2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897827 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ayayhan

gundemimizde

1- nyom
2- marco matias var

bu isimler nasıl uyarmı bize araştırın bakalım

Çevrimdışı Çağrı

galatasarayda talip oldu işler kızıştı vadettikleri ücreti teminatlandıramadılar yoksa dün galatasaraydaydı oyuncu  ahmet nur cebi özel olarak ilgileniyor transfer için imza için teminat isteniyor tek sorun bu teminat gösterilir gösterilmez bu iş bitecek istediği yıllık ücret arttı kono klübe 2 gün süre verdi yoksa başka takıma giderim diyor

Teminat veremeyiz. Teminat veremediğimiz için kaçırdıklarımızı yazsam ben buraya ağlar millet.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Eskişehire demirören ve hakemler mi yeniliyor?

ayhan yanlış konusuyorda seninki de çok alakasız olmuş kardeşim :)

Çevrimdışı kaanzor

Aynen öyle kimse yapamaz, yapana da burada asla izin vermedik.

Burada (Hakaret Yasak), Fikocu hatta FO bile gördüğümüzde uyardık bu yorumumu çıkar bir sürü bu uyarıyı alan sizin deyiminizle ''çocuk ya da veled'' doğrular. Ki onlar bana göre çocuk değil.

Çocukluk 30 yaşını devirmekle biten bir dönem değil. Kaldı ki o kongrede çıkanların çoğu da 30 yaş üstüydü. Bir yandan Demirören'e de hakaret edilemez diyorsunuz ki haklısınız bir yandan da bu yeni nesil arkadaşlara Demirören'in evrilttiği gerçek Beşiktaş
taraftarı olmama sıfatını yapıştırıyorsunuz bunu da bir değerlendirin.

Ben kimim ki herhangi birinin Beşiktaşlılığını sorgulayayayım. Herkes gerçek Beşiktaş taraftarıdır. Sadece nasıl taraftar oldukları konusunda yorumum ve düşüncemdir bu. Başkana (Hakaret Yasak) diyende elini ayağını öpen de elbet benim kadar ruh taşır kalbinde.

Tamda üzerine bastın çocukluk yaşla olmaz onlar kongre çocuklarıydı mesela. Yapmaları gereken neydi dersen de önce 3 5 kongre bir ortama hareketlere tavırlara bakmak ona göre olgunlaşıp öyle söz almaktı. Yine söylüyorum dediklerim sadece benim fikrimdir isteyen kaale alır isteyen almaz.
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 16:41:38 Çağrı ]
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Anıl

Bakın abiler, kardeşlerim ben 20 yaşındayım. Sadece 2 yazıyla iki şampiyonluk gördüm ve hâlâ görmüş oldugunuz gibi Besiktasliyim. Ben mi sevinmek için sevdimci oluyorum bu ortamda. Sen benden daha büyük olunca daha mi büyük Beşiktaşli oluyorsun da ben demirorenle büyümüş yeni yetme cildirt bizi baskanci velet oluyorum. Biraz sozlerinize dikkat edin abilerim bir kere düşünmek yetmiyorsa 10 kere düşünüp yazin gerekirse. Burada sen de bjklisin ben de, sen de bu kulübün iyiliğini istersin ben de. Eleştiriyor isek bi şeyleri bu kulüp daha iyi olsun diye dün yapılan hatalar yarın yapılmasın diye dün verilen sözler bugün unutulmasin diye. Buradaki ortamı twitterdaki isimsiz hesaplarla karıştırmayın lütfen. Hepimizin adi sani belli. Bi eleştiri yapiyorsak da yapılan yanlışlarla ilgili yapıyoruz ve asla iftira atmiyoruz kimseye. Diyorsunuz ki eleştiriyorsaniz üslubuna uygun yapın bunu. Tabii ki haklısınız bjk baskaninin makamina edepsizlik yapana herkesten önce biz karşı çıkarız. Burada önce kendi şahsım adına aynı zamanda diğer arkadaşlarım adına ne saygisizligimizi gördünüz de bu eleştiriyi yoneltiyorsunuz bize. Eleştiri daha iyi için daima şarttır. Eğer bunu kaldiramiyorsaniz okumazsiniz cevap vermezsiniz olur biter. Bu kimseye saygısızlık yapma hakkını vermez sizlere.

Edit:imla

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaşım 17. Gerisine aynen katılıyorum :)

Çevrimdışı ayayhan

gençleştirdi  ya çok zor değil bu

git bak takımların yaş ortalamasını

çok zor degil

Çevrimiçi Samet Ç

galatasarayda talip oldu işler kızıştı vadettikleri ücreti teminatlandıramadılar yoksa dün galatasaraydaydı oyuncu  ahmet nur cebi özel olarak ilgileniyor transfer için imza için teminat isteniyor tek sorun bu teminat gösterilir gösterilmez bu iş bitecek istediği yıllık ücret arttı kono klübe 2 gün süre verdi yoksa başka takıma giderim diyor
abi basketde murphy'e teminat vermiyoruz adam elden kaçmak üzere konoplyankaya mı teminat vereceğiz.

Çevrimdışı Kadir G.

Teminata kaldıysak geçmiş olsun diyebiliriz.

Çevrimdışı ayayhan

bazı arkaşlara demiörenci demem dokunmuş

Beşiktaş başkanına her türlü ismi takıp aklınca dalga gecen herkese bu seviyede cevap veririm

başkanın kim olduğu önemli değil

başkan Demirören bile olsa o saygıyı beklerim

Çevrimdışı Tolga

Konoplyanka işi teminata kaldıysa zaten gerçekleşmez fazla konuşmaya gerek yok. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

ya boşuna transfere yormayın kafanızı ,

başkan ORMANI istifa ettirirsek her sene şampiyonuz,
o geldi 3 senedir şampiyonluklarımız durdu

:)))))
Hocam bu mantik cok yanlis ben bu tarz uslubu kabul etmiyorum kendi adima.

Mesele fikret orman kalsin ,fikret orman gitsin meselesi degil.1 sene daha gorev suresi var.insallah sampiyon oluruz da uzun süre istikrarli basarili bir kulubumuz olur o da baskan olarak kalir.

Ama bazi gercekler var ki 3 senedir hentbol haric hicbir branşta basarimiz yok basariyi gectim takimlarimiz küme bile dusuyor.

Futbolda hi bir kupada 3 senedir ceyrek finalimiz dahi yok.3. Luk koltugundan kombine aldik.durumlar boyleyken fikret orman in cok da iyi yönettiğini soylemek hayalcilik olur.yanlis isler yapti ve yapiyor herkesin istegi bunlari duzeltmesi.

Fikret ormanin iyi niyeti,Besiktasliligi tartışılmaz. Ama her sey de iyi niyet degildir.dedigim gibi başkanın hatalarını tekrarlamayip daha olgun ,daha profesyonel ,daha az hata yapan ve daha basariya yakin projeler ureten bir yönetimle yönetmesi hepimiz icin daha hayirli olacaktir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Ben kimim ki herhangi birinin Beşiktaşlılığını sorgulayayayım. Herkes gerçek Beşiktaş taraftarıdır. Sadece nasıl taraftar oldukları konusunda yorumum ve düşüncemdir bu. Başkana (Hakaret Yasak) diyende elini ayağını öpen de elbet benim kadar ruh taşır kalbinde.

Tamda üzerine bastın çocukluk yaşla olmaz onlar kongre çocuklarıydı mesela. Yapmaları gereken neydi dersen de önce 3 5 kongre bir ortama hareketlere tavırlara bakmak ona göre olgunlaşıp öyle söz almaktı. Yine söylüyorum dediklerim sadece benim fikrimdir isteyen kaale alır isteyen almaz.

Buradaki ortam herkesin düşüncelerini kaale alıp değerlendirmek üzeirne kurulu. Biz en çok buna önem verdik burayı yapılandırırken. 17 yaşında olan da 45 yaşında olan da.

Tamamen objektif söylüyorum ben 30 yaş üstü hatta 40 yaş üstü üyelerin 23 yaş altı üyelere çok daha uslüpsüz yazdığına şahit oldum ve uyardım şimdiye dek.

Üstelik 23 yaş altı olanlar olgunlukla karşılayıp kendine çeki düzen verirken 30 yaş üstülerden küfür yediğim oldu sana mı düştü benim adamlığımı sorgulamak diye.

O yüzden tepki gösterdim yeni nesil veled kavramına.

Kongre konusuna hak veriyorum benim masaya oturup yemek yemeyeceğim kafası dumanlı adamlar konuştu orada çoğunu da tanırım. Ama oradaki durumu buraya taşımamalısınız.

Biz burada herkes elinden geldiği kadar Beşiktaşlılığı öğretiyoruz küçüklerimize.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaş başkanına her türlü ismi takıp aklınca dalga gecen herkese bu seviyede cevap veririm

Beşiktaş başkanına hangi lakabın takıldığını gördünüz burada şimdiye dek?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ne tür bir isim takmışız onu da söyleseydiniz keşke.

Zaten BJK Kulübü Başkanı'na böyle bir isim takılmasına da müsade edilmez burada.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Boşuna demiyorum başkan muhabbetini uzatmayın diye. Saçma sapan hal almış.

Çevrimdışı Çağrı

gençleştirdi  ya çok zor değil bu

git bak takımların yaş ortalamasını

çok zor degil

Gerçekleri söyleyeyim mi? @ayayhan

Bu sene şampiyon olan Galatasaray'ın yaş ortalaması 28

Beşiktaş'ın yaş ortalaması 27

istediğin yerden bakıp doğrulayabilirsin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sosyalkartal

kononun menajeri çok ikili oynuyor ama konoplanka çok dürüst davranıyor galatasaraya imza atabilirdim ama taraftarlarınızı hayal kırıklığına uğratmak istemem demesi kaynak arama çabalarına yöneltti bugün vodafonela görüşme yapılacak
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Abdullah

Abi ne zaman ne dedik Fikret başkana. Bilmiyorum farkında mısın da şu an açık net şekilde iftira atıyorsun bizlere. Neden elestirdigimiz konulara deginmiyorsun bu konuda bir savunma bir yorum getirmiyorsun da farklı yerlere çekiyorsun olayı. Tamam biz yeni yetmeyiz tamam biz demirorenciyiz de bu Beşiktaş'ın hali ne olacak be abi biraz da ona bir şeyler desen ya.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

kononun menajeri çok ikili oynuyor ama konoplanka çok dürüst davranıyor galatasaraya imza atabilirdim ama taraftarlarınızı hayal kırıklığına uğratmak istemem demesi kaynak arama çabalarına yöneltti bugün vodafonela görüşme yapılacak

Yalnız bir şey daha söyleyeyim.

Bizim teminat gösteremediğimiz yerde Galatasaray hiç teminat gösteremez şuan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Kim daha Beşiktaşlı onu konuşacaksak o mantıkla burdaki benden yaş olarak büyük Beşiktaşlıların hiçbiri benden daha Beşiktaşlı değil.Ben 19 yaşındayım.Ben Demirören'e rağmen Beşiktaşlı oldum.En az kupa gören benim ama onlar kadar konuşmuyorum :D Süleyman Seba varken Beşiktaşı tutmak kolay.Oraları açacaksak illaki :D

Çevrimdışı Deniz

Hangi isimler takilmis?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ne tür bir isim takmışız onu da söyleseydiniz keşke.

Zaten BJK Kulübü Başkanı'na böyle bir isim takılmasına da müsade edilmez burada.

Söylenecek çok şey var ama rahmetli Demirel'i de anarak bir sözünü söyleyelim; Dün Dündür Bu gün Bu gün  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ozan E.

Konoplyanka işi teminata kaldıysa zaten gerçekleşmez fazla konuşmaya gerek yok. :)
Bu is Babel'e gidiyor :) hem soylemesi de kolay

Çevrimdışı Anıl

Kim daha Beşiktaşlı onu konuşacaksak o mantıkla burdaki benden yaş olarak büyük Beşiktaşlıların hiçbiri benden daha Beşiktaşlı değil.Ben 19 yaşındayım.Ben Demirören'e rağmen Beşiktaşlı oldum.En az kupa gören benim ama onlar kadar konuşmuyorum :D Süleyman Seba varken Beşiktaşı tutmak kolay.Oraları açacaksak illaki :D
:evillol: :evillol: