2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12890917 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kartal Ç

güneşin sivoku geri istediği haberleri doğru mu balon mu?

Çevrimdışı TØLGA

:dontknow: :dontknow:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Olacağından değilde;

Kaderabek, Skrtel, Konoplyanka.

Şu üçlüye, dördüncüyü isteyen ne olsun.  :lol:

Çevrimdışı TØLGA

Olacağından değilde;

Kaderabek, Skrtel, Konoplyanka.

Şu üçlüye, dördüncüyü isteyen ne olsun.  :lol:

kaleci isterükkkkkkkkkk :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Adama plaket verilip; veda töreni düzenlenmiş. Geri gelmesi mümkün mü?  :kop:

Yalan haber.

Çevrimdışı JoseDemba

akaretlerhaber  6 dk.6 dakika önce
TRANSFER | Beşiktaş Konopylanka transferinde sona yaklaştı. Görüşmeler devam ediyor.
Olmazsada çok üzülmeyelim  umutlanmamak lazım  :tabe:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Türkay

akaretlerhaber  6 dk.6 dakika önce
TRANSFER | Beşiktaş Konopylanka transferinde sona yaklaştı. Görüşmeler devam ediyor.
Olmazsada çok üzülmeyelim  umutlanmamak lazım  :tabe:

Twitter da güvendiğim tek kaynak bura İnşallah doğrudur beaaa
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALDENYX

bizim dillendirip aldigimiz cok az topcu vardir..... dany mıloseviç opera tosiç motta gibi biranda bilinmeyen oyuncuda gelebilir.göz önündekilere fazla kaptırmamak gerek.saonra hayal kırıklığı yaşamayın beyler.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı atalay

Aynı kaynak 11 haziranda Mavuba ismini yazmış ki oyuncu 2 hafta önce kulübü ile sözleşme uzatmıştı.

Çevrimdışı Tolga

Bakalım haftaya birşeyler olacak mı :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Alın ulan Neto da benden :evillol: :evillol:
Neto-Kaderabek-Skrtel-Pedro-Tosic-G.Töre-Tolgay-Veli-Sosa-Konoplyanka-BA

der ve kaçarım :bye: :outtahere:

Çevrimdışı aa.aslan

Sivok sakat değilse iyi stoperdir . Bir tanede adı geçen stoperlerden lazım birde sağ bek. Şener bence iş yapar alınırsa. Töre kalmalı şenerle gayet iyi ikili olurlar. Sol ön için kerim ve olcay iyi yedek olur bence beşiktaş ilk 11  düzeyinde değiller. Orayada konoplanka  veya iyi bir babel lazım. Necip, motta, pedro, pektemek bir şekilde satılarak veya kiralalanarak acilen beşiktaştan gönderilmelidir . Bu oyuncuları kayserispora versen ilk 11 e almazlar. Beşiktaşta sezon boyu oynadı 4 ü de.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı TØLGA

Neto-Kaderabek-Skrtel-Pedro-Tosic-G.Töre-Tolgay-Veli-Sosa-Konoplyanka-BA

der ve kaçarım :bye: :outtahere:
savaşamı gidiyoruz bilader hayırdır  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

savaşamı gidiyoruz bilader hayırdır  :evillol: :evillol:
Bu kadroyla savaşa da gidilir :D :D

Çevrimdışı Necmi

Görüşmeler boşa 7 saat sürmemiş eğer şenol hocanın talimatı veya istegi üzerine yapılıyorsa helal olsun şenol hocaya ..
ne alaka ya kerem iki aydır orda ölçüm yapıyor ta devre arasında karar verilmişti tesislere bakım için
hocanın istemesiyle tesis bakımamı alınırmış birde bir haftada karar verip yıkmayamı başlarlar siz yeni bir önder özen yaratmaya çalışıyorsunuz :alala:  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı talha

Bu Tuna Akdemir bizde değil miydi ya ne zaman Lig TV'ye geçmiş. Sevindim çocuk adına bizde para bile alamıyordur Allah bilir.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

Bu Tuna Akdemir bizde değil miydi ya ne zaman Lig TV'ye geçmiş. Sevindim çocuk adına bizde para bile alamıyordur Allah bilir.  :evillol:
nerdeyse 6 ay flen oluyor herhalde adam gitti
sercan dikme gibi muhabirlik vasıfları olmayan biri geldi
çok heyecanlı
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Sivok çok beğendiğim bir stoperdir ama kalacaksa yanına muhakkak sert ve hava toplarına aşırı hakim bir stoper gerekir kanaatindeyim  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

ne alaka ya kerem iki aydır orda ölçüm yapıyor ta devre arasında karar verilmişti tesislere bakım için
hocanın istemesiyle tesis bakımamı alınırmış birde bir haftada karar verip yıkmayamı başlarlar siz yeni bir önder özen yaratmaya çalışıyorsunuz :alala:  :kop: :kop: :kop:
Zemin için söylemedim necmi abi o zaten sene başından beri başkan söylüyor

Çevrimdışı talha

Abi sen de istiyorsun ki kimse karışmasın şu işlere. :icool:

Bu arada Altyapıyı da buraya getireceklermiş heralde anlamadım ama güzel bir hareket.

Simon Kjaer çok net transfer olmuş bu arada.

S.D. diyorum yine. Terreano çok net adamdı. T.D.'leri de çok net bir T.D. idi. Simon 'da aynı şekildeçok am çok net transfer.

Valla FB'den korkarım ben olsam bu sene. İki kupaya hedef koymuşlar. O iki kupadan biri de Türkiye Kupasından bahsetmiyorum.  :busted_cop:

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Necmi

bursayla pazarlıkta fiyatını arttırmaya çalışıyordur. yoksa onun ipi çoktan kesildi senolun istemesiyle olmaz
Beşiktaştada oynamazdıda Bilicin Milosevic pedro oynatmama inadı yüzünden oynadı

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler