keşke biz bize olsak
işte burda çöp yakıştırması yaptığın oyuncuyu satmak istersen adamlarda çöp muamelesi
yapar üstüne para ister.
hem çöp diyorsunuz hemde herkesle takasa sokuyorsunuz
millet senin çöpünü ne yapsın messi gelse burda 3 günde çöp yaparsınız bedava elimizden çıkaramayız 
üstüne birde para veririz hani basındaki Beşiktaşlılara ateş püskürüyorsunuz ya tarafsız görüneceğim diye Beşiktaşı
yerden yere vuruyorlar diye işte taraftarda aynısını yapıyor. serdar kurtuluş bizde çöptü gitti alınsın diye yaygara koptu
hatta iyi hatırlayın serdarmı tarıkmı gelsin diye az tartışma çıkmamıştı eee aldık gene çöp oldu

ama işte onu yapanlar insafsız
burdaki topluluk yine dengeli gidiyor çöp konusunda fakat ilah işini ise baya abartıyor onun ayarını kacırıyoruz
kono yu mesela tillah yaptık burda fakat ben onada laf yaparım

cnk suan stoke dan baskası istemiyorsa var bi sorun diye yaklasırım
ama abi yani hak ediyor bizim topcularda be,, mac sonunda ozellikle son 10 maçta yani liverpool macından sonra adamlar hiç birsekilde taraftarı kaale almadı
simdi bu ahlaksız topluluga çöp yakıstırması az bile,, en onemli macı kaybettiğimiz bruge ve akhisar maclarında maclardaydım sansıma bu sene en kilit iki mactaydım ikisindede
kaybedendik ve olayları cok iyi analiz etme fırsatı buldum yerinde hem:)
burdan yola cıkarak oyuncular hayli kendini bozmus zaten senol guneste bunun sinyallerini bana verdi toplantıda yani var bi sıkıntılar yonetim anlatmıs ona