Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pozisyona sokarsak atar pozisyona sokamıyoruzki hele geçen sene uzun top oynuyorlardı adam pivot özellikleri yokki adamın indiremiyor anlamıyodu biliç
Formaların slim fit olması kötü oldu
1 beden küçük al sinir olup kilo verirsin
Şu fiziğe sahip herkeste güzel durur formalar da, biz napalım lan. Bizi düşünen yok !!
ramazandan ümitliyim 10 kilo vermeden forma almayacağım
Golü varmı ilhanın ..bana ondan bahset yemişim canı dişe takmayı mustafada takıyor.
kaç kilosun @Samet Ç
hadi bakalım @Çağrı 'ya diyoruz yaz bir diyet programı spor programı kilo verelim diyede sesi çıkmıyo
ben sana ilhan bizi şampiyon yaptı diyorum sen de ondan bahset attığı goller bizi şampiyon yapsında laf söylemeyelim 27 gol 27 gol ne 27 si lige bakarım ben 18 gol seneyede 10 atarsa burda ağlamalar başlar
@atalay senin yorumlarından sonra mılosevicin o defolarına dikkat ettim bence o defoları kapatmak için baya bi gayret gösteriyor ..
1.79 boy 82 kilo abi 7-8 kilo fazlam var
Aynen iyi olur
halk seni istiyor duy sesimizi @Çağrı
oooo ben öleyim ozaman 1.85 108 kilo
Milo'nun Kulağını çektim.
Forumda Samimi Anlar, sıcak saatler.
1:93 100 kilo götü göbeği saldık ayıptır söylemesi
Nasıl forma öyle siyah olan zorla dikilmiş gibi içerisinde en güzeli beyaz görünüyor Tasarım gene kötü...! 400 bin hedefini geçmeliyiz umarım öyle olur...!