2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897015 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Bir yöneticimiz bugün Donk un menajeri ile görüştü diye haber var.İnşallah doğru değildir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş JK Genel Kurul Üyesi Erdener Karataş : Konoplyanka Her an Kap'a bildirilebilir ..

Çevrimdışı ahmetx

Abi sen niye bu kadar olumsuzsun bu konuda ya

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ukrayna basınını takip ettiğim için,yoksa burada bize gelmesini en çok isteyenlerden birisi benimdir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir yöneticimiz bugün Donk un menajeri ile görüştü diye haber var.İnşallah doğru değildir.

Yalandır
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Abdullah

Bu hiç olmadı bak üstünü bu sene kapattığımız kötü bir anıyı hatırlattı.
Hiç düşünmedim onu ya  öyle çok şey yapmayalım bence kapattık biz o defteri

Çevrimdışı TØLGA

babeli istiyonuz donku istemiyonuz nasıl adamsınız siz anlamadım  :evillol: :evillol:
kaliteli adam oğlum oda gelsin
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Halini hatrini sormuştur ya belki kötü düşünmeyelim

Çevrimdışı Deniz

babeli istiyonuz donku istemiyonuz nasıl adamsınız siz anlamadım  :evillol: :evillol:
Donk karaktersizin önde gideni.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Ukrayna basınını takip ettiğim için,yoksa burada bize gelmesini en çok isteyenlerden birisi benimdir.
Abi her yerin fanatiği fotomaci var bence itibar etmemek lazım oralara

Çevrimdışı ahmetx

@Abdullah sen buralara uğrarmıydın ya ,bilgisayar geldi mi tamirden?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

Donk haberinin kaynağı fatih doğan ona göre.Üstü kapalı söylediği isim donk.

Çevrimdışı TØLGA

Donk karaktersizin önde gideni.
benim gözümde ikisininde farkı yok karakter olarak donk biraz daha baskın ama haklısın  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

kardeşim donka ne gerek var seni koyalım onun yerine top geçmez

Çevrimdışı Melekcik

Katılıyorum defansın önünde Atina dan iyi keşke kono olmaz ise babel ile donk gelse
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 14:21:25 Melekcik ]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah sen buralara uğrarmıydın ya ,bilgisayar geldi mi tamirden?
Abi sınavları bitirdim geldim :)) yok bekliyorum hala tapatalktan idare ediyoruz

Çevrimdışı ahmetx

Abi her yerin fanatiği fotomaci var bence itibar etmemek lazım oralara

çocuk oranın Lig tv sine konuştu daha bugün, Epl de oynamak istiyorum diye.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Better Be Afraid ‏@EagleSharpness  47 sn.48 saniye önce
SAAT 16:00'DA RESMİ SİTEYE BAKIN...

Ben inanıyorum lan, ne var? -_-

:ebebe: :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

kardeşim donka ne gerek var seni koyalım onun yerine top geçmez

sol stoper rotasyonunda olabilir ama çok şişti orası ersan atınç tosiç bize yer kalmaz u21den devam ederiz  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kadir G.

Babeli alıyorlarsa donkuda getirsinler komple sıvayalım.

Çevrimdışı Abdullah

Umut fakirin ekmeği inanmaktan başka caremiz mi var   bu da mı gol değil be biri gelsin artık

Çevrimdışı ahmetx

Muhammed Demirci signed with Rosenborg  :lol:

Çevrimdışı TØLGA

Babeli alıyorlarsa donkuda getirsinler komple sıvayalım.
kafa dengi birini buldum sonunda :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

çocuk oranın Lig tv sine konuştu daha bugün, Epl de oynamak istiyorum diye.
Fiyat yükseltme çabalarıdır. Ayrıca eplden talip yok sanırım istese ne olacak. Her futbolcu ister orada oynamak. kimse umudumuzu bizden söküp alamaz o adam buraya gelecek

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kafa dengi birini buldum sonunda :icool:
:evillol: :evillol:

Sıvacılaaar sıva yapaarr yeter artııkk Ahmet Çakaaarrr :kop:

Çevrimdışı MumbLe