Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
adamın 1. tercihi EPL olmadı La liga olmadı bundesliga biz en son tercihiz.
Babel bizde is yapar.
Ben de Babel'in özellikle anadolu takimlarinin macinda iş yapacagini dusunuyorum. Babel'in bu seneki istatistikleri :29 mac 9 gol 5 asist.
Olcay Şahan>Konoplyanka.Babel kesinlikle daha iyi topçu Konopdan.Hepiniz Fm de aldığınız için adamı burdada 20 gol 20 asist yapacak sanıyorsunuz
Bende diyorum ki bizim verdiğimiz para onların verdiğinden fazla ise oralara bakmaz Abi gelir Türkiyede oynar iyice katar yaptınız Allah aşkına 28 27 yasında Qauresma Sneijder Anelkalar falan geldi Cardozo bu ulkede top oynuyor.. tamam gelmeyebilrde sizde falza abartmayın Konoplyanka Kesinlikle iyi bi futbolcu ama suan Ronaldo yaptınız bilmem farkındamısınız.
eğer gelirde yapmazsa hepinizi DENİZ'e dökerim burda
Bencede yapar Dniprodan gelseydi herkesin agzının suyu akardı kardeşim emin ol Ön yargıları parçalamak harbiden atomdan daha zormus.
listeye senide ekliyim varmı arttıran
Şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki Babel takımın yıldızı olur .Yahu bu takımda Necip,Pektemek,Veli ilk 11 oynuyor daha ne olsun.
kıstasınız pektemek necip flense geçin abi bu işi babel kötü oyuncu değil ama tek başına yetmez o kanada
Kanatlarının Gokhan Töre ve Babel gibi adam eksiltip dripling atarak oyuncular oldugunu düşün kardeşim Babel senin düşündüğün gibi yetersiz bi oyuncu değil.
Babel'i de alamayız
Babel'i de alamayız Kasımpaşa satmaz satarsa da bize büyük kazık atar
Hayırlı Olsun!