2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12888649 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Özet yok mu gençler?
Demba satılıyormuş galiba. Yerine Mitroğlu satın alma opsiyonuyla kiralanacakmış. Kalan para ile de stoper ve sağ bek almak istiyorlarmış. Burada da bu dediklerini yapabilirler mi diye tartışıyoruz.

Çevrimdışı ayayhan

biraz okudum yorumlarıda yazıcak çok sey var, ama vakit yok okadar sadece şunu yazıyım  zamanında ersan gülüm alınsın diye günlerce kampanya yapanlar şimdi yerin dibine sokuyor ,

sanki ismi geçen herkes THY bileti elinde haber bekliyor,

ya su fb nın yeni transferini maliyeti 4. yık için 24 m Euro  bu herif 3 gündür şehri geziyo kabul etssemi diye

çok değil ya biraz gerçekçi olun

Çevrimiçi Samet Ç

ben hayal meyal hatırlıyorum sankilim ilk geldiğindeki röportajlarından hatırlıyorum gibi
bulursam atarımm  araştırayımda :biggrinking:
tamam  :)

Çevrimdışı Baba1903

Babacar'ı almanın tek yolu var ki doğru olan da o.

Satın alma opsiyonlu kiralamak. Direk almak da büyük kumar yine.
Khouma Babacar-Vincent Aboubakar-Breel Embolo benim alternatiflerim

Çevrimdışı Tolga

biraz okudum yorumlarıda yazıcak çok sey var, ama vakit yok okadar sadece şunu yazıyım  zamanında ersan gülüm alınsın diye günlerce kampanya yapanlar şimdi yerin dibine sokuyor ,

ya su fb nın yeni transferini maliyeti 4. yık için 24 m Euro  bu herif 3 gündür şehri geziyo kabul etssemi diye

Ersan alındığında 2 kez aynı yerden sakatlık geçirmemişti ve bu kadar sakar bir stoper görüntüsü vermiyordu :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Baba1903

Babacar'ı almanın tek yolu var ki doğru olan da o.

Satın alma opsiyonlu kiralamak. Direk almak da büyük kumar yine.
Khouma Babacar-Vincent Aboubakar ikisini opsiyonlu kirala al sana forvet hattı
Babacar-Aboubakar-Tosun :icool:

Çevrimdışı Çağrı

Anladım peki önerin nedir? Adam Uefa'ya bile gidemediği sene Melo ve Muslera'yı getirebiliyorken, senin kaleci sorunun varken bunları çözmeye yönelik hareketi kim yapmalı nasıl yapmalı?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

transfleri şartlara göre değerlendirirsin ersanı ilk kiraladığımızda güzel katkı vermişti

sonra yatırım amaçlı satın aldık eyvallah o zaman kimse istemeyük demedi ben dahil diyen varsada ben bilmiyorum  :biggrinking:

neyse ondan sonra ağır sakatlıklar geçirdi ve geriye gitti toparlayamadı yatırım karşılığını vermedi ismailde olduğu gibi

gelelim asıl noktaya geçen sene devre arasında sözleşme uzatıldı bu adamla  ben istemedim uzatılmasını şahsen

ekleme olarak yabancı  kuralı açıklandıktan 2 gün sonra imzalandı bu oyuncuyla 1.4 milyon'a bizim dememizle olsa bazı şeyler keşke

yönetim kendi bildiğini okur ne kadar karşı çıksanda
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

Satalım satacağımızı
Parayı da inşaata gömelim
Nasılsa Ba,Töre olsa da olmasa da şampiyon olamıyoruz
Stat bitsin hasret bitsin

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Yazımdaki şu kısmı yazarken resmen sinirlendim ya şu nasıl mümkün olabilir?

Tarih 17 Haziran değerli Beşiktaşlılar. Bundan 1 ay önce Beşiktaş’ın hocasının gönderileceği belli oldu. Bundan 3 ay önce Beşiktaş’ın kaleci ihtiyacı olduğu belli oldu. Bundan 1.5 yıl önce evet evet tam 1.5 yıl önce Beşiktaş’ın sağ bek ihtiyacı olduğu da belli oldu. Peki biz bu süre zarfında ne yaptık?

@Çağrı cok güzel yazı olmuş eline  yüregine saglık .. aynen söylediklerinin altına imza atmayacak yoktur.
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 14:54:27 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı TØLGA

Satalım satacağımızı
Parayı da inşaata gömelim
Nasılsa Ba,Töre olsa da olmasa da şampiyon olamıyoruz
Stat bitsin hasret bitsin
:) :)
stadyumun bittikten sonra yönetimde gidiyorsa olur
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hicks

Anladım peki önerin nedir? Adam Uefa'ya bile gidemediği sene Melo ve Muslera'yı getirebiliyorken, senin kaleci sorunun varken bunları çözmeye yönelik hareketi kim yapmalı nasıl yapmalı?

Çok basit bir kural var, önce sorunu kabul edeceksin, sonra çözüm üreteceksin. Adamlar hala kaleci sorunu olduğunu kabul etmiyorlar. Hala Tolga'dan, medet umuyorlar... Olacağı söyleyeyim mi? Kamptan sonra kaleci almaya karar verecekler, şansa kim denk gelirse işte o zaman...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı ayayhan

transfleri şartlara göre değerlendirirsin ersanı ilk kiraladığımızda güzel katkı vermişti

sonra yatırım amaçlı satın aldık eyvallah o zaman kimse istemeyük demedi ben dahil diyen varsada ben bilmiyorum  :biggrinking:

neyse ondan sonra ağır sakatlıklar geçirdi ve geriye gitti toparlayamadı yatırım karşılığını vermedi ismailde olduğu gibi

gelelim asıl noktaya geçen sene devre arasında sözleşme uzatıldı bu adamla  ben istemedim uzatılmasını şahsen

ekleme olarak yabancı  kuralı açıklandıktan 2 gün sonra imzalandı bu oyuncuyla 1.4 milyon'a bizim dememizle olsa bazı şeyler keşke

yönetim kendi bildiğini okur ne kadar karşı çıksanda

ersanın yerine o tarıhe yerli tercih yoktu yabancı tercih diyorsan bonservis beraber en ucuzu 10 m Euro vermek gerekiyordu + verim alacağının garantisi yoktu

Çevrimdışı yigitcan1903

:) :)
stadyumun bittikten sonra yönetimde gidiyorsa olur
Bizde yönetimler canı istediği zaman gider  :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ersan Gülüm'e Çin takımından 3,5 m euro teklif var diyorlar. Doğruysa ve satılırsa eğer yönetim sözleşme yapmakta haklıymış diyebiliriz. Bedavaya gideceğine 3,5 m euro iyi para  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

Ba satılırsa yerine Bolingoli M'bombo gelsin :D

Çevrimdışı yigitcan1903

ersanın yerine o tarıhe yerli tercih yoktu yabancı tercih diyorsan bonservis beraber en ucuzu 10 m Euro vermek gerekiyordu + verim alacağının garantisi yoktu
3 sene daha çöpe para atmaktansa hiç kimseyi almasalar daha iyiydi
Bunlara para veriyoruz yazık

Çevrimdışı Çağrı

Çok basit bir kural var, önce sorunu kabul edeceksin, sonra çözüm üreteceksin. Adamlar hala kaleci sorunu olduğunu kabul etmiyorlar. Hala Tolga'dan, medet umuyorlar... Olacağı söyleyeyim mi? Kamptan sonra kaleci almaya karar verecekler, şansa kim denk gelirse işte o zaman...

Abi ben açıkçası henüz yönetimi anlamış değilim.

Bazı hareketlerle taraftarı hiç tınlamıyorlar ki doğru olan budur aslında transfer konusunda -tabi doğru tercih yapıyorsan

Bazen de tamamen Roni olayı gibi gaz almaya yönelik hamleler geliyor.

Bu kadar spontane ilerler mi bu süreç olacak iş mi?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

ilk geldiği zamandan mı bahsediyoruz?
devre arası sözleşme uzattığı zamandan mı??

ilk geldiği zaman ise o zaman benim ümidim vardı açıkçası sakatlıklardan mıdır bilmem hayal kırıklığına uğradım

devre arasındaki uzatma olayını diyorsan sene sonu sözleşmesi bitiyordu zaten sezon sonu onun yerine daha çok katkı verecek biri bulunurdu illaki
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

Ersan Gülüm'e Çin takımından 3,5 m euro teklif var diyorlar. Doğruysa ve satılırsa eğer yönetim sözleşme yapmakta haklıymış diyebiliriz. Bedavaya gideceğine 3,5 m euro iyi para  :tabe:
Teklif olsa bile
Ersan'ı nasıl ikna edicez gitmeye :D

Çevrimiçi Samet Ç

Aha da baskette alacağımız adamı sırf para yok diye Darüşşafaka'ya kaptırdık.  :claps:

Çevrimdışı TØLGA

Bizde yönetimler canı istediği zaman gider  :D
ondan korkuyorum bende işte  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Aha da baskette alacağımız adamı sırf para yok diye Darüşşafaka'ya kaptırdık.  :claps:
erik murphy mi?*
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Ersan'ı alırken bu adam Schuster'in sisteminde dinamik oyunda etkiliydi, pozisyon bilgisi var mı, statik oyunda nasıl pozisyon alıyor, tandemde nasıl oynar gibi şeylere bakıldı mı?

Bakıldıysa kim baktı? Ben o zaman şiddetle alınmasın diyen biri olarak şimdi eleştirme hakkını elde etmiş oluyor muyum?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Teklif olsa bile
Ersan'ı nasıl ikna edicez gitmeye :D

Çin takımı illaki Ersan'a da iyi bir yıllık önermiştir. Ba ya sanırım yıllık 6 m euro önermişlerdi. Olmadı gider Ersan'ı biz ikna ederiz aklını başına al hem sen kazan hem biz diye  :evillol:
Tek Büyük Beşiktaş