2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12920583 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Michel Vorm gecen sezon cok kez sans bulamadigindan dolayi mutsuz oldugunu soylemisti. Lloris'in yedegi, ama Swansea ve Utrecht'de cok iyi kaleciydi.

Avrupa Sampiyonasindan dolayi bu sezon sans bulup turnuvaya gitmek isteyecektir. Spurs'e kiralik teklifi yollasak bence gelir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

bişeyi merak ediyorum geçen sene demba ba söylenti halindeyken ne düşünüyodun

Aynen böyle düşünüyordum. Alamayız diyordum, yine ba derler babayı alırız diyordum yanılttılar beni.

Ama sonra mottanın bonservisini alıp, devre arası opare gibi vasataltı adamı alıp normale döndürdüler sağolsunlar.  :lol:

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

1.5 senedir sag bek ariyoruz ve arayis hala sonuclanmis degil. Sezonun bittigi gun aciklanmasi lazimdi, boyle plansizlik olmaz.

Ba, Tore, Sosa vs satilirlarsa daha iyilerinin alinabilecegine hic inanmiyorum maalesef. Su dakikadan sonra bu oyuncular gonderilmeden yapilacak 3 transfere raziyim. (kiralik veya free stoper ve sag bek + takasla Babel)
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Fatih Berker

gs Kono'da atağa geçmiş bize gelmez artık ihtimal varsa bile gsye gider.

Çevrimdışı Baba1903

Aynen böyle düşünüyordum. Alamayız diyordum, yine ba derler babayı alırız diyordum yanılttılar beni.

Ama sonra mottanın bonservisini alıp, devre arası opare gibi vasataltı adamı alıp normale döndürdüler sağolsunlar.  :lol:
Abi bu seferlikte sadece Neto-Johnson-Skrtel-Toloi-Konoplyanka istiyoruz ya çok mu :D

Çevrimdışı Ergin1903

Sırf konop mevzusu için demiyorum. Girsinler ben konop'ta nedense umutluyum. Bizim en büyük düşmanımız gsdir.  Bu lanet olasi takim taraflari bizi kardes takim gibi görmeye calisip alttan bizi hep küçük görür. Serefli ikinciliklerimize sebep olan sikeci bir takimdir.

Çevrimdışı atalay

Seni arar olduk. Hale bak!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Abi bu seferlikte sadece Neto-Johnson-Skrtel-Toloi-Konoplyanka istiyoruz ya çok mu :D

İşte sıkıntı bu.

Konoplyanka ile kandırılıyoruz, babel alınınca tükaka oluyor.

Yok efendim Skrtel alınacak diye birileri birşey uyduruyor, yazıyor.. Toloi beğenmiyoruz, başka kim gelse yetersiz olacak gözüyle bakıyoruz.

Yahu bu sağ bek sorunu kaç sezondur var? söyleyin bana.

Maxi ile uğraştılar güya, kalkıp portonun b takımının bekini aldılar sakat adamı getirdiler.

Şimdi ben bunları görünce gerçekten şenere babele hatta civelliye ok diyorum.

Ba yı nasıl aldık inanın şaşkınım.

Çevrimdışı Kadir G.

gs Kono'da atağa geçmiş bize gelmez artık ihtimal varsa bile gsye gider.

Ne alakası var kendi kendinize kuruyorsunuz.

Çevrimdışı Fatih Berker

Ne alakası var kendi kendinize kuruyorsunuz.
CL handikapları var.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Gs Kono için devreye girmiş böylece bizim şansımız kalmamıştır.

Çevrimdışı Kadir G.

CL handikapları var.

Cl ye gitmek isterse sevillaya gider adamların 1.9 unu mu kabul edecek 3.25 varken. Ortalığı karıştıryorsunuz.

Çevrimiçi Mehmet57

Gs'in Konoplyanka transferinde asla ciddi rakip olabileceklerini dusunmuyorum.

SL'e gidecek takim Melo'nun yerini Jem Karacan ve Bilal Kisa ile doldurmaya calisiyorsa, onlarda Konoplyanka'yi getirecek vizyon ve para yoktur.

Burda inanılmaz Skrtel-Kono-Babel-Britos-Glen muhabbetleri dönüyor.
Bu yönetim varken nasıl bu kadar tutkulu transfer konuşabiliyorsunuz?Şu yazılanların %95'ini alamayız.
Bu sene transfer yapılmasın istiyorum.Seneye hedef ilk 5 olmalı yaptığımız tasarrufla gelecek sezonda yaparız transferleri.Geçen sene Fb'nin yaptığı gibi.

