2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12911604 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Fener'in artığı diyorsunuz da Bekir de gelirse şaşırmayın :D
Ersan ile takasa girerim  :)

Çevrimdışı Türkay

Ben böyle bi haber görmüştüm

Beşiktaş'ın Galatasaray ve Fenerbahçe'den birçok oyuncuyla ilgilendiği haberlerine, Başkan Fikret Orman sert yanıt verdi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübün gündeminde yer aldığı iddia edilen; Fenerbahçeli ve Galatasaraylı birkaç futbolcuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Önceki gün Muğla’da kulübün Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın adının verildiği parkın açılışında konuşan Orman, “Göreve geldiğim ilk zaman, ‘Ne Fenerbahçe’den ne de Galatasaray’dan bir oyuncu almayacağım’ demiştim. Ancak 2 dönem önce kulüpte görev yapan Önder Özen’in ısrarı sonucunda istemeyerek de olsa Dany Nounkeu’yu transfer etmiştik. Sonuçlarını herkes gördü. Bu futbolcuyla beraber gerekli dersleri aldık” diyerek bu iki takımdaki oyunculara kapıyı açılmadan kapattı.

‘Artık kim olursa olsun...’
Yeni dönemle beraber bu konuda artık daha dikkatli olacaklarını söyleyen Başkan Fikret Orman, Artık kim olursa olsun; Fenerbahçe ve Galatasaray’dan bir transfer yapmayacağız. Kararımı bir kez değiştirdim ve oldukça pişman oldum. Bunun bir daha yaşanmasına artık izin veremem” ifadelerini kullandı.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Fener'in artığı diyorsunuz da Bekir de gelirse şaşırmayın :D
:boxin: :boxin:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

onbeş veriliyorsa bir dakika düşünülmesin o paraya daha genç birini alırsın
Klaas Jan Huntelaar de maliyeti düşük olursa neden alınmasın onbeşe sat beşe al
almanlarda aptal değil ellerinde patlayacağına ne kazansak kârdır diyecektir.
satmayıpta ne yapacaklar adam 31 yaşında turşusunumu kuracaklar seneye isteselerde satamazlar.
tmm abi satsınlar 15 i alıp gelecek sezon 4. olalım ne güzel alıştık zaten :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Beşiktaş'ın Galatasaray ve Fenerbahçe'den birçok oyuncuyla ilgilendiği haberlerine, Başkan Fikret Orman sert yanıt verdi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kulübün gündeminde yer aldığı iddia edilen; Fenerbahçeli ve Galatasaraylı birkaç futbolcuyla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Önceki gün Muğla’da kulübün Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın adının verildiği parkın açılışında konuşan Orman, “Göreve geldiğim ilk zaman, ‘Ne Fenerbahçe’den ne de Galatasaray’dan bir oyuncu almayacağım’ demiştim. Ancak 2 dönem önce kulüpte görev yapan Önder Özen’in ısrarı sonucunda istemeyerek de olsa Dany Nounkeu’yu transfer etmiştik. Sonuçlarını herkes gördü. Bu futbolcuyla beraber gerekli dersleri aldık” diyerek bu iki takımdaki oyunculara kapıyı açılmadan kapattı.

Yeni dönemle beraber bu konuda artık daha dikkatli olacaklarını söyleyen Başkan Fikret Orman, Artık kim olursa olsun; Fenerbahçe ve Galatasaray’dan bir transfer yapmayacağız. Kararımı bir kez değiştirdim ve oldukça pişman oldum. Bunun bir daha yaşanmasına artık izin veremem” ifadelerini kullandı.

Kendi ısrarıyla aldığı Sezer'in sonuçlarını da gördük. Önder Özen'i de şamaroğlanı yaptılar, ne kadar kötü şey yapmış adam söyle söyle bitmedi.
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 00:06:49 anilt ]

Çevrimdışı Tolga

Sezer'i söylememiş başkan :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Jukebox

Demba'yi satmak hata.Yanina adam almak lazim.Fener gaza basti 4.yildizi kaptirdi hirslandi.Bizde hizlanmaliyiz free adam sayisi belli.Fb ust uste sampiyonluk kadrosu yapmaya calisiyor gs'yi gecmeye calisiyor.Bizimde sportif basari alaninda rakiplerimize yetismemiz lazim.

Çevrimiçi Necmi

Öyle ama Şenol Hoca'nın isteği olabilir Mert :D
kaşınıyor derim nediyeyim herhalde Beşiktaşın başında sezona girmek istemiyor.

Çevrimdışı yagiz1903

Herkese iyi akşamlar,bol transfer nöbetleri diliyorum :)

Çevrimiçi Necmi

hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı FARUK

Merhaba hocam, aramıza hoşgeldiniz  :hosgeldin

Çevrimdışı Türkay

kaşınıyor derim nediyeyim herhalde Beşiktaşın başında sezona girmek istemiyor.

Ben zaten fenerden veya gs den oyuncu alınacağını sanmıyorum ama oyuncu yerli olunca ilk aklıma Şenol Güneş geliyor  :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı yagiz1903

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin

Çevrimdışı Mehmet K

Şu hoşgeldin karşılamaları bile yeter bu forumun bee

EDIT: Hoşgeldin @yagiz1903

Çevrimiçi Samet Ç

:hosgeldin

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kampa kadar transfer beklemeyin.

Çevrimiçi Samet Ç

Kaleci bence en son olacak iş Şenol kendi ağzıyla demedi mi bütün kalecilerin performansını görmem lazım ilk önce diye.

Çevrimdışı yagiz1903

Şu hoşgeldin karşılamaları bile yeter bu forumun bee

EDIT: Hoşgeldin @yagiz1903
Valla bende şaşırdım acaba birisi haber mi verdi yeni üye geliyor diye  :lol:

Çevrimdışı sosyalkartal

Kampa kadar transfer beklemeyin.
haksızmıyım ey forum ahalisi  :lol:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Tolga

Alınırsa Mert alınır başka kaleci alınmaz boşuna beklentiye girmeyin söyleyeyim :)

Çevrimdışı saricasi

nedense ben mertin gelmesini istiyorum cenk ten daha az hata yapan bir kaleci bence.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Mehmet K

Valla bende şaşırdım acaba birisi haber mi verdi yeni üye geliyor diye 
Hep böyle burası sıcak bir ortam adeta bir yuva

Çevrimdışı Anıl

Fenerbahçe Gignac ile görüşüyormuş :)