Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öyle diyorlar alırlarsa 1-2 hafta inzivaya çekilirim
Ne zaman gelir cevap
İşin kötü tarafı onlarla da yetinmeyecekler büyük ihtimal
kardeşim net bir şeyler söyletme bana sonra malzeme veriyoruz ama şunun garantisini vereyim bomba işler olacak bomba yarın bir gün burda lan bu adam bize gelir mi diyeceğiniz bir adam da gelebilir bu sessizliğin hayra alamet olmayacağının garantisini vereyim sadece örnek olması açısından veriyorum eski senelerde galatasaray hiç gündemde felan değilken harry kewelli almıştı ona benzer bir açıklama olacak
Yöneticilere pek güvenemiyorum ki abi
1 tane daha hisse satışı yaptık daha yeni
Bizde Mıstafa pektemek kanını akıttı, İyi çocuk Diyerek 1,7 milyon dan 4 Yıllık sözleşme uzatalım Aziz bu işi biliyor profesyonellik tamda bu işte !! İşine yaramayanı koyacaksın kapının önüne !! Buyuk kulüp bu şekilde yönetilir
Eskiden severdim arsenali ama artik sevmiyorum o kadar. Ama wengere de ayri bi uyuzumdur orasi ayri
Bedelli sermaye arttırımından mı bahsediyorsunuz?
ne kötülüğümüzü gördün
hisse satışı yapmadık sanırım sadece sermaye arttırımı baş vurusu yaptık.derneğin şirketten alacağı çok birikti herhalde bedelli sermaye arttırımı ile kapatacaklar şu spor kulüplerinin borsa işi komedi gibi bir şey bu işden bir tek kulüp kazanıyor hissedarlar her zaman zararda
afiyet olsun herkese ben pide kuyruğuna girdim pide kalmadı ya laaaa pidesiz iftar yaptık allah kabul etsin herkesekim gelmiş bakalım glen geliyor galiba nedense sıcak bakmaya başladım bu isme daha iyisini alamıcağmız için
@Çağrı abi @Tolga_ abi Marca Matias için ne diyorsunuz? Takımı bu sezon 45 tane gol atmış 21'i Matiastan gelmiş
pide bitmişşş...
gereken para bulundu yakındır transfer bildirimleri güvenin bana