2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12902612 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

adamın 1. tercihi EPL olmadı La liga olmadı bundesliga biz en son tercihiz.

Bende diyorum ki bizim verdiğimiz  para onların verdiğinden fazla ise oralara  bakmaz Abi gelir Türkiyede oynar iyice katar yaptınız Allah aşkına 28  27 yasında Qauresma Sneijder Anelkalar falan geldi  Cardozo bu ulkede top oynuyor..

tamam  gelmeyebilrde sizde falza abartmayın Konoplyanka  Kesinlikle iyi bi futbolcu ama suan  Ronaldo yaptınız bilmem  farkındamısınız.

Çevrimdışı TØLGA

Babel bizde is yapar.
eğer gelirde yapmazsa hepinizi DENİZ'e dökerim burda  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Ben de Babel'in özellikle anadolu takimlarinin macinda iş yapacagini dusunuyorum. Babel'in bu seneki istatistikleri :29 mac 9 gol 5 asist.
ben de tam tersi derbilerde iş yapar diyorum.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Babel bizde is yapar.

Bencede yapar Dniprodan gelseydi herkesin agzının suyu akardı kardeşim  emin ol  Ön yargıları parçalamak harbiden atomdan  daha zormus.

Çevrimdışı Tolga

Olcay Şahan>Konoplyanka.
Babel kesinlikle daha iyi topçu Konopdan.
Hepiniz Fm de aldığınız için adamı burdada 20 gol 20 asist yapacak sanıyorsunuz :D
Tamam :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Bende diyorum ki bizim verdiğimiz  para onların verdiğinden fazla ise oralara  bakmaz Abi gelir Türkiyede oynar iyice katar yaptınız Allah aşkına 28  27 yasında Qauresma Sneijder Anelkalar falan geldi  Cardozo bu ulkede top oynuyor..

tamam  gelmeyebilrde sizde falza abartmayın Konoplyanka  Kesinlikle iyi bi futbolcu ama suan  Ronaldo yaptınız bilmem  farkındamısınız.
daha yaşı genç oyuncu öncelikle oralarda piyasa yapmayı düşünür ,olmadı İstanbula yolu düşer.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

eğer gelirde yapmazsa hepinizi DENİZ'e dökerim burda  :evillol: :evillol:
Gelsim ,iyi ki almisiz dicez.yahu adam sut atmayi biliyor en azindan.her turlu olcaydan kat be kat fazla katki verir :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Bencede yapar Dniprodan gelseydi herkesin agzının suyu akardı kardeşim  emin ol  Ön yargıları parçalamak harbiden atomdan  daha zormus.
listeye senide ekliyim varmı arttıran  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmetx

Şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki Babel takımın yıldızı olur .Yahu bu takımda Necip,Pektemek,Veli ilk 11 oynuyor daha ne olsun.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

listeye senide ekliyim varmı arttıran  :biggrinking:

Ekle tolgam  ekle :) Niye begenmediğini söylermisin sen .

Çevrimdışı Tolga

Sonunda Babel gelecek zaten :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim ki Babel takımın yıldızı olur .Yahu bu takımda Necip,Pektemek,Veli ilk 11 oynuyor daha ne olsun.
kıstasınız pektemek necip flense geçin abi bu işi :D babel kötü oyuncu değil ama tek başına yetmez o kanada
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Babel bize gelirse 3 sene oynar.adam milli takimda oynamak istiyor bunun da yolu buyuk takimda oynamak ve buyuk performans vermek.
olcay bu sezon ikinci devre cok ama cok yetersiz performans gösterdi.babel bircok ozelligi ile olcaydan iyi oyuncu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

Sol kanada Kono değil de Babel gelirse çok büyük hayal kırıklığı olmaz.

Asıl haya kırıklığı sağ bekte bekliyor bizi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Babel'i de alamayız

Çevrimdışı ONUR KOLCU

kıstasınız pektemek necip flense geçin abi bu işi :D babel kötü oyuncu değil ama tek başına yetmez o kanada

Kanatlarının Gokhan  Töre ve Babel gibi  adam eksiltip dripling atarak oyuncular oldugunu düşün kardeşim  Babel senin düşündüğün gibi yetersiz bi oyuncu değil.

Çevrimiçi Samet Ç

Babel'i de alamayız Kasımpaşa satmaz satarsa da bize büyük kazık atar  :)

Çevrimdışı Kemal

Yine almisiz boruyu  gezmisiz iç Anadolu'yu :)

Çevrimdışı Serdkar

Kanatlarının Gokhan  Töre ve Babel gibi  adam eksiltip dripling atarak oyuncular oldugunu düşün kardeşim  Babel senin düşündüğün gibi yetersiz bi oyuncu değil.

Gecen Sene Töre ye kiziyorduk mac icinde sorumsuz davranisi yüzunden...
Babel o bakimdan Töre hic aratmaz..
Saha ici Disziplin Duygusu cok düsük...

Çevrimdışı Çağrı

Babel'i de alamayız

Ben de solağım anlaşırsak neden olmasın  :icool:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Deniz

Babel'i de alamayız Kasımpaşa satmaz satarsa da bize büyük kazık atar  :)
Satmak zorunda adam gitmek istiyor

Çevrimdışı ahmetx

tek başına derken ne demek istedin?

Çevrimiçi Samet Ç

Eğer Babel gelirse de çok söveceksiniz devre arası yollansın diyeceksiniz. Siz daha Demba 2-3 maç verimsiz oynayınca takımı sattı diyen adamlarsınız Töre iki üç pozisyon kendine oynadı diye kızan adamlarsınız Babel'e dayanacaksınız güldürmeyin beni :)