2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940950 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Demba ba ya bugüne kadar ki hizmetleri için teşekkür ederiz , Aldığımız fiyatın 2 katından daha fazla paraya sattık , Şimdi yerini nasıl dolduracagız onu düşünelim , Mitrouglu mutlaka alınmalı alamazsak Cenk ve Pektemek le sezonu bitiremeyiz ....
Mutlaka iyi bir Forvet transferi şart , Olmazsa dun gece önerdiğim gibi Babeli alıp Forvette oynatabiliriz ...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

madem demba ba gidiyor hemen guidetti ile bi konuşmak lazım şurda bi dursun o
her şekilde kullanırız onu biz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ergin1903

Arkadaslar bilgi kaynagimiz güvenilir mi? Demba ba gercekten kabul etmiş mi?

Ozaman Pierre Webo hayırlı olsun diyebilirmiyiz :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimiçi Samet Ç

əvrən ‏@evrenmanchester  2 dk.2 dakika önce
Skertel

Anlasmasini uzatti olayina istinaden

"Facebook daki fake hesap benim uzattigimi solemis , boyl bi durum yok "

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yakup

Artık hoca konusunda konuşmak istemiyorum. Sağır sultan bile duydu Bilic'i istemediğimi....

2 Sayfa önce dediğim gibi qpr küme düştüğü için saldırılacak isimler var. onları yazayım biraz..

Mauricio Isla: Sağ bek. Aslen juventus'un futbolcusu bu sene sonuna kadar Qpr'de kiralıktı. satın alma opsiyonlu ama takım küme düştüğü için kalmayacaktır. Juventus'tan melo vari kiralanabilir. Şilili oyuncu italya'da hep siyah-beyazlı forma giydiği için bize yabancılık çekmez diyorum. (udinese,juventus)  :kop:

Niko Kranjcar: Ozzie'yi isteyen inter olunca ve seneye yabancı sıkıntısı olmayacağından istenebilecek bir isim. oda d.kiev'den kiralık seneye bitiyor sözleşmesi.

Joey Barton: İngiltere orjinli ingiltere ön liberosu atiba giderse direk alabileceğimiz orayı toparlayabilecek bir isim benim için. Ve sözleşmesi bitti haziran sonu boşta.

Mauro Zarate: Geçen seneyi kiralık oynayarak geçiren West Ham'ın 2017'ye kadar olan oyuncusu Demba Ba'ya eküri olabilir.

Yukarıda ki isimleri alalım demiyorum. Sadece kenarda kalsın. Bonservisi olmadan kiralanabilir veya boşta alınabilir isimleri gündeme taşımak amacım.

1 ay önce yazmıştık kiralanabilir diye bugüne kısmetmiş haberini okumak  :kop: :kop: mauricio ısla :sevinc :sevinc

gelirse süper bir bekimiz olur.  :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Kemal

Ozaman Pierre Webo hayırlı olsun diyebilirmiyiz :bawling: :bawling: :bawling:

aynen John waynen

Çevrimdışı Hicks

Yunus Emre :D

Zaten şu tepkiyi vermen için yapıldı haberler çünkü satılacak adam tepki çekmek istemiyorlar :D

Anlatmak istediğim bu değil. En başta gösterilen kontrolsüz sevgi bu işi buraya getiriyor.

O konuda futbolcunun da kişiliği ve eğitimi çok önemli, Sneijder'a da benzerleri yapıldı ama o adam hiç böyle şımarmadı, daha büyük bir yıldız olmasına rağmen. Çürük elmalar hep mi bize denk geliyor, Quaresma, Fernandes, Demba? Yoksa yıldız olmayanı yıldız yapınca mı çürüyorlar?
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

əvrən ‏@evrenmanchester  2 dk.2 dakika önce
Skertel

Anlasmasini uzatti olayina istinaden

"Facebook daki fake hesap benim uzattigimi solemis , boyl bi durum yok "
:ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ba giderse de yerini en en az mitroğlu doldurur bakın en az. Guidetti genç forvet filan olacak iş değil rezil oluruz bu sene.

Chicharito demişti birisi kiralık :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Yeni forvetimiz belli beyler ne konuşsak Boş
Pierre Webo Hayırlı olsun :s20: :s20: :s20:

Çevrimiçi Necmi

Isla'nın foruma koyduğunuz milli maç videosunu seyrettim, adam gerçekten çok koşuyor ama tekniği yok. Ben Şenol Güneş'i övenlerden nedense bu konuda yorum göremiyorum. Bu yazdıklarım tenkit değil. Beni inandırdınız siz kayboldunuz . Öyle değil mi @Necmi   :)
Daha dur dün övenler burda sövmeye başlayacak biz korumak durumunda kalacağız :bandit:
Beşiktaşın hocası olduğu için artık kötü söz söyletmemek adına mecburen savunacağız :akuma:  @Hasan Tahsin
Bilicin tersine ne koyarsa yönetim önüne kabul eder o nedenle transfer konusunda iyiside kötüsüde yönetimin sorumluluğudur
ama yarın iyi çıkan transferleri şenol güneş yapmış olacak kötüleride yönetim :kop: :kop: :kop:

Çevrimiçi Akil Emre

Güne Şamille başlıyoruz, Öğlene doğru Mitroğlu,İsla , Akşam üzeri Konoda umutları arttırıyoruz. Gece Yönetim gitsin﹗ :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Chicharito 10 numara olur ama gelmez işte onun için hiç gündem yapmayalım Ş.L de olsak belki gelirdi. Sağolsun Biliç onu da çok gördü bize.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı musacn1903

Dur gözünü sevim sinirden stresten kaşıntı tuttu beni sen yapma bari
[ Son Düzenleme: 19 Haziran 2015, 14:01:07 Kardanadam ]

Çevrimdışı ahmetx

nerden çıkdı bu @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Kadir G.

Isla mitroglu guidetti skrtel en öncelikli hedefler bunlar olmalı ikisi kiralık zaten alınmaması için bir neden yok. Kanat transferinden önemli bir şey varsa kaleci transferi #ÇareNeto

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Güne Şamille başlıyoruz, Öğlene doğru Mitroğlu,İsla , Akşam üzeri Konoda umutları arttırıyoruz. Gece Yönetim gitsin﹗ :evillol: :evillol:
:kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ba giderse gelecek paranın yarısı bile transfere harcanmaz.Adamlar kiralık sağ bek kovalıyor anlayın durum çok vahim.

Daha dur dün övenler burda sövmeye başlayacak biz korumak durumunda kalacağız :bandit:
Beşiktaşın hocası olduğu için artık kötü söz söyletmemek adına mecburen savunacağız :akuma:  @Hasan Tahsin
Bilicin tersine ne koyarsa yönetim önüne kabul eder o nedenle transfer konusunda iyiside kötüsüde yönetimin sorumluluğudur
ama yarın iyi çıkan transferleri şenol güneş yapmış olacak kötüleride yönetim :kop: :kop: :kop:
Şu şartlarda Şenol Güneşi Gram eleştirmem !
Transfer yapmadığımız gibi En iyi oyuncumuzuda sattık , rakipler her geçen gün güçlenirken biz kan kaybediyoruz !!
Bursa bile Çatır çatır tarnsfer yapıyor , şimdide Mert ve egemenin peşindelermiş onlarıda alırlarsa taş gibi takım olurlar ve bizim 3.culuk de tehlikeye girer bu sezon :tabe:
Olan Şenol hocaya olur , adam böyle olacağını bilseydi gelmezdi zaten ...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ne alaka yunusemre  hayırlı olsun falan  kimsenin bilmediği  bişeyi biliyosun heralde.

yanlış bilgileri kesin bişeymiş gibi yazıyosun buraya..

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Mitroglu'nun menejeri klüple anlaştıklarını söylüyor.Fenerbahçe Olimpiakos'a 5m€ teklif etti cevap bekliyor.İş bitme noktasına gelmiş hala mitroglu yazanlar var.

nerden çıkdı bu @Yunus Emre Dökmeci
Freee adam abi
Fikret Ormanın en çok sevdiği futbolcu tipi , yonetim ve başkan Kaçırmayacaktır bu fırsatı :bandit:

ne alaka yunusemre  hayırlı olsun falan  kimsenin bilmediği  bişeyi biliyosun heralde.

yanlış bilgileri kesin bişeymiş gibi yazıyosun buraya..
transfer kesin , Kap a bildirilmiş diye bişey mi yazdım ???
Ama bizim yönetimin vizyonu Ancak Webo ya yeter :steamed: :steamed:
Bakın izleyin , bugün yarın çıkar heryerde Beşiktaş Bonservisi elinde olan Weboyla anlaşmak üzere diye :bandit: