2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940691 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Jukebox

Guidetti geliyorsa sorun yok.  :bandit:
İnşallah 14m kuruşu kuruşuna iyi değerlendiririz.
En ufak bir miktarı bile çarçur edemeyiz.  :icool:

Çevrimdışı musacn1903

Her ne kadar 13 14 m € para bize tatlı gelse de bir sezonda 27 gol atmış takımın en sevilen oyuncusunun gitmesi dokunuyor be

Çevrimdışı Çağrı

Alper bahadır gibileri anlamak mümkün değil. Adam nerdeyse transfer konusunda eleştirenleri dövecek. Yahu en neyime sessizce oturup bekleyeyim? Çok mu iyi transfer politikası güdmüşer de şimdiye kader güveneyim. Sol beke daha sezon başlamadan kafama tosici çakmışlar benim. Tosic motta İsmail 3 bek maaşları toplamı 3 milyon euro. 3 milyon Euro'ya alaba oynuyor. Sağ beke o kadar beklemişiz kafamıza opareyi çakmışlar adam hala Sabırlı olun eleştirmeyin diyor şaka gibi. Bu ülkedeki en büyük yalan bekleyindir eleştirmeden bekleyerek iyi bir şey olduğu görülmemiştir daha eleştirince gaza gelip iyi bir şey yapar motive olur malesef bu ülkenin insanları.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Her ne kadar 13 14 m € para bize tatlı gelse de bir sezonda 27 gol atmış takımın en sevilen oyuncusunun gitmesi dokunuyor be
Tadında bırakıyoruz işte öyle düşünelim  :lol: çünkü paraya gerçekten ihtiyaç var free oyuncu kalmadı durum bu
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Çağrı

Ba giderse de yerini en en az mitroğlu doldurur bakın en az. Guidetti genç forvet filan olacak iş değil rezil oluruz bu sene.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

aynen  :bandit:

Çevrimdışı Scout

Mitroglou Zor Gelir Beşiktaşa  :money: :money:
Pika Pika

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Anlamadım abi ben anlatmak istediğini Şenol Güneş'i övenlerdenim ben de ama ne konuda yorum yapmadık  :alala:

Şöyle; seyrettiğim video ve yorumlara dayanarak İsla'nın çok koştuğunu, pas yüzdesinin iyi olduğunu ama tekniğinin zayıf olduğunu söyleyebilirim. Şenol hoca burak tan gol kralı yaratıyorsa bu adama biraz katkı sağlasa bize çok yararlı olur diye düşünüyorum. Bir de forumda herkes üçüncülüğe şartlandırmış kendini. Hoca faktörünün çok önemli olduğunu biliyoruz. Şenol hoca gelmeden önce yorum yapanlar Şenol hoca bize gelirse bizim yeteneklerimizi parlatır gibilerinden konuşuyordu. Bunu takıma adeta 5 yeni transfer gibi algılayabiliriz. En az 2-3 iyi oyuncu alacağımız bilindiği halde üçüncülüğe razı olan kardeşlerimize ilk karşı çıkanların yeteneklerimizi parlatabileceğine inandıkları Şenol hocanın gelmesini isteyenler olması gerekirdi ama yoklar. Sanırım anlatabildim  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Renton

Alper bahadır gibileri anlamak mümkün değil. Adam nerdeyse transfer konusunda eleştirenleri dövecek. Yahu en neyime sessizce oturup bekleyeyim? Çok mu iyi transfer politikası güdmüşer de şimdiye kader güveneyim. Sol beke daha sezon başlamadan kafama tosici çakmışlar benim. Tosic motta İsmail 3 bek maaşları toplamı 3 milyon euro. 3 milyon Euro'ya alaba oynuyor. Sağ beke o kadar beklemişiz kafamıza opareyi çakmışlar adam hala Sabırlı olun eleştirmeyin diyor şaka gibi. Bu ülkedeki en büyük yalan bekleyindir eleştirmeden bekleyerek iyi bir şey olduğu görülmemiştir daha eleştirince gaza gelip iyi bir şey yapar motive olur malesef bu ülkenin insanları.

Takip etmiyorum onu çünkü saç baş yolduruyor 1 senedir adam ne yapsalar eyvallah çekiyor kimse laf etmesin istiyor en iyisi yapıldığını söylüyor her şeyin planlandığını anlatıyor rahat olun diyor anlatıyorda anlatıyor ama ortada koca bir sıfır

Çevrimdışı Çağrı

Mitroglou Zor Gelir Beşiktaşa  :money: :money:
Ege denizinin karşı kıyısına 1 milyon euro kiralık Ücret karşılığı yıllık 1.4 e gitti :D istersen çok rahat gelir rahat olun :)

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı musacn1903

Tadında bırakıyoruz işte öyle düşünelim  :lol: çünkü paraya gerçekten ihtiyaç var free oyuncu kalmadı durum bu
Orası da öyle hayırlısı artık

Çevrimdışı Scout

Ege denizinin karşı kıyısına 1 milyon euro kiralık Ücret karşılığı yıllık 1.4 e gitti :D istersen çok rahat gelir rahat olun :)

Besiktasin  Fenerin Teklifine Yaklaşması Biraz Zordur @Çağrı
Pika Pika

Çevrimdışı Jukebox

@sosyalkartal
Demba'nın yerine kim düşünülüyor bir bilgin var mı ?   :biggrinking:
Birde konoplyanka'dan vazgeçtik mi ? Gelmiyor adam.  :lol:

Çevrimdışı Türkay

Üzüldüm ya Ba gitmese keşke  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

Şöyle; seyrettiğim video ve yorumlara dayanarak İsla'nın çok koştuğunu, pas yüzdesinin iyi olduğunu ama tekniğinin zayıf olduğunu söyleyebilirim. Şenol hoca burak tan gol kralı yaratıyorsa bu adama biraz katkı sağlasa bize çok yararlı olur diye düşünüyorum. Bir de forumda herkes üçüncülüğe şartlandırmış kendini. Hoca faktörünün çok önemli olduğunu biliyoruz. Şenol hoca gelmeden önce yorum yapanlar Şenol hoca bize gelirse bizim yeteneklerimizi parlatır gibilerinden konuşuyordu. Bunu takıma adeta 5 yeni transfer gibi algılayabiliriz. En az 2-3 iyi oyuncu alacağımız bilindiği halde üçüncülüğe razı olan kardeşlerimize ilk karşı çıkanların yeteneklerimizi parlatabileceğine inandıkları Şenol hocanın gelmesini isteyenler olması gerekirdi ama yoklar. Sanırım anlatabildim  :)

Şimdi oldu abi gayet iyi anlattın. Şenol hoca Dediğin gibi mutlaka parlatacaktır bazı Oyuncuları ama transfer yapılmadan hem de iyi transfer yapılmadan iyi bir şey beklemek mümkün olabilir mi? Bu kadro eksik sadece eldekilerin gelişmesi ile olacak iş değil hala kazanmayı bilen oyuncu eksikliği var kadroda bunu gidermeden oyuncularımız gelişse bile bu bize yeterli olmaz. Aradaki fark aynı transferleri bilice yapsak o ona rağmen olmazdı biz bundan umutluyuz :)

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

əvrən ‏@evrenmanchester  4 dk.4 dakika önce
BESIKTAS

mini anket
1 saat katilim yapalim sonra silersiniz

Feddal (fav)
MAXI LOPEZ ( hazir suan tr ye )

Bu adam kesin menajer :D Maxi Lopez nedir arkadaş

Çevrimdışı Çağrı

Şimdi oldu abi gayet iyi anlattın. Şenol hoca Dediğin gibi mutlaka parlatacaktır bazı Oyuncuları ama transfer yapılmadan hem de iyi transfer yapılmadan iyi bir şey beklemek mümkün olabilir mi? Bu kadro eksik sadece eldekilerin gelişmesi ile olacak iş değil hala kazanmayı bilen oyuncu eksikliği var kadroda bunu gidermeden oyuncularımız gelişse bile bu bize yeterli olmaz. Aradaki fark aynı transferleri bilice yapsak o ona rağmen olmazdı biz bundan umutluyuz :)

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı kartal43

Futbolcu satmak iyi güzelde bakalım ortada plan var mı. Devre arasında sağ bek diye şapkadan opare çıkaranlar bakalım Demba Ba yerine hangi menajerden kimi çıkaracaklar. 3 yıl olmuş başarı yok kupa yok ama sabırlı olacakmışız da yönetime güvenecekmişiz de. Her yaz dönemi ya da devre arası olan bu. Taraftar Şamile karşı çıkar onu bile savunurlar ama nisan mayıs oldu mu elde kalan anca 3.lük olur sonrada yönetime güvenin

Çevrimdışı Renton

əvrən ‏@evrenmanchester  4 dk.4 dakika önce
BESIKTAS

mini anket
1 saat katilim yapalim sonra silersiniz

Feddal (fav)
MAXI LOPEZ ( hazir suan tr ye )

Bu adam kesin menajer :D Maxi Lopez nedir arkadaş
Menajerlik şirketinde çalışıyor ama menajer mi bilmiyorum

Çevrimiçi Samet Ç

Besiktasin  Fenerin Teklifine Yaklaşması Biraz Zordur @Çağrı
Fenerin Mitroglou'na teklif yaptığını sanmıyorum. Onlar Luiz Adriano Papiss Cisse peşine koşarlar gibi
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2015, 13:46:53 Samet Ç ]

Çevrimdışı ZEKI

Juventus olumlu yaklaşmış.Oyuncudan haber var mı abi
glen johnsondan daha cok yol alinmis

Çevrimiçi Samet Ç

Umarım İsla gelir klozet hırsızı Glen'i ne yapacağız

Çevrimdışı Scout

Fenerin Mitroglou'na teklif yaptığı sanmıyorum. Onlar Luiz Adriano Papiss Cisse peşine koşarlar gibi
Vitor Pereira Yarım Sezonda Çalıştırmış olsa bile oyuncuyu tanıyor bence mitroglou ile anlaşırlar
Pika Pika

Çevrimiçi Samet Ç

Vitor Pereira Yarım Sezonda Çalıştırmış olsa bile oyuncuyu tanıyor bence mitroglou ile anlaşırlar
Olabilir.

Çevrimdışı Kemal

Tek çare Khouma BABACAR

Huzur Kouma BABACAR da

Türkiyede hızlı yıpratan giren çıkan koşan vuruşları iyi forvet rekor kırar. Babacar Demba BA nın amokachi yüklenmiş versiyonudur, bu adamı alan 20 m euroya satar .