2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12919577 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

demba ba:"Ancak Türkiye Ligi'ndeki futbol kalitesi İngiltere'nin çok altında. Bu durum bir sır değil. Geçen sezon başında Chelsea'den ayrılmak benim için çok iyi bir karar değildi ama hayatta böyle şeyler oluyor. Henüz 30 yaşındayım ve kariyerimin en verimli dönemini yaşıyorum. Yeniden Premier Lig'e dönebilirim. İngiltere'den benimle ilgilenen kulüpler olduğunu biliyorum ve tekliflere açığım. Önümüzdeki günlerin neler getireceğini kimse bilemez"

Epl ye  bakıyorum londra derbileri , kuzey londra derbisi ,merseyside derbisi, manchester derbileri ortalık derbi kaynıyor kim ne derse desin futbolu güzelleştiren derbiler bana göre ,bizde de süper ligde rekabeti arttırmak istiyorlarsa bir yolunu bulup Göztepe-Karşıyaka , Kocaeli-Sakarya-Bursa , Samsun-Trabzon,Ankaragücü-Gençler  derbilerini  izlettirmeleri lazım.
Ek olarak Adana - Adanademir derbiside eklenebilir buna @ahmetx abi
Ayrıca Kayseri , Kasımpaşa , Başakşehir , Osmanlspor gibi TARAFTARI olmayan takımlar yerine , Adama Demirspor, Göztepe , Kocaeli , Samsun , Karşıyaka , Sevmesemde Ankaragücü gibi Çok iyi taraftar Desteği olan takımlar yer almalı süper ligde , Buda kaliteyi artırır ...
Boş tribünler yerine dolu tribünler olmalı diyorsak bu takımlar superligde Olmalı :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Renton

Şu an kandırılmaya ihtiyacım var duyum lazım  :kop: :kop:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

ismaille sözleşme uzatsınlar o adam gidene kadar bir daha kartal yuvası önünden geçersem adam değilim.
Niye düzgün çocuk bence  :tabe:

Çevrimdışı Alper1903

Şu an kandırılmaya ihtiyacım var duyum lazım  :kop: :kop:

Yehven!   :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Ek olarak Adana - Adanademir derbiside eklenebilir buna @ahmetx abi
Ayrıca Kayseri , Kasımpaşa , Başakşehir , Osmanlspor gibi TARAFTARI olmayan takımlar yerine , Adama Demirspor, Göztepe , Kocaeli , Samsun , Karşıyaka , Sevmesemde Ankaragücü gibi Çok iyi taraftar Desteği olan takımlar yer almalı süper ligde , Buda kaliteyi artırır ...
Boş tribünler yerine dolu tribünler olmalı diyorsak bu takımlar superligde Olmalı :tabe:
yazmıştım düzeltme yaparken Adana derbilerini yazmayı unutmuşum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı MumbLe

İnanılır gibi değil, taraftarın gördüklerini akıl edebildiklerini koca kulüp nasıl akıl edemiyor anlamıyorum. Konoplyanka peşinde koşup duruyorlar ve eminim ki bu tranfer olmayacak sonra aranıcaz kimi alalım diye. Dzsudzsak falan diyoruz ama bu yönetim de bunu düşünecek kapasite olduğunu sanmıyorum. Ben de Vitinho'yu çok istemiştim keşke para olsa da alabilsek ama daha free oyuncu alamıyoruz  :evillol:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tribun Dergi ‏@tribundergi  13 sn.14 saniye önce Türkiye
Burak Yılmaz:Galatasaraylı olarak anılmak istiyorum

Ne olarak anıldığı belli , ne yapsa silemez . Elalemin İngiliz hakemi bile biliyor  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağrı

Tribun Dergi ‏@tribundergi  13 sn.14 saniye önce Türkiye
Burak Yılmaz:Galatasaraylı olarak anılmak istiyorum

Tamam işte bizde eyyamcı diye anıyoruz nerdeyse aynı şey :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Badem tom de sutter zu bursaspor

Badem tom de sutter zu bursaspor
Bursa için iyi transfer olur :bandit:

Çevrimdışı Anıl

Tamam işte bizde eyyamcı diye anıyoruz nerdeyse aynı şey :D
Eyyamcı mı Burak için iltifat olur o :D

Çevrimdışı ahmetx

Fener Netoyu istiyormuş fesubhanallah .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Anıl

RÜZGAR SAĞNAK ‏@ruzgarsagnak 5 dk.5 dakika önce

Bitti.

Hayırlı olsun :)

Çevrimdışı Çağrı

Geçen sezon başında Chelsea'den ayrılmak benim için çok iyi bir karar değildi ama hayatta böyle şeyler oluyor.

Yalnız Ba'dan çıktıysa bu söz bu ağır bir söz koparmış ipleri.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Fener Netoyu istiyormuş fesubhanallah .
:bandit: :bandit: :bandit:
Bizim Tolga mız var abi , Tolga zengini 10 ten Neto ya değişmem :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı yigitcan1903

Bitti.

Şaşkaza başkan olur da böyle yaparsa döverler

Çevrimdışı Anıl

Şaşkaza başkan olur da böyle yaparsa döverler
Konudışı yapmak gibi olmasın başkanlık için Hasan Arat-Sabancı işbirliği diyolar :D

Bitti.

Konoplynka zu Beşiktaş ?????

Çevrimdışı Çağrı

Bugün yeni giriş yapanlar 2-3 sayfa önce yaptığım uyarı okuyup öyle yorum bıraksınlar lütfen.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Konoplynka zu Beşiktaş ?????
Kim olduğunu da bilmiyorum olumlu mu olumsuz mu onu da bilmiyorum ama bitmiş :evillol:

Çevrimdışı FARUK

Bitti.

radyosporda konuktu ya yayın bitti :)

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı Anıl

radyosporda konuktu ya yayın bitti :)
Yayin bitti  :ok:
Herkes altına konoplyanka falan yazınca transfer sandım :ebebe: :ebebe: