2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940745 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Renton

Yahu 14 milyona gitse keşke. Gerçekten gitsin yani. Akıllı kullanırlarsa;

1 milyon Mitroğlunu kiralarsın.

13 milyon gibi para kalıyor eline. Dzsudzsak ve taş gibi stoper alınır o paraya.
Mitroglu türkiyede ateş eder-Dzsudzsak gitti gibi abi ama stoper kesin alırlar para basıp
See you in another life,brother.

Çevrimdışı ZEKI

İsla ile ilgli olumlu haberler geliyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yahu ben bu Mitroglou'nda biraz değil baya baya Almeida havası seziyorum. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Renton

Juventus olumlu yaklaşmış.Oyuncudan haber var mı abi

Çevrimiçi Samet Ç

Kiralık verir Juve'de opsiyon koydurur mu bilemem

Çevrimdışı Renton

Yahu ben bu Mitroglou'nda biraz değil baya baya Almeida havası seziyorum. :bandit:
:kop: :kop: için rahat olsun çok iyi adamdır sol ayağı çok iyi ama çift ayaklı vücut sağlam vuruşlar okey taş gibi santrafor

Çevrimdışı Renton

Kiralık verir Juve'de opsiyon koydurur mu bilemem
QPR kiraladı bu sene satın alma opsiyonu vardı ama miktarı hatırlamıyorum

Çevrimdışı Paolo Maldini

Bu mitroglu için türkiyeden nefret ediyor filan diyorlardı geçen sene trabzonla adı geçtiğinde bundan dolayı gelmedi filan denmişti

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi Necmi

Peru'da oynuyor ama şuan ilk 11 değil. Bu güney amerikalılar bir garip en değerli adamları nedense oynatmıyor. Geçen Brezilya maçında sonradan aldı uçak gibi çocuk. :evillol:
Şenol Güneş gibi  :D  oda dünya kupasında en değerli adamlarını oynatmamıştı
belki hocalarının sevmediği takımın oyuncusudur. :bandit:

Çevrimdışı TURKahvesi

Klasik Beşiktaşlı abartması işte! Maalesef bir dolu örnekleri var.  :akuma:
Bunlar hep sportif başarısızlıklar yüzünden. Psikolojide yansıtma diyoruz biz buna.
:ok:
ben buna zaten ezelden beri karşıyım
Messi bile gelse yine karşı olurum
ama bu durum sadece bizde değil diğer rakiplerimizde de oluyor
bu gereksiz huydan vazgeçmek lazim

bir de şöyle bakmak lazim adamlara bavullar dolusu para ödüyoruz gel katkı ver diye
ama bu yetmiyormuş gibi bir de karşılama yapıyoruz sanki cebimize para giriyor
anlayacağınız çok gereksiz absürd olacak derecede lüzümsüz şeyler.

Çevrimdışı Scout

14 Milyona Satılırsa 8.4 Milyonununu  Kullanabilecek Galiba Transferde
Pika Pika

Çevrimdışı Renton

əvrən ‏@evrenmanchester  4 sn.5 saniye önce
BESIKTAS

demba nin arkdasi issar diarra dan bire bir alinan bilgi

DEMBA BA 13M ye Çinlilere gidio , DEMBA BA Ya yillik 6m veriolar.

Çevrimdışı Renton

Demba haberi uzun zamandır var teklifte öyle herhalde bence teknik ekip yerine alınabilecek hedefleri belirlemiştir yoksa satmazlar adamı

Çevrimiçi Samet Ç

əvrən ‏@evrenmanchester  4 sn.5 saniye önce
BESIKTAS

demba nin arkdasi issar diarra dan bire bir alinan bilgi

DEMBA BA 13M ye Çinlilere gidio , DEMBA BA Ya yillik 6m veriolar.
:bawling:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Isla'nın foruma koyduğunuz milli maç videosunu seyrettim, adam gerçekten çok koşuyor ama tekniği yok. Ben Şenol Güneş'i övenlerden nedense bu konuda yorum göremiyorum. Bu yazdıklarım tenkit değil. Beni inandırdınız siz kayboldunuz . Öyle değil mi @Necmi   :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Renton

:bawling:
Gitmek istemiyordu belki ama yıllık 6 ya kim gitmez ki

Çevrimiçi Samet Ç

Gitmek istemiyordu belki ama yıllık 6 ya kim gitmez ki
adamı öyle bir soğuttular ki twitterdan yüklenmeler basında durmadan yok çine gidiyor yok katara gidiyor o istiyor bu istiyor gitmesi çok normal.

Çevrimdışı Renton

Beşiktaş'ın Kalbi ‏@akaretlerhaber  47 sn.47 saniye önce
TRANSFER | Demba Ba ikna edildi ve yeni sezonda Çin Ligi'nde forma giyecek. Takıma kattığın her şey için teşekkürler. @dembabafoot

Çevrimdışı Çağrı

Isla'nın foruma koyduğunuz milli maç videosunu seyrettim, adam gerçekten çok koşuyor ama tekniği yok. Ben Şenol Güneş'i övenlerden nedense bu konuda yorum göremiyorum. Bu yazdıklarım tenkit değil. Beni inandırdınız siz kayboldunuz . Öyle değil mi @Necmi   :)

Anlamadım abi ben anlatmak istediğini Şenol Güneş'i övenlerdenim ben de ama ne konuda yorum yapmadık  :alala:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

adamı öyle bir soğuttular ki twitterdan yüklenmeler basında durmadan yok çine gidiyor yok katara gidiyor o istiyor bu istiyor gitmesi çok normal.
olum 13-14 milyon euro laaa daha ne isteyelim alınır yerine forvet merak etme

Çevrimdışı Ozan E.

Demba ba nin yerine umarim yuksek butceli bir transfer yapmayiz. Biz transfer gelirine aliskin degiliz, umarim guzel harcarlar.

Çevrimdışı Renton

Demba ba nin yerine umarim yuksek butceli bir transfer yapmayiz. Biz transfer gelirine aliskin degiliz, umarim guzel harcarlar.
Sağlam forvet alırlar yoksa tepki olur 6-7 ye kadar harcasınlar bence kalan 6 ya falan defansa takviye şart

Çevrimdışı Ozan E.

Sağlam forvet alırlar yoksa tepki olur 6-7 ye kadar harcasınlar bence kalan 6 ya falan defansa takviye şart
Ayni dusunuyorum 2 saglam transfere harcarsak mukemmel olur.

Çevrimdışı Scout

Şu Haber1903 te Yorumları Okuyunca Kriz Geçiriyorum  :s20: Ne Haber Çıksa Yorumlar %99 u Negatif , Karamsar , Sinir  Bozucu Tableti Pencereden Aşşağı Atasım Geliyor Valla  :steamed: Haber Okumak İçin Giriyorum Söve Söve Çıkıyorum , Ama Buradaki Yazarlar Çok İyi  :sevinc
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2015, 13:36:10 Scout ]
Pika Pika