2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12890456 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

nerdeyse 6 ay flen oluyor herhalde adam gitti
sercan dikme gibi muhabirlik vasıfları olmayan biri geldi
çok heyecanlı
Atiba'nın sözleşme uzatma videosuna bakın "kongratuleytınt" cinsinden bişey söylüyor Atiba'ya :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

Arkadaşlar bir uyarı yapmam gerek bu arada.

Oyunculara çöp diye hitap etmeyelim. Beşiktaş forması giyiyorlar giydikleri süre içerisinde de bizim oyuncumuz hepsi.

dogru fakat ben demek istiyorum
hatta daha ağırlarını:D
neden cnk adamlar bizim topcumuz biz dicez baskası derse bogazına sarılırım
zaten burda biz bizeyiz:)

cok nadir arada demem lazım ama yoksa :bawling:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Necmi

Abi sen de istiyorsun ki kimse karışmasın şu işlere. :icool:

Bu arada Altyapıyı da buraya getireceklermiş heralde anlamadım ama güzel bir hareket.

Simon Kjaer çok net transfer olmuş bu arada.

S.D. diyorum yine. Terreano çok net adamdı. T.D.'leri de çok net bir T.D. idi. Simon 'da aynı şekildeçok am çok net transfer.

Valla FB'den korkarım ben olsam bu sene. İki kupaya hedef koymuşlar. O iki kupadan biri de Türkiye Kupasından bahsetmiyorum.  :busted_cop:

iyide para harcayıp alt yapı tesislerini neden yaptılar o zaman
ben bir şey istemiyorum sadece insanlar birilerine işleri dışında bir şey yüklemesin
adam hocamı tesis müdürümü yöneticimi anlamadım :alala:
Şenol hoca istemiş tesisler yenileniyor hadi canım
ya stadı beğenmeyip yeniden yapılmasını isterse diye korktum birden :nerd:

Çevrimdışı talha

iyide para harcayıp alt yapı tesislerini neden yaptılar o zaman
ben bir şey istemiyorum sadece insanlar birilerine işleri dışında bir şey yüklemesin
adam hocamı tesis müdürümü yöneticimi anlamadım :alala:
Şenol hoca istemiş tesisler yenileniyor hadi canım
ya stadı beğenmeyip yeniden yapılmasını isterse diye korktum birden :nerd:

Şenol hoca sadece Altyapı'yı istemiş heralde. Ben anlamadım Çağrı daha hakim olaya.  :lol:

Hepsi gelmez sanmam U19 ve U21 elemanları gelir. Diğer elemanlar Fulya'da devam ederler.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Bu arada Konoplyanka'nın menajeri imza parası olarak 3 değil; 4 milyon istiyormuş galiba.

Çevrimdışı Hamahakki

Şenol Güneş hakkında

http://fourfourtwo.com.tr/2015/06/12/onceligim-seyirciyi-guzel-hareketlerle-sasirtan-bir-oyun/

Çok güzel konuşmuş.ne olursa olsun ben bu adama inanıyorum
Güzel günler göreceğiz inşallah

Çevrimdışı ZEKI

Standard Sport ‏@standardsport  12 May Çeviriyi görüntüle
#Chelsea transfer news: Petr Cech in talks with Besiktas, confirms player's agent http://bit.ly/1F4B26F  #CFC

Çevrimdışı ZEKI

zarabin ts ye yaklasik gecen sene 50 milyon tl verdigi soyleniyor
transfer paralari burdan diyorlar..ne kadar dogru bilmem

Çevrimdışı Necmi

dogru fakat ben demek istiyorum
hatta daha ağırlarını:D
neden cnk adamlar bizim topcumuz biz dicez baskası derse bogazına sarılırım
zaten burda biz bizeyiz:)

cok nadir arada demem lazım ama yoksa :bawling:
keşke biz bize olsak
işte burda çöp yakıştırması yaptığın oyuncuyu satmak istersen adamlarda çöp muamelesi
yapar üstüne para ister. :bandit: hem çöp diyorsunuz hemde herkesle takasa sokuyorsunuz
millet senin çöpünü ne yapsın messi gelse burda 3 günde çöp yaparsınız bedava elimizden çıkaramayız :nerd:
üstüne birde para veririz hani basındaki Beşiktaşlılara ateş püskürüyorsunuz ya tarafsız görüneceğim diye Beşiktaşı
yerden yere vuruyorlar diye işte taraftarda aynısını yapıyor. serdar kurtuluş bizde çöptü gitti alınsın diye yaygara koptu
hatta iyi hatırlayın serdarmı tarıkmı gelsin diye az tartışma çıkmamıştı eee aldık gene çöp oldu

Çevrimdışı Hamahakki

Standard Sport ‏@standardsport  12 May Çeviriyi görüntüle
#Chelsea transfer news: Petr Cech in talks with Besiktas, confirms player's agent http://bit.ly/1F4B26F  #CFC

Hayırdır inşallah

Çevrimdışı Efe

defansa ve sağ beke acil birer oyuncu alınmalı en önemli bölümler buraları sonrada forvete o bekleyebilir biraz daha ama glen johnson ve tecrübeli bir stoper 1 haftaya kadroya katılmalı tammuz başıda forvet işi çözülmeli bu 3 transfer yeterli olur orta saha için iyi araştırma lazım almak için adam almasınlar bu 3 mevki transferini bitirip rahat bi nefes alalım  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

adam naniyi alır biz daha neneyi alamadık

anca 65 yasındaki futbol kariyerinin son baharını yasayacagı adamla anlasabiliyoruz
cnk bizim vizyonumuz buna erisiyor gerisi yok

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Konoplyanka yı ilk defa videolardan izledim. Bu adam hep böyle oynuyorsa bizim ligimizde messi etkisi yapar  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hamahakki

defansa ve sağ beke acil birer oyuncu alınmalı en önemli bölümler buraları sonrada forvete o bekleyebilir biraz daha ama glen johnson ve tecrübeli bir stoper 1 haftaya kadroya katılmalı tammuz başıda forvet işi çözülmeli bu 3 transfer yeterli olur orta saha için iyi araştırma lazım almak için adam almasınlar bu 3 mevki transferini bitirip rahat bi nefes alalım  :)

Banada sanki kaleci,sağ bek ve orta sahaya 1'er transfer yapıp bitirecekler gibi geliyo.
Elinde stoper sağ milo ve pedro sol içinde ersan ve atınç var.gerektiğinde tosiçide oynatabilirsin sonuçta

Çevrimdışı ozan062

keşke biz bize olsak
işte burda çöp yakıştırması yaptığın oyuncuyu satmak istersen adamlarda çöp muamelesi
yapar üstüne para ister. :bandit: hem çöp diyorsunuz hemde herkesle takasa sokuyorsunuz
millet senin çöpünü ne yapsın messi gelse burda 3 günde çöp yaparsınız bedava elimizden çıkaramayız :nerd:
üstüne birde para veririz hani basındaki Beşiktaşlılara ateş püskürüyorsunuz ya tarafsız görüneceğim diye Beşiktaşı
yerden yere vuruyorlar diye işte taraftarda aynısını yapıyor. serdar kurtuluş bizde çöptü gitti alınsın diye yaygara koptu
hatta iyi hatırlayın serdarmı tarıkmı gelsin diye az tartışma çıkmamıştı eee aldık gene çöp oldu

:D ama işte onu yapanlar insafsız
burdaki topluluk yine dengeli gidiyor çöp konusunda fakat ilah işini ise baya abartıyor onun ayarını kacırıyoruz
kono yu mesela tillah yaptık burda fakat ben onada laf yaparım :evillol: cnk suan stoke dan baskası istemiyorsa var bi sorun diye yaklasırım

ama abi yani hak ediyor bizim topcularda be,, mac sonunda ozellikle son 10 maçta yani liverpool macından sonra adamlar hiç birsekilde taraftarı kaale almadı
simdi bu ahlaksız topluluga çöp yakıstırması az bile,, en onemli macı kaybettiğimiz bruge ve akhisar maclarında maclardaydım sansıma bu sene en kilit iki mactaydım ikisindede
kaybedendik ve olayları cok iyi analiz etme fırsatı buldum yerinde hem:)
burdan yola cıkarak oyuncular hayli kendini bozmus zaten senol guneste bunun sinyallerini bana verdi toplantıda yani var bi sıkıntılar yonetim anlatmıs ona

Çevrimdışı Hasan Tahsin

adam naniyi alır biz daha neneyi alamadık

anca 65 yasındaki futbol kariyerinin son baharını yasayacagı adamla anlasabiliyoruz
cnk bizim vizyonumuz buna erisiyor gerisi yok

Jupp Heynckes gibi kariyerini noktalasa keşke değil mi  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Türkay

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  1 dk.1 dakika önce
Beşiktaş, Rafael Toloi'yi kiralamak için Sao Paulo'ya teklifte bulunmaya hazırlanıyor..
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  44 sn.45 saniye önce
Beşiktaş, Rafael Toloi'yi kiralamak için Sao Paulo'ya teklifte bulunmaya hazırlanıyor..

bademden inciler
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ozan062

töbee brezilyadan defansa adam kiralıyoruz vallahi bizimkiler müthiş akıllı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

MURAT ÖZEN ‏@Muratozen1903  24 dk.24 dakika önce
Diğer takımların transferleri devamlı kulağıma geliyor. Yazmak çok istemiyorum. Moralim bozuluyor.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  1 dk.1 dakika önce

Hadi İnşallah  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı canU

Hay şu yönetimin çapsızlığına ya. Stoper çoluk çocuk dolmadı hala 24 yaşında stoper kiralayalım helal olsun valla ne diyeyim ki. 18 yaşında bir stoper yok muydu bu biraz tecrübeli kaçmış.

Çevrimdışı talha

töbee brezilyadan defansa adam kiralıyoruz vallahi bizimkiler müthiş akıllı

ozan sus allasen bazen kafa şişiriyon sen de. Skertle beğenmedin Toloi'yi beğenmiyorsun. Kimi istiyon sen ya söyle ağlıycam ben.  :bawling:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

ozan sus allasen bazen kafa şişiriyon sen de. Skertle beğenmedin Toloi'yi beğenmiyorsun. Kimi istiyon sen ya söyle ağlıycam ben.  :bawling:
skertel ile toloiyi kıyaslamayın yanlız heee  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK