2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891832 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İbrahim altınsay konusmus  :bandit:

bence konusmasın icraat yapsınlar artık. herkes konusşuyor sadece.
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2015, 12:41:28 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı talha

İbrahim altınsay konusmus  :bandit:

Valla Altınsay da yıllardır konuşuyor ama konuşuyor işte
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı TØLGA

bence konusmasın icraat yapsınlar artık. herkes konusşuyor sadece.
Valla Altınsay da yıllardır konuşuyor ama konuşuyor işte
icraat yapabilmesi için ona uygun bir yönetim kurulu olması lazım proje olarak
bu yönetimin olmadığı açık zaten yaşanan olaylardan sonra
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

ben tünelin ucunu görmüyorum bu arada söyliyim 2012den daha beter bir şekilde olacak önümüzdeki 1-2 sene sonrası
zaten borç o zamandan farklı ona göre hesap edin
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Biblas Natcho'yu bedavayken alın diye yırttık kendimizi adam bu sene de 12 gol 8 asist.

Alkışlıyoruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canU

haydi bakalım bütçe 449 milyon lira oldu deniliyordu. konsolide bütçemiz 170 milyon lira  :evillol: bayaa beyaz bir yalan bu da galiba. Gene kandırılıyoruz bütçede avrupa kupasından beklenen gelir 60 milyon liraymış  :claps: stattan 150 milyon lira gelir yazmışlar :money: seneye uefa yapıştırır bu yalan bütçeye cezayı helal olsun :s20:

Çevrimdışı kartal43

İbrahim Altınsay"ın dediklerine göre bırakın transfer yapmayı gelirleri şişirerek Uefa ya gösterdiğimiz için Mart ayında yaptırımla karşılaşabiliriz. Basında geçen Skrtel falan gerçekten şu tabloya göre hayal bile değil
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2015, 13:10:20 kartal43 ]

Çevrimdışı atalay

Biblas Natcho'yu bedavayken alın diye yırttık kendimizi adam bu sene de 12 gol 8 asist.

Alkışlıyoruz.

Şu adamı görmeyen TS, FB, GS ve bize yuh olsun. Adam dibimizde komşudaydı.

Çevrimdışı talha

icraat yapabilmesi için ona uygun bir yönetim kurulu olması lazım proje olarak
bu yönetimin olmadığı açık zaten yaşanan olaylardan sonra

Kursun yönetimini gelsin. kimse tutmuyor onu. yıllardır konuşur ama niye aday olmadı en zor zamanda sormak lazım. sorumluluk almaktan korkuyor. birilerinin arkasına saklanarak iş yapamazsın. bence yapmaya çalıştıı bu. birileri başkan olsun ben onların arkasından çalışmaya başlayayım. beceremezsem de suçu onlara atarım.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Nein

Alkışlıyoruz.

nasıl bi center oyuncu istatiğidir  o  :nerd: :nerd:

251maç 51gol   60asist   
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2015, 13:18:41 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı TØLGA

Kursun yönetimini gelsin. kimse tutmuyor onu. yıllardır konuşur ama niye aday olmadı en zor zamanda sormak lazım. sorumluluk almaktan korkuyor. birilerinin arkasına saklanarak iş yapamazsın. bence yapmaya çalıştıı bu. birileri başkan olsun ben onların arkasından çalışmaya başlayayım. beceremezsem de suçu onlara atarım.
o konuda haklısın eyvallahda kursada başkan olamaz bu kongre yapısı varken rüzgar sağnağında olamıcağını düşünüyorum sırf bu sebepten dolayı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Çağrı

haydi bakalım bütçe 449 milyon lira oldu deniliyordu. konsolide bütçemiz 170 milyon lira  :evillol: bayaa beyaz bir yalan bu da galiba. Gene kandırılıyoruz bütçede avrupa kupasından beklenen gelir 60 milyon liraymış  :claps: stattan 150 milyon lira gelir yazmışlar :money: seneye uefa yapıştırır bu yalan bütçeye cezayı helal olsun :s20:

Stadı doldurursan 150 milyon abest bir rakam değil.

10 milyon dolara yakın stad içi reklam anlaşması oluyor.

Normalde localar 12 milyon dolar 40.000 koltuk ise ortalama 80 milyon tl bırakıyor. Yani yaklaşık 120 milyon.

Ama burada daha önce satılan loca ve kombine gelirleri önümüzdeki senenin bütçesinde gösterilerek küçük bir oyun oynandı bence.

Avrupa kupası geliri nasıl 60 milyonmuş Şampiyonlar ligine gidiyoruz da haberimiz mi yok bizim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canU

o konuda haklısın eyvallahda kursada başkan olamaz bu kongre yapısı varken rüzgar sağnağında olamıcağını düşünüyorum sırf bu sebepten dolayı
yok o eski genel kurul yapısı kalmadı yavaştan değişiyor. Altınsay gayet fikret orman ilk geldiğinde elini taşının altına koydu ama baktı ki kafalarına göre gidiyor herkes projeden vazgeçmiş o da çıktı tıpkı ilk yönetimdeki vizyonu geniş güçlü yöneticiler gibi. Şimdi yönetimde 2-3 kişi dışında kimseyi bilmiyoruz çünkü iş yapmıyorlar. O dönemde neredeyse tamamını biliyorduk çünkü çalışıyorlardı sonra baktılar orman la olacak gibi değil hepsi bıraktı. İnşallah altınsay rüzgar sağnak hüsnü güreli hasan arat gibi insanlar bir araya gelir de acı bir gerçekçi reçeteyle 5 sene sonra düzlüğe çıkarız. Bu yönetimle bu borçları döndürmek gibi bir şansımız yok.

