2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12891696 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

cok agır olur daha personel maasında zorlanıyoruz acıkcası ben olumsuzum
yani öyle elimi korkak alıstırdılarki ne yapsalar eyvah falan diyorum
gerci konop kim 3milyon alsın da oda ayrı konu bilmiyorum katılmayan olacakmı bana
3M imza parasına geliyorsa bedava direk alınır satarken çok iyi para kazandırır.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

3M imza parasına geliyorsa bedava direk alınır satarken çok iyi para kazandırır.

yüksek paralara satılabilir mi o adam ?

Çevrimdışı Ergin1903

Herkese Günaydın. Bugün pedro ve milosevic'i dünya arenasında izleyebilirz. Benim beklentim pedro'nun açıklarını göstermeyecek bir oyun sergilemesi ve bunun sonucunda Porto'ya iyi bir fiyatla satmamız. Milosevic'i  net bir kararda bulunacak kadar izlemedigimizi düsünüyorum. O yüzden bu tür maclarda oynması karar vermemiz açısından bir gösterge olabilir. Umarım potansiyelini gösterir.

Çevrimdışı mert_

"Beşiktaş'ın yeni sağ kanadı Miguel Lopes

Yeni sezonda ‘hem lig hem Avrupa’da başarı’ hedefiyle yola çıkan Beşiktaş, daha güçlü bir kadro için düğmeye bastı. Avrupa’da girişimlerde bulunan kulübün dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, Ukrayna ekibi Dnipro’yla sözleşmesi sona eren Evgen Konoplyanka konusunda temaslarını hızlandırdı. Kapıyı, imza parasıyla beraber 4 milyon Euro’dan açan ve FANATİK’e yaptığı açıklamada, “Şartlarda anlaşırsak Beşiktaş’ta oynarım” diyen 25 yaşındaki oyuncuyla kıran kırana pazarlıklar yapan Torunoğulları’nın, bu futbolcu konusunda bütçenin zorlanmasını istediği öğrenildi. Yeni sezon öncesinde sağ bek hattında elinde sadece Serdar Kurtuluş’u bulunduran ve bu bölgeye de takviye yapmayı hedefleyen Kartal’a, Portekiz ekibi Sporting Lizbon’da görev yapan Miguel Lopes önerildi. 28 yaşındaki futbolcu için Sporting’in 1.3 milyon Euro’luk bonservis bedeli istediği; futbolcunun ise senelik 1 milyon Euro talep ettiği bildirildi.

Orhan Yıldırım"

Çevrimdışı sametbagan

Çevrimdışı ozan062

Siyah-beyazlı yönetim, önümüzdeki günlerde Bayrampaşalı idarecilerle bir araya gelerek, bir ön protokol imzalayacak. Beşiktaş Yönetimi, siyah-beyazlı forma giyen eski bir oyuncuyu bu projenin başına getirecek.

o isim kesinlikle gökhan keskin olacaktır
ve yine sacma sapan umutlar pompalanacak
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

"Beşiktaş'ın yeni sağ kanadı Miguel Lopes

Yeni sezonda ‘hem lig hem Avrupa’da başarı’ hedefiyle yola çıkan Beşiktaş, daha güçlü bir kadro için düğmeye bastı. Avrupa’da girişimlerde bulunan kulübün dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları, Ukrayna ekibi Dnipro’yla sözleşmesi sona eren Evgen Konoplyanka konusunda temaslarını hızlandırdı. Kapıyı, imza parasıyla beraber 4 milyon Euro’dan açan ve FANATİK’e yaptığı açıklamada, “Şartlarda anlaşırsak Beşiktaş’ta oynarım” diyen 25 yaşındaki oyuncuyla kıran kırana pazarlıklar yapan Torunoğulları’nın, bu futbolcu konusunda bütçenin zorlanmasını istediği öğrenildi. Yeni sezon öncesinde sağ bek hattında elinde sadece Serdar Kurtuluş’u bulunduran ve bu bölgeye de takviye yapmayı hedefleyen Kartal’a, Portekiz ekibi Sporting Lizbon’da görev yapan Miguel Lopes önerildi. 28 yaşındaki futbolcu için Sporting’in 1.3 milyon Euro’luk bonservis bedeli istediği; futbolcunun ise senelik 1 milyon Euro talep ettiği bildirildi.

Orhan Yıldırım"

Orhan formda yine  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Siyah-beyazlı yönetim, önümüzdeki günlerde Bayrampaşalı idarecilerle bir araya gelerek, bir ön protokol imzalayacak. Beşiktaş Yönetimi, siyah-beyazlı forma giyen eski bir oyuncuyu bu projenin başına getirecek.

o isim kesinlikle gökhan keskin olacaktır
ve yine sacma sapan umutlar pompalanacak

Altyapıya gerçekten önem versen pilot takıma filan gerek yok.

Bursaspor gerçeği var ortada çok uzağa gitmeyip Bursa'yı örnek alsınlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Şimdide  Civelli lafları  çıktı  piyasaya.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

http://www.transfermarkt.com.tr/mondial-sport-management-amp-consulting-sarl/beraterfirma/berater/2106

Konopun bağlı bulunduğu menajerlik şirketi, biliçin, mbianın, majeedin de danışmanı. Liste epey zengin, cavani-ramires-varane-coutinho vs vs

Bu şirketi bağlayabilmek mühim. mesela konoplyankanın bonservisi yok, mbia yok, gignac yok

Her sene 1 tane bunlar gibi isim bağlayabilsek yeter.

Bu firma zaten 1 numaraymış dünya üzerinde, sonrası zaten mendesin firma
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2015, 11:47:40 Armağan Bozkurt ]

Çevrimdışı ozan062

ne dicem dün yazıcaktım bugun yazayım dedim
bundan aylar once stadımızın soyunma odalarının yuvarlak hatlarla çevrili olmasını istemiştik ama malum cevap gelmişti koseliydi
simdi madem tesisler yenileniyor ne hikmetse soyunmaodası gecen sene yenilenmiş
fakat oda koseli ve baya baya koseli yani hiçbir estetiklik yok resmen ozensiz yapılmıs
ve biz hiç bilimden destek almıyoruz habire para dokuyoruz
misal oyuncuların yattıgı yerlere neden dekorasyon calısması yaparsın neden yani anlamıyorumki adamları resmen daha rahat olmasını saglıyoruz yani
biz bu paralarıda yandaslara harcıyoruzdur tabi:)) oda hata arastırmadan spor mimarına danısmadan yapılan bu iyileştirmelerde benim tepemi attırıyor..

bide bu bayrampasa pilot muhabbetide bardagı tasırdı
cnk bunlar hep parayla olacak seyler hep bi sacma yatırımlar...

çimi anlarım zaten olması gerekiyor ama odalar niye yani neden....
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2015, 11:54:28 ozan062 ]

Çevrimdışı Kemal

1 sağ bek 1 stoper alıp transferi kapatacaz, Sivok imzaladı haberlerini yalanlamis sanırım öyleyse sivok ve Şener olabilir ,  bu yılki transferlerimiz  Tosic Sivok ve Atiba yeni sözleşme ve Şener olur ;

1 sonraki sezon vodafone arena açılışına 2 veya 3 yıldız getirilir

Çevrimdışı Karabay

1 sağ bek 1 stoper alıp transferi kapatacaz, Sivok imzaladı haberlerini yalanlamis sanırım öyleyse sivok ve Şener olabilir ,  bu yılki transferlerimiz  Tosic Sivok ve Atiba yeni sözleşme ve Şener olur ;

1 sonraki sezon vodafone arena açılışına 2 veya 3 yıldız getirilir
desene stadın açılışı epey bi gecikecek. Halen yıldız bekliyoruz değilmi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ne dicem dün yazıcaktım bugun yazayım dedim
bundan aylar once stadımızın soyunma odalarının yuvarlak hatlarla çevrili olmasını istemiştik ama malum cevap gelmişti koseliydi
simdi madem tesisler yenileniyor ne hikmetse soyunmaodası gecen sene yenilenmiş
fakat oda koseli ve baya baya koseli yani hiçbir estetiklik yok resmen ozensiz yapılmıs
ve biz hiç bilimden destek almıyoruz habire para dokuyoruz
misal oyuncuların yattıgı yerlere neden dekorasyon calısması yaparsın neden yani anlamıyorumki adamları resmen daha rahat olmasını saglıyoruz yani
biz bu paralarıda yandaslara harcıyoruzdur tabi:)) oda hata arastırmadan spor mimarına danısmadan yapılan bu iyileştirmelerde benim tepemi attırıyor..

bide bu bayrampasa pilot muhabbetide bardagı tasırdı
cnk bunlar hep parayla olacak seyler hep bi sacma yatırımlar...

çimi anlarım zaten olması gerekiyor ama odalar niye yani neden....

Adam haklı beyler .

Çevrimdışı ALDENYX

bence bizim en büyük eksikliğimiz....bir abdurrahim albayrak  ve ali dürüst ....gibi kişilerin olmayışı..adamlar nezaman gelse şampiyon yapiyorlar...
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ozan062

elin trabzonu için maasları odiyemez sunu yapamaz bunu yapamaz diyorduk adamlar suana kadar hiçbir maddi konuda sıkıntı içeren bir haberi olmadı
anlıyorsunuz dimi arkadaslar ben bunları gordukce bizimkilere olan inancım  yerin dibine vuruyor cnk hep bilincli hatalar sonucu bu hallere geliyoruz
yani yaparız bi yatırım  ama herkesin hemfikir oldugu, sonrasında  devamını getiremeyiz batarız
o zaman zaten cok kızan olmaz denedik ama ama öyle birseydeolmuyor hatalar ustune hatalar sonrasında bizden taraftarlık
adı altında maddi dfestek olun diyorlar,, yani paraları daha cok saçsınlar diye ortaya...

benzer seyleri gs ve fener içinde dedik ama adamlar uefadan tırnak kadar uyarı bile almadı....
hep bu sebebten dolayı kızıyorum işte
[ Son Düzenleme: 14 Haziran 2015, 12:17:04 ozan062 ]

Çevrimdışı okansosa

Konoplyanka gelirse elimizde patlicakmış gibi hissediyorum
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Çağrı

Şimdide  Civelli lafları  çıktı  piyasaya.

Civelli Nice ile imzaladı abi korkma :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Renton

Para olayından kimseyle anlasamadı once gelsinde sonra patlasın ama 25 yasında adam oynar herhalde
See you in another life,brother.

Çevrimdışı talha

elin trabzonu için maasları odiyemez sunu yapamaz bunu yapamaz diyorduk adamlar suana kadar hiçbir maddi konuda sıkıntı içeren bir haberi olmadı
anlıyorsunuz dimi arkadaslar ben bunları gordukce bizimkilere olan inancım  yerin dibine vuruyor cnk hep bilincli hatalar sonucu bu hallere geliyoruz
yani yaparız bi yatırım  ama herkesin hemfikir oldugu, sonrasında  devamını getiremeyiz batarız
o zaman zaten cok kızan olmaz denedik ama ama öyle birseydeolmuyor hatalar ustune hatalar sonrasında bizden taraftarlık
adı altında maddi dfestek olun diyorlar,, yani paraları daha cok saçsınlar diye ortaya...

benzer seyleri gs ve fener içinde dedik ama adamlar uefadan tırnak kadar uyarı bile almadı....

Sen tsye ne bakıyorsun adamlar devlet destekli duymayan kalmadı.  Fb normal GS şuan UEFA torpilli ama patlarlar yakında :)
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Trabzonspor geçen yıl 150 milyon kredi çekti Ozan. Temlik olarak da stadın her şeyini verdiler.

Geri ödemesi Cumhurbaşkanın talimatıyla 2 yıl sonra başlayacak. Ondan şuan sıkıntı yaşamıyorlar.

Sadece 2 sene bekle ve Trabzon'da olacakları gör yakacaklar o stadı Hacı içindeyken.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

senelerdir hep aynı seyi soyluyorsunuz arkadaslar seneye patlar olmadı obur seneye:)
ama bu sırada sampiyonluklar geliyor basarılar geliyor ama hala patlamadılar:)
ozelilkle gs patlaması en muhtemeldi ama hala yok birsey 4 sene oldu....
yani arkadaslar birileri bize oyun oynuyor...ts yi tesmili soyledim proje yapıyor adamlar bu aprayla
ama biz bunun yanına yaklasmadık derdim o yani neyse karartmayım yine sizi:)))

Çevrimdışı TØLGA

İbrahim altınsay konusmus  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Onur Can

Sneijder ile Süper Lig'in en iyi oyuncusu olmak için kafa kafaya yarisir. Biraz komik bir yorum olmus acikcasi. Bence de Neymar gelirse elimizde patlar hahaha.

yani demek istediğim konoplyanka beşiktaş'ın burun kıvırabileceği bir oyuncu degil.

Çevrimdışı okansosa

Demba Ba da sezonu bıraktığı gibi kalmaz inşallah toparlar yoksa işimiz yaş bu kadar sene ilk 11 oynamaması ve yaşlanmasından dolayı korkuyorum toparlayamazsa savunmada da hücumda da işimiz yaş olur
O gemi bir gün gelecek