilmamaliydi. Bir planlama hatasi oldu diye dusunuyorum.

Hocam yalniz bu planlama hatalari sampiyonluklara mal oluyor. Bu sene yapmamalilar artik.

Çevrimdışı Tolga

ingilizcemiz taraftar olarak come to beşiktaş  :lol:
Yetmez mi :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ozan E.

Hocam yalniz bu planlama hatalari sampiyonluklara mal oluyor. Bu sene yapmamalilar artik.
Aynen katiliyorum. Gereken mevkiilere dogru transferleri yaparsak sampiyonlugun en onemli adayi biz olacagiz. Bence kalitesi tartisilmayan bir kaleci de almaliyiz fakat sanirim o son asamada olabilir. Ben bir tek Gunay'dan umutluyum. Digerleri o kadar cok sanslarini teptiler ki.

Çevrimdışı Kemal

Başkan yine medya sosyal medya adamlarını kullandı verdi besiktaslilarin eline oynayacakları oyuncağı gitti tatil yapıyor ben size soliyeyim.

Çevrimdışı Ozan E.

josedemba1 isimli kullanici ukraynaca yazmis :super: :super:

Çevrimdışı JoseDemba

Benim :D ukraynacam çok iyidir  :iblush:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Dün akşam geliyordu, bugün kapa bildirim yapılıyordu.. Yapılır yapılır.  :lol:

Çevrimdışı Ozan E.

Benim :D ukraynacam çok iyidir  :iblush:
Super vallahi  :D gorunce cok guldum ingilizce turkce karisik yorumlarin arasindan

Çevrimdışı Hamahakki

Yalnız bakıyorumda herkes haldır haldır saldırıyo... 😀

Çevrimdışı asi_kartal

Selamlar

Bu takıma öncelikli olarak mutlaka ama mutlaka olması gereken transferler ;
- Tecrübeli çok çok iyi bir kaleci
- Defansın göbeğine ihtiyar diye tabir edilen tecrübeli takımı arkadan yönetecek konuşkan sağlam bir stoper
- Ortasahaya (atibanın oynadığı bölge) tecrübeli orta yaşlarda iyi pas yapan ve mutlaka agrasif bir ortasaha
- Son olarak ilk önce iyi bir sağ bek sonra sol bek  olursa yeni stat ile avrupa da final oynar..

Şimdi defans bölgemizde milosevic var ne gerek var transfere diyebilirsiniz. Milosevic gelecege dönük iyi bir transfer amma lakin bize o bölgede suan tecrübeli,konuskan ve takımı arkadan yönetecek bir stoper lazım. Takımımız da iyi oyuncular olabilir ama gecen sene sıkıntılar yasadık çok fazla genc oyuncu var. Mesela geçen sezon kale dahil arka 4 lü hiç konuskan değil takım kopuk lider oyuncu yok. Yukarda bahsettiğim özellikler bir takımda olması gerekenlerdir. Geçen sezon bunun sıkıntısını çok çektik.. İyi bir kalecimiz olsaydı arka 4 lü içersinde takımı yönetecek iyi bir stoper ortasaha da agrasif iyi pas yapan bir oyuncumuz ve beklerimiz kaliteli olsaydı avrupada final yapardık. ah hilbert ahh :s20:
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Çağatay

Yonetim sonunu getiremeyecegini bile bile transfer edemeyecegini bile bile kono ile ilgileniyor gibime de geliyor.
yani sonunda tarafara, biz ugrastik ama bakin gelmedi o yuzden babel i getirecez filan da diyebilirler. Ula bi de 2 sene oldu 2 sene hala bi sag bek bulamadik altyapidan yetistirmeye baslasaydik simdiye bi eleman gelirdi.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Karabay

Bu Konoplyanka olayı herkese yavaş yavaş linnes tadı vermeye başladı. giriş-gelişme-sonuç linnes ile birebir aynı :) bir tek "adam tr.de can güvenliğim yok dedi gelmedi" şeklinde açıklama eksik oda bu gün yarın gelir.

Çevrimdışı Alper1903

Yonetim sonunu getiremeyecegini bile bile transfer edemeyecegini bile bile kono ile ilgileniyor gibime de geliyor.
yani sonunda tarafara, biz ugrastik ama bakin gelmedi o yuzden babel i getirecez filan da diyebilirler. Ula bi de 2 sene oldu 2 sene hala bi sag bek bulamadik altyapidan yetistirmeye baslasaydik simdiye bi eleman gelirdi.

Babel'le de swansea ilgileniyor diyorlar. Onu bile kacirabiliriz.

Çevrimdışı Çağatay

Babel'le de swansea ilgileniyor diyorlar. Onu bile kacirabiliriz.

Gercekten merak ediyorum kono olmadi babel de gitti diyelim.
ne yapacaklar
glen gelmedi sener de zaten gitmisti diyoruz
ne yapacaklar
yine bi kiralik adini ilk kez duydugumuz sag bek gelir bi yerlerden
bi de belki porto hala pedroyla ilgilenirse josue ile takas filan edersek hucum hattina takviye olur.
stoper de eldekilerden harikalar yaratmalarini bekleriz.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ozan062

1 temmuza kadar en fazla 1 ttransfer duyurulur ondan beklentiye girmeyin
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Alper1903

Gercekten merak ediyorum kono olmadi babel de gitti diyelim.
ne yapacaklar
glen gelmedi sener de zaten gitmisti diyoruz
ne yapacaklar
yine bi kiralik adini ilk kez duydugumuz sag bek gelir bi yerlerden
bi de belki porto hala pedroyla ilgilenirse josue ile takas filan edersek hucum hattina takviye olur.
stoper de eldekilerden harikalar yaratmalarini bekleriz.

Olcay Josue(belki) Sosa yaparlar josue de olmazsa Olcay Sosa Tore'ye devam. Kaleye transfer zaten olmaz, sag beke zor bela glen johnsonu getirirler, ortasaha ayni devam, stoper civelli falan olur. Hayirli olsun Anadolu Kartallari...

Kotu senaryo bu, iyisi icin ise bekliyoruz  :biggrinking:

Çevrimdışı muhalefet

Aynen aynen saldırın adamın instagram hesabına da arttırın piyasasını. Taraftar çok istiyor diye 1 milyon euro fazla isteyince cebinizden ödersiniz