2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897004 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı frkndgnr

Ulan ben hayatımda böyle kurak transfer dönemi görmedim

Çevrimdışı ahmetx

Jenya Ukrayna Televizyonuna 1. tercihim EPL ,EPL de oynamak istiyorum demiş.

http://ua.tribuna.com/football/1030603717.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 14:01:55 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

Stoke çekildi iyice aradan.

Yannick Bolasie almak istiyorlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Keşke biz alsak Bolasie'yi   :)

Çevrimdışı Kemal

Bir şey değil bu iş çok uzarsa Fener ve Galatasaray'dan biri de salça olur çok büyük hezimet olur sonra.

Asıl çekindiğim bu benim. Adam çıkarır Diego'da olduğu gibi verir yıllık 5 milyon euro oturur ağlarsın.

karikoylu Sarıkız musallat oldu bile

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

listeye senide ekliyim varmı arttıran  :biggrinking:
Benide ekle o listeye :money: En başından beri Babel in çok katkı sağlayacağını düşünüyorum :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

hayır çekilmedi bence
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TØLGA

Benide ekle o listeye :money: En başından beri Babel in çok katkı sağlayacağını düşünüyorum :ok:
3 oldu  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ya arkadaş ya bitirin, ya olmadı diyin çekilin bu nedir :money:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Bir şey değil bu iş çok uzarsa Fener ve Galatasaray'dan biri de salça olur çok büyük hezimet olur sonra.

Asıl çekindiğim bu benim. Adam çıkarır Diego'da olduğu gibi verir yıllık 5 milyon euro oturur ağlarsın.
Dün bende bundan bahsettim böyle bir adamın Türkiye'ye geleceğini öğrenirse Fener kesin salça olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ergin1903

Babel bize fayda saglar. Beni de ekleyebilirsiniz.

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Luce ile yola çıkıp Şenol hocayı getirdik. Yola çıktığımız hiçbir oyuncuyu, teknik adamı getiremedik. Çok fazla ümitlenmeyin derim ben. Babel bizim alın yazımız :)

Çevrimdışı atalay

Bedimo zu Trabzon.

Bunların futbol aklı bizimkilerden daha iyi.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ahmetx

http://www.stokesentinel.co.uk/Stoke-City-transfer-gossip-Attention-switching/story-26706004-detail/story.html
bekleyip göreceğiz her an her şey olabilir şu an, sonuna kadar EPL de bir takıma yeterli bir ücrette oynayabilmek için uğraşacak olmadı Sevilla ya gidecek ama bu çocuk bize gelmeyecek.

Çevrimdışı Abdullah

5 :)
Babel vurdu 6 oldu. Yaz Tolga beni de yaz gaza geldim.  :evillol:

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TØLGA

tamam laaa eleştirdiğim zaman çıkarsınız ortaya  :evillol:  :evillol:

ben kesin gözüyle bakıyorum transferine bu arada
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

bekleyip göreceğiz her an her şey olabilir şu an, sonuna kadar EPL de bir takıma yeterli bir ücrette oynayabilmek için uğraşacak olmadı Sevilla ya gidecek ama bu çocuk bize gelmeyecek.
Abi sen niye bu kadar olumsuzsun bu konuda ya

Çevrimdışı Arkadyeviç

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hayırdır birader paralel mi kuruyonuz :alala: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Abdullah

tamam laaa eleştirdiğim zaman çıkarsınız ortaya  :evillol:  :evillol:

ben kesin gözüyle bakıyorum transferine bu arada
Babel kono birlikte gelir töre gider der kacarim

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bu hiç olmadı bak üstünü bu sene kapattığımız kötü bir anıyı hatırlattı.