Çevrimdışı Türkay

Taraftar gibi taraftar.

Geçen sene kombine alan 55 bin Borussia #Dortmund taraftarının 54 bin 907'si kombinelerini yeniledi.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi murat

neto

serdar      skrtel     britos  tosiç
                            ( toloi)
                    atiba

sosa     tolgay    konop

gökhan       
          (olcay)        demba
          (kerim)

sağbek söylenilen isimlerse serdar kalsın .
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 22:39:31 MURAT ]

Gs'in Konoplyanka transferinde asla ciddi rakip olabileceklerini dusunmuyorum.

SL'e gidecek takim Melo'nun yerini Jem Karacan ve Bilal Kisa ile doldurmaya calisiyorsa, onlarda Konoplyanka'yi getirecek vizyon ve para yoktur.
Biz de çok var ya sanki:)

Gs için işine girerse ŞL'ye gideceklerini de düşünürsek her türlü önümüzde olurlar.

Çevrimdışı Türkay

neto

( toloi)
                    atiba

sosa     tolgay    konop

gökhan       demba 
          (olcay)
          (kerim)

Aynen Glen'e 2 vereceğimize Serdar kalsın boşuna para vermeyelim.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Baba1903

neto

( toloi)
                    atiba

sosa     tolgay    konop

gökhan       demba 
          (olcay)
          (kerim)

Bu kadroda Serdar yerine Miguel Lopes ve Atiba yerine Veli olsun kabulümdür.Abi Veli olmayınca son maçlarda ne hale duştuk görmediniz mi ya

Çevrimdışı Kadir G.

Biz de çok var ya sanki:)

Gs için işine girerse ŞL'ye gideceklerini de düşünürsek her türlü önümüzde olurlar.

Ciddi misin şu yazdığında diyorum ki adamlar 1.9 vermiş sen 3.25 vermişsin enayi mi bu oyuncu arada 1.5 milyona yakın fark var niye tercih etmesin seni. Cl hayaliyle yanıyorsa sevillaya gider 3 yıl oynasa 2 avrupa kupası garanti niye gs ye gitsin. Adamlar maliyetli diye meloyu gönderip readingde 8 maça çıkabilmiş oyuncuyu aldılar. De jonga teklif verecekler menajeri peşini bıraksın diye tonla ağır istekler sunacak görürsünüz.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Abi fernandeste hata yaptı ama yerine daha iyisi sosayı aldı ama bayı satarsa yerine daha iyisini alma ihtimali yok
Sosa mı fernandes'ten daha iyi :) güldürmeyin hocam Allah aşkına sosa geçen senenin balonudur bizim adımıza. Oyuna direk etki ettiği 5 maç yoktur fernandes en kötü zamanında bile sezonda 10 maça banko etki etmiştir ki fernandes sosa'dan fizik yetenek oyun zekası her alanda daha üstündür. Karakteri sorunluydu orası ayrı
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sosa mı fernandes'ten daha iyi :) güldürmeyin hocam Allah aşkına sosa geçen senenin balonudur bizim adımıza. Oyuna direk etki ettiği 5 maç yoktur fernandes en kötü zamanında bile sezonda 10 maça banko etki etmiştir ki fernandes sosa'dan fizik yetenek oyun zekası her alanda daha üstündür. Karakteri sorunluydu orası ayrı

:bansign: :bansign: :bansign:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

:ebebe:

Çevrimiçi murat

Bu kadroda Serdar yerine Miguel Lopes ve Atiba yerine Veli olsun kabulümdür.Abi Veli olmayınca son maçlarda ne hale duştuk görmediniz mi ya
veli olsunda vodafone arenadada çift ön libero ile oynanmazki.biraz oyunu önde oynamayı öğrenmeliyiz.tolgayında biraz daha kaleye yakın oynaması lazım.adam geçebiliyor geçince şutu da var pasıda.bence çok kanatlardan oynuyoruz içeride tek adam var.biraz ceza sahası dışından şut ve pas kovalamalıyız.gökhan veya olcayıda içeri sızacak şekilde oynatmalıyız.

Çevrimdışı Anıl

Tövbe bismillah :o_o: