2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877788 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı talha

Kaldı mı kucağımıza o zaman Sarı çocuk  :icool:

Şu ara imzaladık imzaladık yoksa başka takımlar ilgilenecek. Ya da Manajer'i gidip başka takımlara önerecek. Bunun da ne berbat bir manajeri varmış arkadaş.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Konoplyanka gelmeyecek :)

Çevrimdışı Çağrı

Şu ara imzaladık imzaladık yoksa başka takımlar ilgilenecek. Ya da Manajer'i gidip başka takımlara önerecek. Bunun da ne berbat bir manajeri varmış arkadaş.  :kop:

Bir takım daha sokarsa adam olan bırakır peşini. Onun sonunun ne olacağı belli olur çünkü.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı talha

Bir takım daha sokarsa adam olan bırakır peşini. Onun sonunun ne olacağı belli olur çünkü.

Aynen öyle. Adam inadına piyasayı yükseltmeye çalışıyor. Stoke, Sevilla, yürüyor birşekilde.

Ama benim merak ettiğim bu çocuk geçen sene Arsenal tarafından sağlık testinden geçemedi neden geçemedi?  :alala:

Çevrimdışı Çağrı

Buradan sonra yapacağı bir hamle daha kaldı menajerinin.

Fener ya da Gs'yi işin içine çekmek. Bunu yapmaya kalkarsa ben olsam teklifi alır yırtarım artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Iyi aksamlar arkadaslar. Yeni uye oldum foruma, Konoplyanka haberlerini kac gundur burdan takip ediyorum.
Kendisini 2010'da, Ukraynanin Hollanda Umit millileri macindan beri takip ettim. Tam aradigimiz futbolcu.

Insallah gelir.

:hosgeldin

Çevrimdışı Tolga

Buradan sonra yapacağı bir hamle daha kaldı menajerinin.

Fener ya da Gs'yi işin içine çekmek. Bunu yapmaya kalkarsa ben olsam teklifi alır yırtarım artık.
Şu ana kadar nasıl yapmadı hayret doğrusu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

Konoplyanka gelmeyecek :)

Manajeri getirmeyecek. Şuan bir takım daha arıyordur kendine piyasayı yukarı çekmek için. Bu çocuk bu adamın elnde ya harcanır ya da abat olur ortası olmaz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ula noliy? :alala:

Bi olumlu bi olumsuz forumda cozuttu :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı talha

Ula noliy? :alala:

Bi olumlu bi olumsuz forumda cozuttu :alala:

Adamın tek seçeneği biz kaldık artık. Tek iş imzaya bakıyor. Ama Menajerinin araya başka adamlar sokmasından korkuyoruz. FB gibi takımlar.

Çevrimdışı ZEKI

Adamın tek seçeneği biz kaldık artık. Tek iş imzaya bakıyor. Ama Menajerinin araya başka adamlar sokmasından korkuyoruz. FB gibi takımlar.
fener almaz kjaer kacti onlara

Çevrimdışı Kadir G.

Fenerin toplam 32 m bütçesi varmış.

Çevrimdışı Fatih Berker

[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 00:01:01 ByKöpekbalıgı ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O zaman bi cuğara yakar söyleriz; Gelmezsenn geeelmeeee :ishock:

Çevrimdışı Renton

La noliyii geliyomu gelmiyomu yine husran olmasin arkadas elde avucta adam kalmadi ama glen bitmis
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

abi adamlar o zamanda bu kadar iyi değillerken muslerayı selçuğu filan aldılar ve şl ye gidemiyorlardı
sneijderi yada drogba yı reklam için de getirdiler ve reklamlarını da çok iyi yaptılar
adamlardan geldikleri dönemde maximum fayda sağladılar ve hala sağlıyorlar
sneijner in tek golüyle juve yi elediler adamın parası bi maçta çıktı.
kısacası sadece sahada değil saha dışında da popülerlikleriyle öne çıktılar. win-win
Aysal şapkadan tavşan çıkartmaya çalıştı abuk subuk herifler getirdiler ve patlayacaklardı ama
ne yazıkki şampiyon olup tekrar potaya girdiler.
Öte yandan fb geçen sene yapmadığı transferlerin acısını şimdi çıkartabilir.
geleceğe yatırım yapıyorlar sağlam hamleleri var.

biz ise görünen köye hala kılavuz arıyoruz isyanım buna
eksikler her ne ise geçen transfer döneminden beri bağırıyor hala
ve hala birşey yapılmış değil. Yani yönetimin kendisi iyi de etrafındakiler mi kötü
nedir durum niye böyledir.
Kendimizi küçümsemiyorum ama diğerlerini görünce de biz niye böyle olamıyoruz diyorum sadece
Çağatay  kardeşim.Önemli olan doğru yönetmek.Doğru hamleler  yapmak.Ama o  arada  eldekini,sahip olduğunu da  bozmamak.Gs bihalt edemez kolay kolay.Bakma sen havalarına.Acı ilacı içmemek için bütün bu muhabbet.İlaç içmeden de o bünye o hastalığı  at-la-ta-maz.Olmaz.Fener önce elindekileri fazlalıkları,yaşlıları bi çıkarsın,onlara bir  çözüm bulsun,takımın dengelerini bozmadan gençleştirsin,uyum sorununu atlatsın da ondan sonra  bakalım,değerlendirelim.Öyle deli para harcayıp başarılı olmanın garantisi  yok kardeşim.Biz zaten iyi bir takımız.Eksiklerimize rağmen,Biliçin bizi yarıyolda bırakmasına rağmen son anlara kadar potadaydık.Şurada  3 *4 takviye yaptınmı mesela  kanatların da  çalışacak.Defansın daha güvenli hale  gelecek.Aptalca goller  yemeyeceğiz.Tüm takımlardan daha iyi  durumdayız BJK olarak.Bak isim bile  vermedim farkındaysan.İşini düzgün yapan bir sağ bek .bir  sol açık,stoper  bu gibi elemanlar bile  yeterli.Çok fark yaratmasın ona bile razıyım.Sadece görevlerini yapsınlar  geçen sezona göre %30  %40  daha  efektif  hale  geliriz.
[ Son Düzenleme: 17 Haziran 2015, 00:00:16 Coşkun Mevsim ]

Çevrimdışı Tolga

Bir müddet daha bu belirsizlik sürecek anlaşılan. :)

Bu saatten sonra her türlü sonuca hazırlık olun :icool:

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

O zaman bi cuğara yakar söyleriz; Gelmezsenn geeelmeeee :ishock:

Aynen ele. Gelmezse gelmez. Diego'yu da böyle bekledik. Adamlar FB'ye gitti. Ama belki başımıza gelen en iyi olay oldu.   :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Honda Horn'a gitmiş ya la neler kaçıyor neler adam Avusturya'da oynayacak. :)

Bu arada Boateng'de şu anda kolay alınabilecek adamlardan biri olur da Sosa satılırsa bir kenarda kalsın belki birilerinin aklına gelir.

Çevrimdışı ZEKI

Çağatay  kardeşim.Önemli olan doğru yönetmek.Doğru hamleler  yapmak.Ama o  arada  eldekini,sahip olduğunu da  bozmamak.Gs bihalt edemez kolay kolay.Bakma sen havalarına.Acı ilacı içmemek için bütün bu muhabbet.İlaç içmeden de o bünye o hastalığı  at-la-ta-maz.Olmaz.Fener önce elindekileri fazlalıkları,yaşlıları bi çıkarsın,onlara bir  çözüm bulsun,takımın dengelerini bozmadan gençleştirsin,uyum sorununu atlatsın da ondan sonra  bakalım,değerlendirelim.Öyle deli para harcayıp başarılı olmanın garantisi  yok kardeşim.Biz zaten iyi bir takımız.Eksiklerimize rağmen,Biliçin bizi yarıyolda bırakmasına rağmen son anlara kadar potadaydık.Şurada  3 *4 takviye yaptınmı mesela  kanatların da  çalışacak.Defansın daha güvenli hale  gelecek.Aptalca goller  yemeyeceğiz.Tüm takımlardan daha iyi  durumdayız BJK olarak.Bak isim bile  vermedim farkındaysan.İşini düzgün yapan bir sağ bek .bir  sol açık,stoper  bu gibi elemanlar bile  yeterli.Çok fark yaratmasın ona bile razıyım.Sadece görevlerini yapsınlar  geçen sezona göre %30  %40  daha  efektif  hale  geliriz.

Abi bizdeki tek dert menejerlerin oyuncagi olmus durumdayiz.