2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913239 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

fener harbi harbi çıldırdı maicon için 12 milyon euro ödeyeceklermiş   :bawling:
Evet öyleymiş :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Vodafone Arena yok ki meydanda  :bandit:
:kop: :kop:
 olsun oğlum bu sene alan seneyede kombine geçerliydi daha ne  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

fener harbi harbi çıldırdı maicon için 12 milyon euro ödeyeceklermiş   :bawling:
Aziz konseyi toplamış herhalde para akıyor paçalarından :)

Çevrimdışı Efe

demba geldiğinde'de öyle deniyodu geçiniz bu işleri  :biggrinking:

demba geldiğinde kim diyordu onu olmayan stada 10 bin kombine sattırdı ama stad olsaydı 20 bini geçerdi stad olmadığı için kombine kaldı söyleyenlerde çok fazla kaptırmışlar kendilerini olmayan stadta kombine kalmaz o öyle kolay değil :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

Demba satılıp Huntelaar düşünülüyorsa.  :kop:

29 yaşında her zaman Arap yarımadasında piyasası olan 27 gol atan Demba'yı satıp aynı maliyete 32 yaşında Huntelaar'ı almak ve sevinmek.  :vur

Huntelaar 2 yıl oynadı; 34 yaşında kime satacaksın?

Çevrimdışı TØLGA

Aziz konseyi toplamış herhalde para akıyor paçalarından :)
ali koçun işleri bunlar azizin değil aziz bu kadar çok oyuncuya bu kadar para verse kalpten gider  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Samet Ç

ali koçun işleri bunlar azizin değil aziz bu kadar çok oyuncuya bu kadar para verse kalpten gider  :biggrinking:
valla bu adamlar Sow için bir telefonla para buldu her şey beklenir  :)

Çevrimdışı Efe

Demba satılıp Huntelaar düşünülüyorsa.  :kop:

29 yaşında her zaman Arap yarımadasında piyasası olan 27 gol atan Demba'yı satıp aynı maliyete 32 yaşında Huntelaar'ı almak ve sevinmek.  :vur

Huntelaar 2 yıl oynadı; 34 yaşında kime satacaksın?
katılıyorum alınırsa demba ba satılmamalı zaten yerine değil yanına bin kere söyledik öyle bir hata yapacaklarını sanmıyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

katılıyorum alınırsa demba ba satılmamalı zaten yerine değil yanına bin kere söyledik öyle bir hata yapacaklarını sanmıyorum
Daha önce bende satılmaz diyordum ama satılırsa da artık şaşırmam :)

Alternatifi Osvaldo ve Mitroglu gibi oyuncularsa seneye Ba'nın ne kadar önemli olduğu daha net anlaşılır.

Çevrimdışı Efe

Daha önce bende satılmaz diyordum ama satılırsa da artık şaşırmam :)

Alternatifi Osvaldo ve Mitroglu gibi oyuncularsa seneye Ba'nın ne kadar önemli olduğu daha net anlaşılır.
yok ki zaten kimi alacaklar gelecek adam değil adamlar olacak herkes 1 trasfer diye bakıyor demba ba giderse 2 trasfer yapman lazım bu ne kadar sağlıklı para diye tutturmular gidiyorlar uçuruma doğru :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

yok ki zaten kimi alacaklar gelecek adam değil adamlar olacak herkes 1 trasfer diye bakıyor demba ba giderse 2 trasfer yapman lazım bu ne kadar sağlıklı para diye tutturmular gidiyorlar uçuruma doğru :bandit:
Artık pes ettim Ba da satılsın Sosa da gitsin Töre de gitsin nasılsa kolayca yerlerini dolduruz ya hepsi satılsın :icool:

Çevrimdışı atalay

Mesele salt Ba'nın önemi değil. 30 yaşında bir oyuncuya 15 milyon teklif varsa; satılır. Tabii, alternatifini bulman şartı ile.

Fakat her zaman Arap yarımadasında piyasası olan bir Ba'nın (27 gol attı) alternatifi 32'lik Huntelaar ise Demba Ba'yı bu sene satmanın mantığı ne 2 yıl sonra Huntelaar'ı kime satacaksın?

Bence zaten doğmamış çocuğa don biçiyoruz da neyse...

Çevrimdışı Türkay

Ba'yı satıp Mitroglou'nu alırsak sıkıntı olur.

Ama Şener Duzdak veya Konoplyanka gelirse skor katkısı olarak çok sıkıntıya düşmeyiz
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Artık pes ettim Ba da satılsın Sosa da gitsin Töre de gitsin nasılsa kolayca yerlerini dolduruz ya hepsi satılsın :icool:
aynen nasıl olsa alırız para daha önemli  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

30 yasindaki adama 14 milyon veriyorlar siz satmayalim sene 7 ye satariz diyorsunuz... Allahtan sirket falan isletmiyorsunuz. Neyse tekrardan alevlendirmeyelim ortaligi. Ederini bulmus geciyor sat gitsin.

Çevrimdışı TØLGA

işleri ne doldursunlar benmi başkanım benmi yönetim kuruluyum ne takıyonuz bu kadar rahat biraz yaa  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Armağan abi döktürmüş yine.  :D

Bu arada bu Muhammet'i gönderdik ya. Oraya Raşit ile Ümit'i de göndersek ya. Norveç'lerin tempo futbolunu kapıp gelirler ne güzel.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu akşam geliyordu konop. Sanırım yarına kaldı. Yarını da bekleriz.

Çevrimdışı Çağatay

porto daki maicon dan bahsediyoruz değil mi hani şu anki değeri 8M olan
benim bildiğim porto o adamı 20 den aşagı göndermez ama...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Efe

Mesele salt Ba'nın önemi değil. 30 yaşında bir oyuncuya 15 milyon teklif varsa; satılır. Tabii, alternatifini bulman şartı ile.

Fakat her zaman Arap yarımadasında piyasası olan bir Ba'nın (27 gol attı) alternatifi 32'lik Huntelaar ise Demba Ba'yı bu sene satmanın mantığı ne 2 yıl sonra Huntelaar'ı kime satacaksın?

Bence zaten doğmamış çocuğa don biçiyoruz da neyse...
ba gitmez giderse yönetim kendi ipini çekeer 3.dahi olamayız bu kadar net söylüyorum başlarım 15 milyon eurosuna adam bizi şampiyon yapacak golleri atacak sana 50 milyon euro kazandıracak sezon sonu bunu kazandıracak kapasite fazlasıyla var inşallah böyle saçma bi işe girmezler  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

30 yasindaki adama 14 milyon veriyorlar siz satmayalim sene 7 ye satariz diyorsunuz... Allahtan sirket falan isletmiyorsunuz. Neyse tekrardan alevlendirmeyelim ortaligi. Ederini bulmus geciyor sat gitsin.

30 yaşında ki adam 14'e satılır da yerine 32'lik 1-2 yıl sonra piyasası olmayan adam alınıyorsa satılmaz. Hangi şirkette var böyle akıl.  :kop:
Bir göstersene.

Çevrimdışı Tolga

işleri ne doldursunlar benmi başkanım benmi yönetim kuruluyum ne takıyonuz bu kadar rahat biraz yaa  :biggrinking:
Tamam işte doldursunlar :D

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Mert'e teklif yaptığımız söyleniyor ne kadar doğrudur bilmiyorum :bandit:

Çevrimdışı Efe

nasıl dolduracan öyle kolaymı bi bayı bulmak bi sosayı bulmak adamları ikna etmek herşey para değil ki ba ve sosa kalitesinde oyuncu şuan yok piyasada var olanlar zaten 10 milyondan açar kapıyı biraz kafa lazım doğru için :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

Bu arada Mert'e teklif yaptığımız söyleniyor ne kadar doğrudur bilmiyorum :bandit:
beklerim valla yaparlar abi yaparlar biz konuşuruz ahmet nur çebi yapar  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK