2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12869827 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Konoplyanka falan filan hikaye bunlar,başından beri inanmıyorum.

İnandığım tek isim Gosso'dur.Yani bize gelmesi en olası :evillol:

Çevrimdışı atalay

Aslında Pektemek'e vereceğimiz kontratın daha azını Tomas Necid'e verebilirdik. O tarz bir golcüye ihtiyacımız var rotasyonda. Sözleşmesi de bitmiş.  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Kono şu an en zeki sporcu profilini çiziyor. Biz burada o fotoyu beğendi bu fotoyu beğendi yorum atalım derken adam piyasayı kızıştırıp paramı ne kadar arttırabilirim diye bakıyor. Gideceği yer ya Sevilla olur ya EPL olur. Hâla ümidi olanlara gerçekten hayret ediyorum. 2 saniyeliğine objektif olup şu soruma cevap verirseniz sevinirim. Böyle bir oyuncu neden Beşiktaş'a gelsin?
Para dan başka mantıklı açıklama yok.şu an Sevilla ile yarışabilecek bir kulüp değiliz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bana kızılacak belki ama , braz ismi geçiyor. Onun yerine civelliyi on kere tercih ederim. Solda babele on kere razıyım yine hakeza.

Çevrimiçi Mehmet57

Konoplyanka ilk kez dikkatimi 2010'da Hollanda Umit Milliler macinda cekmisti. O zaman da Ukraynanin en cok dikkat ceken ismiydi. Bizde neden mi etkili olur? Oyunun gidisatini birden degistirebilecek bir futbolcu. Besiktasimizin en buyuk eksikligi Gökhan Töre haricinde insiyatifi ele alan ayakların yokluğu.

Pozisyon alma, saha dizilisi anlaminda Turkiyenin en basarili takimi olmamiza ragmen bunu skora yansitamamamizin en buyuk sebebi budur. Top'a hakim olup Ba'ya bir olumlu top veremedigimiz maclar oldu.

Bunun en buyuk sebebi sol acik ve defansif/merkez orta saha'daki yasadigimiz kalite yetersizligi. Gectigimizin sezonun buyuk bir kismini ofansda asla insiyatif alamayan, topu sadece yana ve geriye oynayan Atiba ve Veli'den kaynaklandi. Atiba'nin Veli'ye gore en buyuk artisi baski altinda top oynayabilmesi. Veli ise en kucuk baskida pas hatasi yapan futbolcu. En basit ornekleri Bilic'in ilk sezonunde Olimpiyatta oynadigimiz Galatasaray macinda Drogbanin ikinci golu ve gecen sene evimizde oynadigimiz Arsenal macinda Oxlade Chamberlaine'nin son anda direkten donen topu.

Bu iki mevki, ve ozellikle Olcay Sahan Besiktas'in el frenidir. Tolgay'in gelmesiyle orta sahada kreatif, oyuna yon verebilecek futbolcu kazanmis olmamiza ragmen Atiba hala yetersiz. Sol acik mevkisi icin Konoplyanka cok iyi bir oyuncu olsada, bizi o bolgede rahatlatabilecek bircok ucuz alternatifi var.

Çevrimdışı atalay

Konoplyanka ilk kez dikkatimi 2010'da Hollanda Umit Milliler macinda cekmisti. O zaman da Ukraynanin en cok dikkat ceken ismiydi. Bizde neden mi etkili olur? Oyunun gidisatini birden degistirebilecek bir futbolcu. Besiktasimizin en buyuk eksikligi Gökhan Töre haricinde insiyatifi ele alan ayakların yokluğu.

Pozisyon alma, saha dizilisi anlaminda Turkiyenin en basarili takimi olmamiza ragmen bunu skora yansitamamamizin en buyuk sebebi budur. Top'a hakim olup Ba'ya bir olumlu top veremedigimiz maclar oldu.

Bunun en buyuk sebebi sol acik ve defansif/merkez orta saha'daki yasadigimiz kalite yetersizligi. Gectigimizin sezonun buyuk bir kismini ofansda asla insiyatif alamayan, topu sadece yana ve geriye oynayan Atiba ve Veli'den kaynaklandi. Atiba'nin Veli'ye gore en buyuk artisi baski altinda top oynayabilmesi. Veli ise en kucuk baskida pas hatasi yapan futbolcu. En basit ornekleri Bilic'in ilk sezonunde Olimpiyatta oynadigimiz Galatasaray macinda Drogbanin ikinci golu ve gecen sene evimizde oynadigimiz Arsenal macinda Oxlade Chamberlaine'nin son anda direkten donen topu.

Bu iki mevki, ve ozellikle Olcay Sahan Besiktas'in el frenidir. Tolgay'in gelmesiyle orta sahada kreatif, oyuna yon verebilecek futbolcu kazanmis olmamiza ragmen Atiba hala yetersiz. Sol acik mevkisi icin Konoplyanka cok iyi bir oyuncu olsada, bizi o bolgede rahatlatabilecek bircok ucuz alternatifi var.

Senin bu dediğinin belki biraz daha süslü teknik kısmını 5 aydır yazıyorum.

ANÇ, doğru söylüyorsa.

Oyuncu satıp 2 tane adam alacaklar. Biri Tino Costa, diğeri de Dzsudzsak.

O zaman bu problemlerin hiçbiri kalmayacak.

Çevrimdışı talha

Bana kızılacak belki ama , braz ismi geçiyor. Onun yerine civelliyi on kere tercih ederim. Solda babele on kere razıyım yine hakeza.

Braz olmaz bence de. Civelli gitti bir de. Adam Nice'ye geri döndü. Toloi güzel isimdir.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

02.30 | Arjantin - Uruguay | Kaçırmayın... Dünyanın en iyi derbisi.

Çevrimiçi Mehmet57

Senin bu dediğinin belki biraz daha süslü teknik kısmını 5 aydır yazıyorum.

ANÇ, doğru söylüyorsa.

Oyuncu satıp 2 tane adam alacaklar. Biri Tino Costa, diğeri de Dzsudzsak.

O zaman bu problemlerin hiçbiri kalmayacak.

Dzsudzsak'da taraftarimiz dikkatli olmali. Dzsudzsak cok etkili futbolcu olmasina ragmen oyun stili Konoplyanka'dan cok farkli. Sahada goze sansasyonel gelen bir stili yok.PSV doneminden beri Dzsudzsak'in en buyuk silahi muthis sol ayagi. Adamini gecmeden buldugu boslukla ceza sahasina gonderdigi ortalar gercekten cok etkili. Ama Dzsudzsak Konoplyanka gibi kapali defansfin arasina dalip, iki rakip calimlayip kilidi acabilecek bir stili yok.

Etkili olurmu? Evet, gonderdigi toplar cok tehlikeli, oyun zekasida yuksek. Istatistiksel anlamda Konoplyanka'dan daha da etkili olur. Hele ki Babel'i alip, Ba ile cift santrofor'a donersek sol'da etkili toplar gonderen Dzsudzsak, Ba'nin etrafinda gezen Babel ve sagdan iceri kat eden Tore ile cok tehlikeli takim kurmus oluruz.

Tino Costa transferinin anlami sadece orta sahaya topu olumlu kullanabilen, ikili mucadelelerde ustun saglayacak, uzun boylu bir futbolcu alirsak gorururuz.

Bana kalsa, hele Avrupa Sampiyonasini goz onunde bulundurarak, sol'a Konoplyanka'dan daha ucuz oyuncu alip, Tottenham'de kisitli sure alan Dembele'yi kiralik almaya calisirdim.

Çevrimdışı f_madida

Para dan başka mantıklı açıklama yok.şu an Sevilla ile yarışabilecek bir kulüp değiliz.

Sevilla'nin verdigi maaslari gorunce, Sevilla'ya gitmesi imkansiz gibi geldi...Biz vergisiz 3.25 veriyorsak, Sevilla'nin ayni parayi vermesi icin senelik 4.6 civari bir para vermesi lazim. Adamlarin en yuksek maasli oyunculari Reyes, Bacca flan 2 civari aliyor bir de onun ustunden vergi oduyorlar. Liverpool gozunu karartmazsa bu adam bize gelir.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Hunter1987

02.30 | Arjantin - Uruguay | Kaçırmayın... Dünyanın en iyi derbisi.
İnternetten izleyebileceğimiz imkan var mi?

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Deniz

Sevilla'nin verdigi maaslari gorunce, Sevilla'ya gitmesi imkansiz gibi geldi...Biz vergisiz 3.25 veriyorsak, Sevilla'nin ayni parayi vermesi icin senelik 4.6 civari bir para vermesi lazim. Adamlarin en yuksek maasli oyunculari Reyes, Bacca flan 2 civari aliyor bir de onun ustunden vergi oduyorlar. Liverpool gozunu karartmazsa bu adam bize gelir.
Parayi tercih ederse zaten bize gelir ama İspanya ya da ingiltere ligi varken tr ligine 25 yasinda gelir mi bilinmez..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı JoseDemba

əvrən ‏@evrenmanchester  3 dk.3 dakika önce
Marco matias i isteyen klupler (tr den)

#trabzonspor
Osmanlispor
#galatasaray
##bursaspor
Veeeee Beşiktaş diyor  nasıl bir oyuncu bilen varmı ?
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Baba1903

Marco Matias bursayla anlaştı bile

Çevrimiçi Necmi

Bu arada gs yarsuvat'i destekleyecegini aciklamis...iyi oluyor bu hiyar tupcuye, sirf yonetim basarisiz gozuksun diye tff'de Besiktas dusmanligi yapti, absurd fiksturler, mhk kararlari ortada...Yine de secimde oylarimiz ve destegimiz tupcu'ye tabi, mazallah secimi kaybedip de tekrar Besiktas'a musallat olmasin..

@f_madida  tupcu kim  yarsuvata  bir renkliye adıyla hitap ediyorsun senin kulübüne başkanlık yapmış birine hakaret ediyorsun
unutma birine hakaret edersen hakaret ettiğin kişi küçülmez sen küçülürsün birine hakaret edecek kadar acizmisin ne dersen de ne kadar
haklı olursan ol küfür ve hakaret ettiğinde insanlar seni ciddiye almaz sen küfürlü hakaretli yazıları internette okuduğunda ciddiye alıyormusun.
İnsanlar birini sever sevmez kimse kimseyi zorla sevmek zorunda değil ama hiç kimse kimseye hakaret edemez hem etik değil hemde yasal
olarakta suç yani buralarda ismini yazmayınca gizlenmiş mi oluyorsun bir nick alayım istediğimi söyleyeyim demekle olmuyor. Onuda geçtim
burda kimseye küfür hakaret edemezsin. Bende günahım kadar sevmiyorum Beşiktaşın başına gelmiş en büyük kötülüktür Beşiktaş tarihine
adı kara bir leke olarak yazılacak ama genede burda hakaret etme hakkını kendimde görmüyorum.

Çevrimdışı talha

#trabzonspor
Osmanlispor
#galatasaray
##bursaspor

33 maç 17 gol. Hem de Portekiz hem de Nacional... :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

#trabzonspor
Osmanlispor
#galatasaray
##bursaspor

Menajeri herkese teklif götürmüş.  :lol:

Bursa'da iş yapar. Volkan Şen gidici anlaşılan.

Çevrimdışı Baba1903

Menajeri herkese teklif götürmüş.  :lol:

Bursa'da iş yapar. Volkan Şen gidici anlaşılan.
Aatıf Chahechoue tarzı bi adam ama aspor yayınlarken bikaç kez dikkatimi çekmişti bizim ligde yıldz olur

Çevrimdışı f_madida

Parayi tercih ederse zaten bize gelir ama İspanya ya da ingiltere ligi varken tr ligine 25 yasinda gelir mi bilinmez..

Ben olsam gelirim, Ingiltere'den iyi bir teklif gelmedigi surece bizim verdigimiz para cok yuklu bir miktar aslinda. Sevilla Reyes'e, Bacca'ya 2M veriyorsa buna da tas catlasa 2.5M onermistir ki vergi sonrasi 1.7'e flan geliyor.

Arsenal mesela Ozil'e 7.28 veriyor, vergiden sonra 3.7M pound kaliyor...Ingiltere'den bizim teklife yakin bir teklif icin minimum 4M (5.5MEuro) pound vermeleri lazim ki vergi sonrasi 3M Euroyu gecsin, o kadar verecek takim cikar mi bilmiyorum, yoksa bence bize gelir.
The world is better in black and white, and red.

Bursa Mert Günok'u da almış

Çevrimdışı Baba1903

Ben olsam gelirim, Ingiltere'den iyi bir teklif gelmedigi surece bizim verdigimiz para cok yuklu bir miktar aslinda. Sevilla Reyes'e, Bacca'ya 2M veriyorsa buna da tas catlasa 2.5M onermistir ki vergi sonrasi 1.7'e flan geliyor.

Arsenal mesela Ozil'e 7.28 veriyor, vergiden sonra 3.7M pound kaliyor...Ingiltere'den bizim teklife yakin bir teklif icin minimum 4M (5.5MEuro) pound vermeleri lazim ki vergi sonrasi 3M Euroyu gecsin, o kadar verecek takim cikar mi bilmiyorum, yoksa bence bize gelir.
Aynen abi bizden rahat yermi var daha ne istiyo :icool:
Dunyanın en iyi taraftarı var stad yapılıyo avrupanın en guzel şehirlerinden biri

Çevrimdışı atalay

Aatıf Chahechoue tarzı bi adam ama aspor yayınlarken bikaç kez dikkatimi çekmişti bizim ligde yıldz olur

Bende izledim. Kolay pozisyona giriyor; savunma arkasına iyi sızıyor. Bence de olabilir.

Konoplyanka beğenmiş fotoğrafı :)

Çevrimdışı Baba1903

Konoplyanka beğenmiş fotoğrafı :)
Bence kesin gelecek bu adam :D
Arsenale gitse yedek kalcak sevilla bizle maddi olarak yarışamaz liverpoolla beşiktaş arasında seçim yapcak ama ben olsam bizi seçerdim :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."