2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12912993 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Biz eğer son tercihsek zaten gelmesin gerek yok
Tabiiki son tercihiz.Para gücüyle  almaya  çalışıyoruz.

Çevrimdışı talha

Ya arkadaş bıraksınlar şu adamı Dudak elden gidiyor hem de Hertha Berlin'e kaptıracaz. Dudak demek 2.5M maksimum demek. Getirin şunu ne Konop'u Allah aşkına.  :s20:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ozan E.

Sol önden önce stoper ve kaleci daha onemli bence. Biz atamadigimiz icin sorun yasamadik ki. Gelen pozisyonlari yuksek oranla yedigimiz icin sampiyonluktan koptuk. Muslera gsye sampiyonlugu getirdi.

Çevrimdışı atalay

Bu Kara oğlana mı kalacağız.  :dontknow:

Çevrimdışı JoseDemba

Yanlız Konopu gs alırsa inanılmaz üzülürüm okadar uğraşılmış basına sızmadan alınsaydı keşke yada vazgeçip diğer isimlere yönelseydik o kadar uğraşıpda gs alırsa çok fena sinirlenir ve üzülürüm
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Ozan E.

Babel Liverpool'dan geliyor olsaydi eminim yildiz transfer gozuyle bakilacakti. Kasimpasadan gelince sevilmiyor :) daha uyguna alabiliriz ve daha cok katki verebilir. Bunu kimse bilemez.

Çevrimdışı Ergin1903

babel bile süpheli :s20:

Çevrimdışı Anıl

Yanlız Konopu gs alırsa inanılmaz üzülürüm okadar uğraşılmış basına sızmadan alınsaydı keşke yada vazgeçip diğer isimlere yönelseydik o kadar uğraşıpda gs alırsa çok fena sinirlenir ve üzülürüm
Daha önceden gitse yapacak birşey yoktu ama bugün başkan çıkıp 3 kere izledim, babasını getirdik falan dedikten sonra Fener ya da Gsye kaptırırsak başkan bıraksın bu işi.

Çevrimdışı atalay

Babel Liverpool'dan geliyor olsaydi eminim yildiz transfer gozuyle bakilacakti. Kasimpasadan gelince sevilmiyor :) daha uyguna alabiliriz ve daha cok katki verebilir. Bunu kimse bilemez.

Genelleme yapma. Benim için öyle bir algı yok. Babel'i Ajax'tan beri izliyorum.

Danny, Konoplyanka, Dzsudzsak derken Babel'i istemem.

Hoffenheim kariyerini bilen hiç kimse Babel'i istemez.

Çevrimdışı sosyalkartal

o konop buraya gelecek  :steamed:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Ergin1903

SosyalKArtal yeni bir duyum yok mu  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kardeşim bunu koysunlar sol öne konoplynka eger o kadar para alacaksa o paralar saglam demir gibi stoperlere verilmeli babel olcay yeter sol onde sağ kerim gokhan yeterli defans ve kaleye ağırlık vermek gerek eğer video ya bakıp topçu beğenenler ve babeli begenmeyenler varsa hikaye anlatmasinlar diniprodan gelse ağzının suyu akar milletin

Babel gelecekse defans hattını sağlam kurmamiz gerek

Çevrimdışı sosyalkartal

SosyalKArtal yeni bir duyum yok mu  :D
gel gel duyumcu babaya gel seç bi güvercin duyumunu söyleyeyim  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı atalay

Kardeşim bunu koysunlar sol öne konoplynka eger o kadar para alacaksa o paralar saglam demir gibi stoperlere verilmeli babel olcay yeter sol onde sağ kerim gokhan yeterli defans ve kaleye ağırlık vermek gerek eğer video ya bakıp topçu beğenenler ve babeli begenmeyenler varsa hikaye anlatmasinlar diniprodan gelse ağzının suyu akar milletin

Babel gelecekse defans hattını sağlam kurmamiz gerek

Lafın bana ise Babel'i 10 yıldır izliyorum.

Nereden geldiğinin bir önemi yok; benim için.

Videoyu izleyin diye paylaştım.

Çevrimdışı Ergin1903

gel gel duyumcu babaya gel seç bi güvercin duyumunu söyleyeyim  :kop:

Ahaha senin umudunda bir eksilme olmadigini görüyorum hadi hayirlisi :D

Çevrimdışı Ozan E.

Genelleme yapma. Benim için öyle bir algı yok. Babel'i Ajax'tan beri izliyorum.

Danny, Konoplyanka, Dzsudzsak derken Babel'i istemem.

Hoffenheim kariyerini bilen hiç kimse Babel'i istemez.
Konoplyanka cikista olan bir oyuncu bizi kullanip fiyatini yukseltiyor da olabilir. Saydigin oyuncularin katki verecekleri garantisi yok. Herkesin algisi farklidir tabii ki.

Çevrimdışı sosyalkartal

Ahaha senin umudunda bir eksilme olmadigini görüyorum hadi hayirlisi :D
ba seçti katarı
fikret orman gördü parayı
Konop çoktan gelmiş
Eksik kalmış bir tek kabı  :lol:

Çevrimdışı atalay

Konoplyanka cikista olan bir oyuncu bizi kullanip fiyatini yukseltiyor da olabilir. Saydigin oyuncularin katki verecekleri garantisi yok. Herkesin algisi farklidir tabii ki.

Hiçbir şeyin garantisi yok. İnsana yatırım yapıyorsun en nihayetinde. Lakin isme göre değil oyuncu profiline göre diyorum. Bizim ihtiyacımız Danny Miguel'di olmadı. Babel ne verir bilmem ama ihtiyacımız olan oyuncu profili değil.
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 21:06:51 atalay ]

Çevrimdışı Ergin1903

ba seçti katarı
fikret orman gördü parayı
Konop çoktan gelmiş
Eksik kalmış bir tek kabı  :lol:

oo Ba da sectiyse süper oldu  :)Gelsin o zaman Skertel :ishock:

Çevrimdışı Ozan E.

Hiçbir şeyin garantisi yok. İnsana yatırım yapıyorsun en nihayetinde. Lakin isme göre değil oyuncu profiline göre diyorum. Bizim ihtiyacımız Danny Miguel'di olmadı. Babel ne verir bilmem am ihtiyacımız olan oyuncu profili değil.
Danny kesinlikle guzel olacakti. Sol aciktan once iyi bir stoper ve kaleci ihtiyaclarimiz var bence. Gokhan Tore gidecekse kanat oyuncusu elzem.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Daha önceden gitse yapacak birşey yoktu ama bugün başkan çıkıp 3 kere izledim, babasını getirdik falan dedikten sonra Fener ya da Gsye kaptırırsak başkan bıraksın bu işi.

Ulan istifa nedeni haa :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Ba ciddi ciddi gidiyor gibi :by2:

Çevrimdışı Ozan E.

Ba ciddi ciddi gidiyor gibi :by2:
Son yillarda sahip oldugumuz en iyi forvetti

Çevrimiçi Samet Ç

West Bromwich ve West Ham, Beşiktaşlı Demba Ba'yı transfer listesine aldı (The Times)

Çevrimdışı sosyalkartal

Kulubümüz oyuncularından demba ba 14 mil euro bonservis bedeli karşılığında al saad sc ye verilmiştir kendisine emekleri için teşekkür eder yeni takımında başarılar dileriz
nası oldu  :lol: türkish ev yapımı kap  :kop: