2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12870570 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

al bunu da beğenmiş bu adam goy goy geçiyor bildiğin

Çevrimdışı atalay

Beyler siz çocuk musunuz; kandırılmaya ihtiyaç duyuyorsunuz?

Geçen gün özelden bir arkadaşa da söyledim. 1,5-2 hafta içinde olursa sağ bek transferi olur.

Yönetim transfer konusunda sıkı pazarlıkçı bir de yeni teknik adam gelmiş; zaten planlama yok. Ne bekliyorsunuz arkaya arkaya transferler mi gelecek.  :)

Perşembe'yi bekleyin. Bu Kono mevzusu çözülür.

Oyuncu Sevilla fotosu beğenir üzülürsünüz; son beğendiğine bakın bir de.  :kop:

edit: Zaten Sevilla transferde ağır favori.

Benim anlamadığım Zago'da Beşiktaş fotosu beğeniyor; Gignac'ta vesaire hani nerede bu adamlar?
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 00:48:56 atalay ]

Çevrimdışı Tolga

Benden size tavsiye bu iş netleşene kadar Konoplyanka hiç gündemimize gelmemiş gibi davranın unutun gitsin. :D

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı muhalefet

Duyumcu takılanlara ettiğim bedduayı kimseye etmedim. Keşke bu foruma da bulaşmasaydılar

Çevrimdışı Anil

Acil duyum yok mu ya çok sıkıldım :D :D

Çevrimdışı Deniz

Adam her yere oynuyor.Ronaldinho ile yarışır.Yarın 17 ye kadar oynar sonra onun da balonu söner atar bir yere imzayı.Ama her türlü amacı fiyat yükseltmek.Bakalım kime ne kadara imza atacak
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Benden size tavsiye bu iş netleşene kadar Konoplyanka hiç gündemimize gelmemiş gibi davranın unutun gitsin. :D

:claps: :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Renton

Adam harbiden isin dalgasında bize gelir bu bak 😂😂
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Renton

Tomas Necid zu bursaspor gelirse alkışlar bursaya

Çevrimdışı Deniz

konop mevzunu bırakın bence @Tolga_ nın da dediği gibi o iş yaş.

Glen Johnson zu Beşiktaş diyorlar ?

Çevrimdışı Anil

Recai Kocaman twitter açmış. Bu adamın dedikleri tutuyordu en azından :D

Çevrimdışı Deniz

Recai Kocaman twitter açmış. Bu adamın dedikleri tutuyordu en azından :D
Yok bee.Recai kocaman 100 tane isim yazar 2 si tutunca ben biliyorum diyordu  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Evet bu transferin olma olasılığı yüksek diyorlar :)

Çevrimdışı atalay

Geçen hafta Salı demiştim Luce gelmiyor. Şenol Hoca veto etmez ise Glen Johnson ile 3 yıllık prensip anlaşmasına varılmış. Ne kadar ücret alacak bilmiyorum.

Not: Muhtemelen bu yoklukta Şenol Hoca veto filan etmez.

Çevrimiçi Mehmet57

Babel bizde kesinlikle daha iyi bir grafik cizebilecek oyuncu. Babel enteresan futbolcu.

Olcay'dan cok daha iyi bir futbolcu olmasindan dolayi bizi daha yuksek seviyeye cikarabilir. Olcay'dan hizli, Olcaydan guclu, teknigi Olcay'dan iyi, oyun zekasi daha yuksek, sut teknigi daha iyi, daha deneyimli bir futbolcu.

Lakin, bu ayni anda Babelin en buyuk sorunu. Babel Ajax'dan Liverpool'a giden ayni Babel. Olmasi gereken, bir futbolcuyu etkili kilan ozellikler var ama asla bunun uzerine koyamadi, bunu gelistiremedi, yoksa cok daha iyi bir futbolcu olabilirdi.

Ona ragmen bu hali ile Olcaydan cok daha iyi bir futbolcu ve bizde etkili olur. Para goz bir futbolcumu? Kasimpasa'ya para icin geldigini gelirken soylemisti. Hoffenheim'dan Ajax'a gitmek icin kendi bonservisini aldiktan sonra bu parayi geri kazanmak istedi. Lakin, Babel milli takima girmek istedigini acikladi. Bu yuzden bize gelip yatacagini dusunmuyorum.

Bundan ziyade, Babel ile cift forvet sistemine donebilir hoca. Babel ucta oynayabilen futbolcu. Bunu Ajax'da ikinci doneminde de yaptigi oldu. Ilerde top tutma, saklama ozelligi bulunan fizikli bir futbolcu. Demba Ba kalirsa onun isini bir hayli kolaylastirabilecek bir oyuncu.

Çevrimdışı Tolga

O iş resmileşir bence de yakın zamanda.

Başka alternatifmiz kalmadı çünkü.

Çevrimdışı atalay

Kaynak?

Çevrimdışı atalay

O iş resmileşir bence de yakın zamanda.

Başka alternatifmiz kalmadı çünkü.

Ben Kaderabek'i yazdım milyon kere. Olmayacak ise Glen Johnson'ı Şener'e tercih ederim. Buradakiler Şenerci gerçi.  :D

Çevrimdışı Renton

Kaynak?
Az once twitterda gordum bonservisi elinde anlasilmis diye

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada devre arası bizle adı geçen Ludogorets'in sağ beki Junior Caiçara'da Bursa yolunda diyorlar.

Çevrimdışı atalay

Az once twitterda gordum bonservisi elinde anlasilmis diye

İyi transfer olur.

Çevrimdışı muhalefet

Kono şu an en zeki sporcu profilini çiziyor. Biz burada o fotoyu beğendi bu fotoyu beğendi yorum atalım derken adam piyasayı kızıştırıp paramı ne kadar arttırabilirim diye bakıyor. Gideceği yer ya Sevilla olur ya EPL olur. Hâla ümidi olanlara gerçekten hayret ediyorum. 2 saniyeliğine objektif olup şu soruma cevap verirseniz sevinirim. Böyle bir oyuncu neden Beşiktaş'a gelsin?

Çevrimdışı Tolga

Ben Kaderabek'i yazdım milyon kere. Olmayacak ise Glen Johnson'ı Şener'e tercih ederim. Buradakiler Şenerci gerçi.  :D
Şener'in menajeri Fb ile anlaştıklarını imzaların yakın zamanda atılacağını söylemiş o yüzden Glen Johnson şuan en iyi ihtimal olarak karşımızda duruyor :icool:

Çevrimdışı atalay

Şener'in menajeri Fb ile anlaştıklarını imzaların yakın zamanda atılacağını söylemiş o yüzden Glen Johnson şuan en iyi ihtimal olarak karşımızda duruyor :icool:

Şener'in çok defosu var. Göreceksiniz oyun profili çok farklı lakin büyük takımda Tarık Çamdal muamelesi görecek.

Çevrimdışı Renton

Kono şu an en zeki sporcu profilini çiziyor. Biz burada o fotoyu beğendi bu fotoyu beğendi yorum atalım derken adam piyasayı kızıştırıp paramı ne kadar arttırabilirim diye bakıyor. Gideceği yer ya Sevilla olur ya EPL olur. Hâla ümidi olanlara gerçekten hayret ediyorum. 2 saniyeliğine objektif olup şu soruma cevap verirseniz sevinirim. Böyle bir oyuncu neden Beşiktaş'a gelsin?
PARA 💰💰