Çevrimdışı talha

o da ona kalmış. bir kaç eleman toplayacak kongrenin isteğine göre. fikret orman başkanlığa aday olmayacaktı. 1 hafta kala oldu. altınsay o ara olsaydı başkan adayı fikret orman girmeye bile çekinecekti. niye girmedi peki? Altınsay'ı destekleyenlerde çoktur. Hasan Arat gibi ve Murat Aksu gibi insaları yanına alsakesinlikle başkan olabilecek bi potansiyele sahipken.

Altınsay birşeyler yapmaya çalıştı eyvallah. ANÇ'ye zaten o konuda çok kızgınım. Halen daha çok kızgınım çünkü şimdi de Şenol Güneş. üstünden S.D.'liği yine masa altına attılar. Böyle klüp yönetilmez. Ama Altınsay çok erken vazgeçti.

Çevrimdışı atalay

Şener zu Beşiktaş.

Çevrimdışı canU

Stadı doldurursan 150 milyon abest bir rakam değil.

10 milyon dolara yakın stad içi reklam anlaşması oluyor.

Normalde localar 12 milyon dolar 40.000 koltuk ise ortalama 80 milyon tl bırakıyor. Yani yaklaşık 120 milyon.

Ama burada daha önce satılan loca ve kombine gelirleri önümüzdeki senenin bütçesinde gösterilerek küçük bir oyun oynandı bence.
Oyun değil işte şişirilen bölüm orası sen locaları satmışsın, harcamışsın üstüne kombinede satmışsın 13bin gibi bir rakam, bunları çıkartınca stattan 150 milyonluk gelir hayal. 60 milyon uefadan nasıl kazanacaksın kupayı alsan okadar para geçmiyor eline muhtemelen. Evet sponsorluk gelirleri çok arttı 4-5 katına çıktı sağlam gelir gelecek ama görülen o ki halen bütçemiz 450leri falan görmeyecek. Sene sonunda tekrar bakılır ama sanmıyorum ki sezonun yarısında çalışacak bir stat 150 milyon gelir getirsin. Mali durum halen çok kötü ve stadın açılmasıyla da öyle bir pespembe bir dünya olmayacak. Bir 3-4 senelik eziyet daha bekliyor bizleri.

Çevrimdışı Tolga

Alkışlıyoruz.
O kadar yırtındık alın şu adamı diye bedavaydı hem de ama bizim gördüklerimizi yönetim göremiyor maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı talha

O kadar yırtındık alın şu adamı diye bedavaydı hem de ama bizim gördüklerimizi yönetim göremiyor maalesef.

Bu adama teklif yapılmadı mı? Bildiğim kadarıyla yüklü bir maaş istemişti. Gerçi hatırlamıyorum tam.

Çevrimdışı Çağrı

Oyun değil işte şişirilen bölüm orası sen locaları satmışsın, harcamışsın üstüne kombinede satmışsın 13bin gibi bir rakam, bunları çıkartınca stattan 150 milyonluk gelir hayal. 60 milyon uefadan nasıl kazanacaksın kupayı alsan okadar para geçmiyor eline muhtemelen. Evet sponsorluk gelirleri çok arttı 4-5 katına çıktı sağlam gelir gelecek ama görülen o ki halen bütçemiz 450leri falan görmeyecek. Sene sonunda tekrar bakılır ama sanmıyorum ki sezonun yarısında çalışacak bir stat 150 milyon gelir getirsin. Mali durum halen çok kötü ve stadın açılmasıyla da öyle bir pespembe bir dünya olmayacak. Bir 3-4 senelik eziyet daha bekliyor bizleri.

Tek tek baktığında oraya ulaşır.

Yani hiçbir şey harcanmamış olsa mesela yeni sezonda ve stad tam kapasite girse rakamlar buralara dayanır.

Ama dediğin gibi harcananları düştüğün zaman 300 bile görmez. Burada Uefa'ya neyi nasıl gösterecekler asıl mesele bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Bu adama teklif yapılmadı mı? Bildiğim kadarıyla yüklü bir maaş istemişti. Gerçi hatırlamıyorum tam.

Biz yapmadık Trabzon yaptı teklif.

Cska'da 2.5 milyon euroya oynuyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Biz yapmadık Trabzon yaptı teklif.

Cska'da 2.5 milyon euroya oynuyor.

Vallaha cagrı bu mevkiide bu işleri yapan adam  bu parayı hakeder. bizim ortasaha 3 lüsü yani atiba veli sosa komple  anca ulasıyor o rakamlara

Çevrimdışı Çağrı

Vallaha cagrı bu mevkiide bu işleri yapan adam  bu parayı hakeder. bizim ortasaha 3 lüsü yani atiba veli sosa komple  anca ulasıyor o rakamlara

Malesef  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli