2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12908251 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Şenol Güneş'e itiraz ettim. Neredeyse herkes Şenol hoca gelirse yeteneklerimizi parlatır dedi. Şimdi bakıyorum da bu konu kapatıldı gitti. Eğer dediklerinizde ısrarcı ve ümitvar iseniz bu sene kimseden geri kalmadık şu anda. Zira Şenol Hoca 5 tane yeteneğimizi yeni süper transfer gibi sunacaktır. Biraz da bu açıdan bakın, yani bu durumu irdeleyin derim ben. Kim ne kadar verim verebilir. Mesela Olcay'ı parlatırsa Konop a gerek olurmu :money:
:D  zaten bunu diyenleri tek tek liste yapıyorum sezon boyu ıslak odunla döveceğim :bandit:

Çevrimdışı Efe

biz sözleşme uzattık  :evillol: :evillol:
fener alıyoda alıyo bakalım başlarına ne gelecek en ufak bi geriye düşmede ortalık yaakıp yıkılacak fenerde o yüzden abaatmayın feneri biz oturmuş takımız onlardan öndeyiz şenol  hoca bu işi sıkı tutacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetthedum

Kaç gündür yazılanları, özellikle de kaleciler hakkında sallananları okuyorum.

Ama aklım sırrım ermiyor,

Evlere şenlik bir defansımız var, arkasına neto, NOyer koysan ne?

Önce defansı düzelt. Düzgün bir defans yapısının arkasında Tolga,  buffon etkisi gösterir ve yeter. Yılda yiyeceği 1-2 hatalı golü zaten hepsi yiyor.

Önce oyuncu bakalım. Kaleci filan sonraki işler bana göre.

Stoper döngüsüne bakın : toraman, ersan, atınç, miloseviç, franco (gitti sayıyorum)...   arkalarında NOyer olur HEPyer...
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben fenerbahçeyi kıskanıyorum abi, kim ne derse desin. Revizyon dediğin böyle yapılır. Yok şu 2 maç iyi oynuyor kalsın, yok bu derbilerde gol atıyor kalsın, yok bu fenerbahçenin çocuğu kalsın..

Gözünün yaşına bakmadani tak tak kesiyorlar fişi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben fenerbahçeyi kıskanıyorum abi, kim ne derse desin. Revizyon dediğin böyle yapılır. Yok şu 2 maç iyi oynuyor kalsın, yok bu derbilerde gol atıyor kalsın, yok bu fenerbahçenin çocuğu kalsın..

Gözünün yaşına bakmadani tak tak kesiyorlar fişi.
:claps: :claps: :claps:
Bizde Mıstafa pektemek kanını akıttı, İyi çocuk Diyerek 1,7 milyon dan 4 Yıllık sözleşme uzatalım :akuma: :akuma:
Aziz bu işi biliyor profesyonellik tamda bu işte !! İşine yaramayanı koyacaksın kapının önüne !! Buyuk kulüp bu şekilde yönetilir :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı forzatunga

Evet fener süper ya  über hatta.

Krasic, S.Kesimal, Kadlec , M.Topuz  duruyor ama bütün çöplerden kurtulmuşlar vah bizim halimize.Diego, Stoch filan da var daha da hadi onların ne yapacağı belli olmaz.
Egemen'i de çok ararlar ayrıca çöp değil en iyi yerli stoper kendisi hoşunuza gitse de gitmese de.
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 18:44:06 forzatunga ]

Çevrimdışı Tolga

Evet fener süper ya  über hatta.

Krasic, S.Kesimal, Kadlec , M.Topuz  duruyor ama bütün çöplerden kurtulmuşlar vah bizim halimize.Diego, Stoch filan da var daha da hadi onların ne yağacağı belli olmaz.
Egemen'i de çok ararlar ayrıca çöp değil en iyi yerli stoper kendisi hoşunuza gitse de gitmese de.
Egemen nasıl çöp oluyor ben anlamış değilim :D

Elimizdeki tüm stoperlerden iyi buna Bekir'i de katıyorum maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Yapma @Necmi abi Allah Aşkna bari sen yapma :money:
Eğer Dzutsakla temas kurulsaydı 50 yerde haber olurdu , Onlardan kaçsa duyumculardan kaçmaz zaten :bandit:
Konopla Ne zamandan beri görüşüldügunu bile biliyorlar Artık adamlar hiç kimse sızdırmasa Menajerleri sızdırıyor ...
İşin özü Dzutsakla temas kurulsaydı çoktan çıkardı piyasaya :tabe:

Çevrimdışı MumbLe

Çevrimiçi Necmi

Yapma @Necmi abi Allah Aşkna bari sen yapma :money:
Eğer Dzutsakla temas kurulsaydı 50 yerde haber olurdu , Onlardan kaçsa duyumculardan kaçmaz zaten :bandit:
Konopla Ne zamandan beri görüşüldügunu bile biliyorlar Artık adamlar hiç kimse sızdırmasa Menajerleri sızdırıyor ...
İşin özü Dzutsakla temas kurulsaydı çoktan çıkardı piyasaya :tabe:
sosada oparede milosevicde çıktığı gibi değilmi  :D

Ba Gitmek istiyorsa elimizi çabuk tutalım , Hemen A.paranenseye 5 milyon $ ı yatırıp Fernandaoyu alalım :bandit:
Sonra çok kafamızı :s20: :s20: :s20: vururuz

Sen bişeyler biliyorsun :D @Necmi abi

Çevrimiçi Samet Ç

Ba Gitmek istiyorsa elimizi çabuk tutalım , Hemen A.paranenseye 5 milyon $ ı yatırıp Fernandaoyu alalım :bandit:
Ya ne Fernandao'su ne 5 milyon doları arkadaş olmaz o iş olmaz bizde iş yapmaz. Luiz Adriano varken gidiyorsunuz Fernandao Mitroğlu gibi kazmaları dillendiriyorsunuz.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Şener ile ilgili herkes çok istekli ama benim ciddi kaygılarım var nedense. 2.bir gökhan süzen vakası olmasın arkadaşlar. O zaman da iyi hatırlıyorum herkes gelsin diye geceleri bekliyordu sonuç fiyasko oldu. Şener büyük bir takımı kaldıracak kalitede mi? Bence büyük muamma
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Ya ne Fernandao'su ne 5 milyon doları arkadaş olmaz o iş olmaz bizde iş yapmaz. Luiz Adriano varken gidiyorsunuz Fernandao Mitroğlu gibi kazmaları dillendiriyorsunuz.
Mitrougluyu Fener alıyormuş , İnş alırlar :D
Bizde fernandaoyu alırız :bandit: Çok da güzel iş yapar...
Napalım Ba satılrsa ??? Cenkle pektemekle sezon biter mi ??

Çevrimdışı Anıl

İkisi de ligde iş yapar abi :)

Şener ile ilgili herkes çok istekli ama benim ciddi kaygılarım var nedense. 2.bir gökhan süzen vakası olmasın arkadaşlar. O zaman da iyi hatırlıyorum herkes gelsin diye geceleri bekliyordu sonuç fiyasko oldu. Şener büyük bir takımı kaldıracak kalitede mi? Bence büyük muamma
Açık söyleyeyim ben hiç beğenmiyorum Şeneri :money:

Çevrimdışı Tolga

Napalım Ba satılrsa ??? Cenkle pektemekle sezon biter mi ??
Onlar Fernandao'yu aldılar zaten ama yanına ondan daha iyisini almak için uğraşıyorlar :)

Webo'yu gönderdiler sonra da Emenike'yi de satacaklar.

Çevrimiçi Samet Ç

Fernandao'ya uygun oyun sistemimiz yok o adamı alacaksan kanatların ve kanat beklerin sağdan soldan içeri orta yağdıracak bizde içeriye orta atan tek adam Töre. Bize Mitroğlu veya Fernandao tarzı adamlar gelsin Demba'dan sonra maksimum atacağı gol 13-14 net söylüyorum. Bu takımdan eğer Demba gidecekse en uygun forvet tipi Adriano'dur.

Onlar Fernandao'yu aldılar zaten ama yanına ondan daha iyisini almak için uğraşıyorlar :)

Webo'yu gönderdiler sonra da Emenike'yi de satacaklar.
Resmi olarak açıklanmadıkça , Paranenseye 5 milyon $ yatırılmadıkça aldılar diyemeyiz :tabe:

Fernandao'ya uygun oyun sistemimiz yok o adamı alacaksan kanatların ve kanat beklerin sağdan soldan içeri orta yağdıracak bizde içeriye orta atan tek adam Töre. Bize Mitroğlu veya Fernandao tarzı adamlar gelsin Demba'dan sonra maksimum atacağı gol 13-14 net söylüyorum. Bu takımdan eğer Demba gidecekse en uygun forvet tipi Adriano'dur.
Bu yönetim alabilir mi Luis Adrianoyu ?? Yada Adriano bize gelirmi ? Sorun bu zaten..

Çevrimdışı Tolga

Resmi olarak açıklanmadıkça , Paranenseye 5 milyon $ yatırılmadıkça aldılar diyemeyiz :tabe:
Tamam da alacaklar işte onu demek istiyorum :)

Çevrimdışı Renton

Sosayla milosevici gelmelerinden 1 er ay once duymustum ilgilenildigini
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Samet Ç

İkisi de ligde iş yapar abi :)
Siz direk adama odaklanıyorsunuz ben oyun sistemimizden bahsediyorum. Mesela bir kısım taraftar Fernandao Bursa'da 22 gol attı bizde 30 atar diyor imkansız 15 golü görsün öpsün başına koysun. Bursa hücumda kanatları etkin kullanıyor bekleri de aynı şekilde bizde bek katkısı denen bir şey yok bu senede olmayacak kanatta da orta açabilen bir tane adamımız var o da Töre Olcay'da o yetenek yok zaten Olcay açık oyuncusu değil.
[ Son Düzenleme: 18 Haziran 2015, 19:08:52 Samet Ç ]