2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12907971 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Öyle diyorlar alırlarsa 1-2 hafta inzivaya çekilirim  :kop: :kop:
İşin kötü tarafı onlarla da yetinmeyecekler büyük ihtimal :by2:

Çevrimdışı Anıl

Yarın Fernandao ve Şener'i de açıklayacaklarmış..

Çevrimdışı sosyalkartal

Ne zaman gelir cevap :naughty:
kardeşim net bir şeyler söyletme bana sonra malzeme veriyoruz ama şunun garantisini vereyim bomba işler olacak bomba yarın bir gün burda lan bu adam bize gelir mi diyeceğiniz bir adam da gelebilir bu sessizliğin hayra alamet olmayacağının garantisini vereyim sadece örnek olması açısından veriyorum eski senelerde galatasaray hiç gündemde felan değilken harry kewelli almıştı ona benzer bir açıklama olacak
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Renton

İşin kötü tarafı onlarla da yetinmeyecekler büyük ihtimal :by2:
Zaten izliyorum gözlerim kapalı izlemek zevkli.Kjaer,nani,ospina,şener,fernandao bize gelselerdi ne güzel kaleci,stoper,sag bek,sol acık,forvet
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

kardeşim net bir şeyler söyletme bana sonra malzeme veriyoruz ama şunun garantisini vereyim bomba işler olacak bomba yarın bir gün burda lan bu adam bize gelir mi diyeceğiniz bir adam da gelebilir bu sessizliğin hayra alamet olmayacağının garantisini vereyim sadece örnek olması açısından veriyorum eski senelerde galatasaray hiç gündemde felan değilken harry kewelli almıştı ona benzer bir açıklama olacak
Aynen net bilgiye gerek yok  :lol: haydi hayırlısı

Çevrimiçi Necmi

Yöneticilere pek güvenemiyorum ki abi :D
:nerd: ne kötülüğümüzü gördün :evillol:

Çevrimdışı ferdi1903

:naughty: :naughty: hadi hayirlisi  :duman: bekliyoruz

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

1 tane daha hisse satışı yaptık daha yeni
Bedelli sermaye  arttırımından mı  bahsediyorsunuz?

Çevrimdışı murat

:claps: :claps: :claps:
Bizde Mıstafa pektemek kanını akıttı, İyi çocuk Diyerek 1,7 milyon dan 4 Yıllık sözleşme uzatalım :akuma: :akuma:
Aziz bu işi biliyor profesyonellik tamda bu işte !! İşine yaramayanı koyacaksın kapının önüne !! Buyuk kulüp bu şekilde yönetilir :ok:
hiçte büyük kulüp yönetir gibi yönetmiyor katılmıyorum.sen real ,barca- chealsea, gibi takımların böyle bir hamle yaptığını gördünmü? sözleşme yaparlar sonra ya kiralık ya satılık bir şekilde ellerinden çıkarırlar.böyle bedava adam kovmak hiç akıllıca değil.tabi türkiye şartlarında normal.futbolculara ederinin 3 katı para verirsen kime satabilirsin?oyuncuyu getirmek için 3 katı fiyat verirsen oynatamazsında satamazsında.o oyuncuları olmadan bulmak 500 bine oynarken bulmak asıl önemli olan.konop u  4 milyon verip alırsın asıl mesele bunu 500 e oynarken almak sonra satmak.

Çevrimdışı Kadir G.

Eskiden severdim arsenali ama artik sevmiyorum o kadar. Ama wengere de ayri bi uyuzumdur orasi ayri :)

Elediler ya bizi ondandır. :D şaka bir yana arsenali birisi alırsa 5 sene sonra chelsea falan hikaye çok potansiyelli bir kulüp ama o wenger denen adam potansiyeli açığa çıkaramıyor. Stad yapılırken çok düşük bütçeyle fransız 17-18 yaşındaki çocukları topladılar. Neyse lafı uzatmayayım ingiltere sınırları içinde en çok taraftara sahip kulüptür ayrıca.

Çevrimdışı Renton

Bedelli sermaye  arttırımından mı  bahsediyorsunuz?
Aynen 160 milyon tllik hoş onun hepsiyle borç kapatılacak ama belki kullanılabilir

Çevrimiçi Necmi

1 tane daha hisse satışı yaptık daha yeni
hisse satışı yapmadık sanırım sadece sermaye arttırımı baş vurusu yaptık.
derneğin şirketten alacağı çok birikti herhalde bedelli sermaye arttırımı ile kapatacaklar  :evillol:
şu spor kulüplerinin borsa işi komedi gibi bir şey bu işden bir tek kulüp kazanıyor hissedarlar her zaman zararda :D

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hadi inşaAllahhh :You_Rock_Emoticon:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Renton

hisse satışı yapmadık sanırım sadece sermaye arttırımı baş vurusu yaptık.
derneğin şirketten alacağı çok birikti herhalde bedelli sermaye arttırımı ile kapatacaklar  :evillol:
şu spor kulüplerinin borsa işi komedi gibi bir şey bu işden bir tek kulüp kazanıyor hissedarlar her zaman zararda :D
Aynen abi derneğe 80 milyon tl verilecekmiş ama sonuçta hisse satarak sermaye arttırıyorsun hissedarlarada avantaj aslında daha ucuzdan alabiliyorsun kazanıyorlardır herhalde yazık onlarada  :kop:
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 21:49:50 Renton ]

Çevrimdışı Türkay

@Çağrı abi @Tolga_  abi Marca Matias için ne diyorsunuz? Takımı bu sezon 45 tane gol atmış 21'i Matiastan gelmiş
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

afiyet olsun herkese ben pide kuyruğuna girdim pide kalmadı ya laaaa  :kop: :kop:
pidesiz iftar yaptık :D allah kabul etsin herkese

kim gelmiş bakalım glen geliyor galiba nedense sıcak bakmaya başladım bu isme
daha iyisini alamıcağmız için  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

ersin kurnaz abi yazmış britosa teklif varmış bizden bakalım hayırlısı  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Renton

afiyet olsun herkese ben pide kuyruğuna girdim pide kalmadı ya laaaa  :kop: :kop:

İçinden polyanna çıktı  :lol:

Çevrimdışı murat

pide bitmişşş...

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı abi @Tolga_  abi Marca Matias için ne diyorsunuz? Takımı bu sezon 45 tane gol atmış 21'i Matiastan gelmiş
Bugün bir ara yazmıştım bununla ilgili birşeyler.

Bir kanat oyuncusunun 21 gol atması çok iyi olabilir fakat aynı kanat oyuncusu 2 asist yapıyorsa ben şüpheyle yaklaşırım o oyuncuya.

Bu sene patlamış gibi o yüzden çok olumlu bakmıyorum.Sadece alternatif olarak alınabilir ilk 11 için yeterli değil @Türkay

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

pide bitmişşş...
abi pide bitti dediler ezan okundu valla yaa yarın erken çıkacam artık  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı sosyalkartal

gereken para bulundu yakındır transfer bildirimleri güvenin bana :halay:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Tolga

gereken para bulundu yakındır transfer bildirimleri güvenin bana :halay:
Nerden bulundu :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...