2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913107 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Bu arada Mert'e teklif yaptığımız söyleniyor ne kadar doğrudur bilmiyorum :bandit:

gs yapmadı mı ya teklifi
biz niye almaya çalışıyoruz ki bunu
hani cenk i göndereceklerse ok ama
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Efe

Bu arada Mert'e teklif yaptığımız söyleniyor ne kadar doğrudur bilmiyorum :bandit:
tolgadan iyidir ama biz almayız onu cenk tolga varken yabancı alırlarsa alırlar oda ağustos başı gibi olur ilk öncelikli transferler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

30 yaşında ki adam 14'e satılır da yerine 32'lik 1-2 yıl sonra piyasası olmayan adam alınıyorsa satılmaz. Hangi şirkette var böyle akıl.  :kop:
Bir göstersene.
ben ona olur demedimki, öyle bir sey  o sacmaligin daniskasi... ama huntelara bonservis vermeyeceksen ben olur derim.
Su demba ba  cilari anlamiyorum. Gecen sene Demba Ba oynamadi da sampiyon olamadik sanki..Bu sene ilk defa geliyor.

Çevrimdışı Tolga

Mert'i ya biz ya da Gs alacakmış gibi geliyor bana bakalım göreceğiz :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Mert'i ya biz ya da Gs alacakmış gibi geliyor bana bakalım göreceğiz :icool:
inşallah galatarasay mert gibi elimizde var zaten bize net isim lazım
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

ben ona olur demedimki, öyle bir sey  o sacmaligin daniskasi... ama huntelara bonservis vermeyeceksen ben olur derim.
Su demba ba  cilari anlamiyorum. Gecen sene Demba Ba oynamadi da sampiyon olamadik sanki..Bu sene ilk defa geliyor.

Huntelaar'ın 2 yıl daha sözleşmesi var. Asgari 10 milyon bonservisi.

Demba meselesi de "klasik beşiktaşlı abartması".  :)
[ Son Düzenleme: 15 Haziran 2015, 23:30:23 atalay ]

Çevrimdışı Efe

o demba ba giderse vodafone arenada numaralı tribünde saçını başını yolarken görürüm seni abi :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sosyalkartal

fener politika değiştirdi eskiden sıfır riskle yönetiliyorlardı gsnin gerisine düştüler artık gemileri yaktılar borçla büyüme yoluna gittiler sıfır riskle bile ne oyuncular alıyorlardı şimdi artık yapacakları transferleri siz düşünün  :alala:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Babeli almalıyız. Takasla makasla bir şekilde.

Çevrimdışı okansosa

Fatih Doğan ‏@fatihdogan_38  6 dk.6 dakika önce
Bjk yönetimi BabEL'i gösterip solELLE vurmasın...

hemen araştırın ELLE diye futbolcu varmı  :kop: :kop:
skrtEL ? :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı talha

Bu akşam geliyordu konop. Sanırım yarına kaldı. Yarını da bekleriz.

Kono gelmezse Cono gelir o gelme Bono gelir. elbet birileri gelir.  :icool:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

o demba ba giderse vodafone arenada numaralı tribünde saçını başını yolarken görürüm seni abi :evillol:
onbeş veriliyorsa bir dakika düşünülmesin o paraya daha genç birini alırsın
Klaas Jan Huntelaar de maliyeti düşük olursa neden alınmasın onbeşe sat beşe al
almanlarda aptal değil ellerinde patlayacağına ne kazansak kârdır diyecektir.
satmayıpta ne yapacaklar adam 31 yaşında turşusunumu kuracaklar seneye isteselerde satamazlar.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı worns

Şöyle bir son söylentilere göz gezdirdim de eğer doğrularsa odaklanmamız gereken stoper, sağ bek, kaleci gibi mevkilerden başka şeylerle uğraşıyoruz.

Takım görece yetenekli, potansiyelli. Akıcı futbol oynama yeteneği olduğunu da gördük. Sürekli söylenegelen winnerlık meselesini ise deneyimli, pozisyon bilgi yüksek bir defans hattı kurarak ve dönem dönem yakaladığımız takım bütünlüğüne odaklanarak sağlayabiliriz. Kaleciden ekstra puan katkısı gelmesi vb bile bu konuda önem taşır. Son düzlükte Muslera neredeyse şampiyonluk yarışının belirleyici oyuncusu oldu. FB'nin elinde Bruno Alves varken Kjaer, Maicon gibi isimleri alıyor oluşu da sürpriz değil.

Bahsettiğim mevkilerde seviye yükseltecek transferleri yapamazsak hepsi rotasyon oyuncusu seviyesinde bir defans ekibine sahip olacağız ki bu daha baştan şansımızı düşürüyor.

Demba Ba'nın satılması konusunu ise ben soğuk değilim. Sözü edilen paralar oyuncunun ederinden de fazlası. Kalitesi, katkısı tartışılmaz ama yaşı, fizik durumu vs belli. Yerine Huntelaar alınabilirse bence benzer katkıyı hatta bitiricilik anlamında daha fazlasını sağlar. Tabi bu Huntelaar için ciddi bir bonservis söz konusu değilse akılcı olabilir. Kazanılan para ise iyi bir kaleciye, stopere, sağ beke yatırılır toplamda daha iyi bir takıma dönüşmüş oluruz.

Kono heyecan verici bir oyuncu ama bu yaşta daha iyi lig alternatifleri varsa ve para için buralara gelecekse yine kaygılanılması gereken noktalar var demektir. Almamız da normal şartlarda çok olası görünmüyor. Bakary Sako çok işe yarayabilirdi. Onu kaçırmamız kötü olmuş.

Çevrimdışı sosyalkartal

Bu akşam geliyordu konop. Sanırım yarına kaldı. Yarını da bekleriz.
vay arkadaş ne karamsar bir adamsın ya söz konop başka takıma gitsin gelmicem bidaha burlara hatta bize gelse bile gelmicem   :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

vay arkadaş ne karamsar bir adamsın ya söz konop başka takıma gitsin gelmicem bidaha burlara hatta bize gelse bile gelmicem   :tabe:
Hocam Konoplyanka gelse de gelmese de sen buraya gelmeye devam et :icool:

Çevrimdışı Atkar

Ba'yı 14e
Töreyi 10+ya
Sosayı 5-6ya
Pedro,Oziyi 5er milyona satarım.Yerini doldurabilirizde.
ANÇ'nin söylediklerine göre hesaplıyorum bu kadar eder etmez bilmiyorum.
35-40M bütçe oluyor o zaman neden transfer yapamasınlar ?
Ormanı falan savunmuyorum beğenmiyorumda fakat bu satışları gerçekleştirsinler takdir ederim.
O zaman Kono,Duzdak,Sktrel,Şener vb vb topçuları alırsın yeni daha kaliteli takım kurarsın.
35M bütçen olsa 7M'a Kono-Duzdakı alsan 27Ma kaleci,stoper,sağbek,orta saha,forvet alabiliyosun.Hepsi için 5M bonservis verebiliyorsun yani.Bence çok çok iyi olur.

Yazdıklarımın hiç biri gerçekleşmeyecek hepsi bir hayal ürünü aslında.
Bu oyuncu satışlarını yaparsak zaten ufaktan vitrine çıkarız.Oyuncu satmaya başlayabiliriz.Ben o yüzden ederini bulduğumuz her topçunun satılmasından yanayım.Töre-Tolgay dahil.

Çevrimdışı TØLGA

Hocam Konoplyanka gelse de gelmese de sen buraya gelmeye devam et :icool:

aynen goy goy flen yapıyoruz iyi oluyo  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

aynen goy goy flen yapıyoruz iyi oluyo  :evillol: :evillol:
Aynen öyle :icool:

Çevrimdışı okansosa

sevdim seni konseye alın bu arkadaşıda @Yusuf Tekeli @Türkay  :evillol: :evillol:
ne konseyi abi bilmiyorum o muhabbeti :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Tolga

Konoplyanka, Ş.Ligi'nde oynayacak bir takımda oynamak istiyormuş eğer o takımlardan biriyle anlaşamazsa bizim teklifimizi kabul edecekmiş :)

Hakan Gündoğar söyledi şimdi :D

Çevrimdışı sosyalkartal

ne konseyi abi bilmiyorum o muhabbeti :D
konoplyanka konseyi  :lol:

Çevrimdışı sosyalkartal

Konoplyanka, Ş.Ligi'nde oynayacak bir takımda oynamak istiyormuş eğer o takımlardan biriyle anlaşamazsa bizim teklifimizi kabul edecekmiş :)

sevmiyorum ben bu hakanı quaresma işini çorbaya dönüştürmüştü ha geldi ha gelicek olmadı geliyor gibi felan o günlerden tiksinti kaldı bende  :lol:

Çevrimdışı Türkay

Sevilla ya hayırlı olsun o zaman  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler