abi adamlar o zamanda bu kadar iyi değillerken muslerayı selçuğu filan aldılar ve şl ye gidemiyorlardı
sneijderi yada drogba yı reklam için de getirdiler ve reklamlarını da çok iyi yaptılar
adamlardan geldikleri dönemde maximum fayda sağladılar ve hala sağlıyorlar
sneijner in tek golüyle juve yi elediler adamın parası bi maçta çıktı.
kısacası sadece sahada değil saha dışında da popülerlikleriyle öne çıktılar. win-win
Aysal şapkadan tavşan çıkartmaya çalıştı abuk subuk herifler getirdiler ve patlayacaklardı ama
ne yazıkki şampiyon olup tekrar potaya girdiler.
Öte yandan fb geçen sene yapmadığı transferlerin acısını şimdi çıkartabilir.
geleceğe yatırım yapıyorlar sağlam hamleleri var.
biz ise görünen köye hala kılavuz arıyoruz isyanım buna
eksikler her ne ise geçen transfer döneminden beri bağırıyor hala
ve hala birşey yapılmış değil. Yani yönetimin kendisi iyi de etrafındakiler mi kötü
nedir durum niye böyledir.
Kendimizi küçümsemiyorum ama diğerlerini görünce de biz niye böyle olamıyoruz diyorum sadece
Çağatay kardeşim.Önemli olan doğru yönetmek.Doğru hamleler yapmak.Ama o arada eldekini,sahip olduğunu da bozmamak.Gs bihalt edemez kolay kolay.Bakma sen havalarına.Acı ilacı içmemek için bütün bu muhabbet.İlaç içmeden de o bünye o hastalığı at-la-ta-maz.Olmaz.Fener önce elindekileri fazlalıkları,yaşlıları bi çıkarsın,onlara bir çözüm bulsun,takımın dengelerini bozmadan gençleştirsin,uyum sorununu atlatsın da ondan sonra bakalım,değerlendirelim.Öyle deli para harcayıp başarılı olmanın garantisi yok kardeşim.Biz zaten iyi bir takımız.Eksiklerimize rağmen,Biliçin bizi yarıyolda bırakmasına rağmen son anlara kadar potadaydık.Şurada 3 *4 takviye yaptınmı mesela kanatların da çalışacak.Defansın daha güvenli hale gelecek.Aptalca goller yemeyeceğiz.Tüm takımlardan daha iyi durumdayız BJK olarak.Bak isim bile vermedim farkındaysan.İşini düzgün yapan bir sağ bek .bir sol açık,stoper bu gibi elemanlar bile yeterli.Çok fark yaratmasın ona bile razıyım.Sadece görevlerini yapsınlar geçen sezona göre %30 %40 daha efektif hale geliriz.