2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904103 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Satmak zorunda adam gitmek istiyor
Tamam işte kazık atacaklar belli değil mi sence  ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sol kanada Kono değil de Babel gelirse çok büyük hayal kırıklığı olmaz.

Asıl haya kırıklığı sağ bekte bekliyor bizi.

Ve yönetim uyumaya devam ederse stoperde de :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eğer Babel gelirse de çok söveceksiniz devre arası yollansın diyeceksiniz. Siz daha Demba 2-3 maç verimsiz oynayınca takımı sattı diyen adamlarsınız Töre iki üç pozisyon kendine oynadı diye kızan adamlarsınız Babel'e dayanacaksınız güldürmeyin beni :)
:claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Hayırlı Olsun!

@atalay vermeyin gazı yahu bu adam gelmeyecek geleceğine dair dünyadaki tüm kaynaklar fanatik ve foto maç
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Babel gelirse bu sezon çok iyi oynar milli takıma dönebilmek için.

Ondan sonraki 2 sene boyunca yatar bunu da söyleyeyim :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

@atalay vermeyin gazı yahu bu adam gelmeyecek geleceğine dair dünyadaki tüm kaynaklar fanatik ve foto maç

Abi Sevilla'ya gideceğini de oranın Fanatik'i Fotomaç'ı yazıyor böyle bakarsak  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Kono bitmiş. Bitmiş. Bitmiş. Kono'da, kono'da...  :eyes

Çevrimdışı ahmetx

Patlayıcı kuvveti büyüleyici be.
rakip olursak nasıl önlem alırız onu konuşalım bence  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Samet Ç

Babel gelirse bu sezon çok iyi oynar milli takıma dönebilmek için.

Ondan sonraki 2 sene boyunca yatar bunu da söyleyeyim :icool:
Adam yatmaya geliyor ne milli takımı. Depay varken Babel'i mi alacaklar :D

Çevrimdışı Tolga

Patlayıcı kuvveti büyüleyici be.
Adam Ukrayna'nın Hazard'ı mübarek :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Hedefi milli takımmış gitmek istiyormuş bence de milli takıma gitmesi imkansız ama bunun gazıyla 1 sene iyi oynar ondan sonra da yatar. :)

Çevrimdışı atalay

Şaka bir yana oyuncu  :ok:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Çağrı

Yatmak isteyecek adam için Kasımpaşa çok ideal.

Burada tepki alır küfür yer ki alacağı para da aynı olacak.

Ben farklı düşünüyorum Babel konusunda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Hedefi milli takımmış gitmek istiyormuş bence de milli takıma gitmesi imkansız ama bunun gazıyla 1 sene iyi oynar ondan sonra da yatar. :)
İnan ki Babel buna kendisi bile inanmıyordur geçti o devir Babel bundan sonra ancak Kasımpaşa oyuncusu olur

Çevrimdışı Sarp

Tahrip gücü yüksek bir takım hayal ediyorum bu sene!
Azıcık yönetim azıcık Şenol Hocam..  :bateri:

Çevrimdışı kaanzor

rakip olursak nasıl önlem alırız onu konuşalım bence  :D

Birde sağ bek serdar kalırsa sağından solundan üstünden altından her yerinden geçer bu çocuk serdarın
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Çağrı

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

180 DÖNdün atalay :) hahahahhahahah

Çevrimiçi Samet Ç

Yatmak isteyecek adam için Kasımpaşa çok ideal.

Burada tepki alır küfür yer ki alacağı para da aynı olacak.

Ben farklı düşünüyorum Babel konusunda.
Ben şimdiden söyleyeyim de. Babel'in milli takıma bu saatten sonra girmesi imkansız :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Türkiye'de sporcuların ödediği vergi yüzde 15. İngiltere ve Japonya'da bu oran yüzde 50, Almanya'da yüzde 45, İspanya ve İtalya'da yüzde 43, Fransa'da ise yüzde 40.

Yani kaba bir hesapla, İspanyada alacağı 3 milyon euro 1.7 milyon falan eline net geçecek.

Beşiktaştan alacağı 3 milyon euronun ise 2.550 falan alacak. Arada ki farkı seneye vurursan, 3.5 milyon euro gibi bir fark yapıyor 4 senede.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Toktoor! Linnes işine benzemesin? @Çağrı  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Anıl

WalterZenga ‏@zenga_walter 35 dk.35 dakika önce

TAP tamam, KAP'ı bekleyeceğiz artık.